Cu cât ești mai idiot ai tendința de a-ți face cât mai multe tatuaje. De ce? Pentru că în condițiile în care nu ai nimic în cap trebuie să atragi atenția cu ceva!
Deci! Da!
Chiar nu, se va ajunge la un apogeu dupa care lucrurile vor regresa si oamenii isi vor gasi echilibrul. Exista in oameni un atribut care ii determina sa se distanteze unii de altii. Este doar o criza de identitate.
Sau nu. Daca imi fac tatuajele pe corp pentru ca au semnificatie pentru mine si nu am nici unul la vedere, care e problema? De ce etichetezi aiurea si generalizezi? P.S. Nu am nici un tatuaj.
Cel mai probabil. Majoritatea inca nu s-au tatuat pentru ca sunt credinciosi intr-o oarecare masura. Si majoritatea care s-au tatuat, au facut-o dpdv estetic sau din fudulie/fala.
Foarte putini sunt cei care si-au facut tatuaje din anumite motive morale pentru ei.
De luat in considerare ca sunt si oameni care si-au facut tatuaj dpdv estetic/fudulie, dar isi justifica asta prin nascociri morale/nobile.
In concluzie, eu cred ca tatuajele sunt doar o alegere ce tine de estetica si principii morale. Si fiecare este liber sa faca ce vrea cu corpul lor, atata timp cat nu inspira teama, ura, batjocura, etc.
Eu unul nu m-as tatua niciodata. Pentru ca ceea ce imi place astazi s-ar putea sa nu-mi placa peste cativa ani. Si nu as vrea sa dau alti bani ca sa scap de vechiul tatuaj. Prefer sa raman asa cum m-am nascut si sa modific estetica faciala prin tuns, estetica vestimentara, etc.
anonim_4396 întreabă: