| VinWeasel a întrebat:

Salutare tuturor, poate cineva sa-mi recomande un deodorant sau altceva pentru subrat, ma intereseaza sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu pateze hainele, sa nu contina alcool si sa fie eficient contra transpiratiei?

7 răspunsuri:
| danaieladaniela a răspuns:

Buna, poti folosi deodorantul garnier este foarte bun!
Nu contine alcoool si nu pateaza hainele, iti recomand.

| AlexRăzvan531765 a răspuns:

Eu unul nu recomand unul care este impotriva transiratiei asa de mult... Am observat ca cel mai bun este Nivea Men Fresh Active (este foarte bun impotriva mirosului si chiar si al transpiratiei) dat daca nu ai cateva secunde pana se usuca, o sa iti dea batai de cap pe tricouri. Pentru patarea hainelor cel mai bun este Rexona Black and White (indiferent de ce culoare are haina) Sa imi spu daca a functionat si la tine. eu asa am trecut peste pubertate

| VinWeasel explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Am uitat sa mentionez ca sunt barbat. Povestea ar fi asta: la inceput am folosit menen solid care dupa o ora miroseam a transpiratie, pe urma am folosit menen gel care mi-a patat toate hainele la subrat, pe urma a urmat deodorant Rexona, nu mai stiu exact de ce am renuntat la el (parca avea alcool si ma iritam la subrat) si am folosit Nivea Invisible care imi pata hainele, pe urma a urmat Dove Extra Fresh care si asta pateaza hainele, daca dau prea mult ramane talc/ pudra la subrat. Chestia nasoala e ca nu mai pot sa vand hainele purtate fiindca nu le cumpara nimeni patate la subrat. Mi-am luat vreo 2 tricouri noi si mi-e cam frica sa le port sa nu le stric si pe astea.

| TaniaIuliaok a răspuns:

Buna!
poți folosi un deodorant de la dove, garnier sau este în farmacii și transpiblock ( cred că așa se numea). le poți încerca, mie imi sunt de folos

| Simpatik a răspuns (pentru TaniaIuliaok):

Transpiblock este bun impotriva transpiratiei dar contine aluminiu, unul dintre metalele grele care intrate in corp numai ies ba din contra dau tot felul de boli. A se citi pe net despre aceste inhibatoare ale transpiratiei si de ce nu sunt ele SAFE.

| CatalinDRC a răspuns:

Foloseste TIS ALFOR-T, e in jur de 8 lei, iti garantez ca numai transpiri deloc.Am incercat toate deodorantele existente+transpiblock, perspirex, piatra alaun etc., fara rezultat pana la alfor-t.Astept raspunsul tauwinking

| Seethesea a răspuns:

Buna! Dacă vrei ceva natural poți folosi bicarbonat de sodiu amestecat cu ulei de cocos. E eficient și natural și nu pătează.
Topești uleiul de cocos și adaugi cat bicarbonat vrei, in funcție de cât de solid vrei (eu recomand dublu bicarbonat), apoi se tine într-un borcănel mic. Eu asta folosesc de câteva luni si nu am probleme.