| AngelescuFlorin a întrebat:

Metode de "Epilat, ras", mustata acasa? ( Baiat). INAFARA de bic, ca nu vreau sa il folosesc de pe acuma, am 14 ani. e destul de mare 0.5cm +.Sa nu ma intrebati de ce nu am luat-o pana acum, ca tata si mama nu ma lasa spune ca creste mare dupa si daca ma prinde cu lama in mana ma bate rau, pe fata ma lasa cu masina de tuns am ciulei dala, puf negru firicele de par dese dar mult nu stiu de ce si parul depe fata daca nu-l iau intr-o luna se face mare de 1cmstraight face.

Răspuns Câştigător
| Nyxi a răspuns:

Poți încerca ce încearcă și femeile, adică benzi de ceară, sunt usor de aplicat și sunt practice, caută-le la un magazin de cosmetice sau la farmacie, sunt ușor de folosit, trebuie doar să le ții un minut în palmă până se încălzesc, aplici pe zona respectivă, lași să acționeze puțin timp, iar după tragi cu putere. Sper că te-am ajutat.O zi faină, succes!

| AngelescuFlorin explică (pentru Nyxi):

Multumesc de raspuns.Pot gasi sigur pe la farmacii? Tu ai folosit? Ce pret au?

| Nyxi a răspuns (pentru AngelescuFlorin):

Eu am folosit, dar mi le cumpăr din Italia, fiindcă aici locuiesc părinții mei și sunt ușor de procurat și ieftine.Dau 5 euro pe un pachet de mai bine de 10 benzi și sunt foarte eficiente, în România poți încerca la farmacii, magazine de cosmetică și uneori în supermarketuri, poți întreba la farmacie! Cât despre preț acesta variază..de la 10, 15, 20 de lei și mai mult pentru produse profesionale, dacă nu găsești benzi, mai este o variantă, ceară la "borcan" eu am găsit intr-un supermarket, foarte accesibilă, era undeva la 5 sau 10 lei dacă nu mă înșel.

| Nyxi a răspuns (pentru AngelescuFlorin):

Uite ce-am gasit pe un site, poate te ajuta : http://www.1001cosmetice.ro/produs/benzi-epilat

5 răspunsuri:
| Anonim0100 a răspuns:

I-aţi benzi de ceara si te epilezi cu ele.

| Robert_Chirita_1995 a răspuns:

Exista aparat de ras, usor de folosit!