| AnaBlackVampire a întrebat:

Servus!

Ce imi puteti spune despre coafura rasta? Adica cum se face? Am auzit ca in timp parul se rupe iar cozile raman atarnate doar de cateva fire (dupa parul incepe sa creasca).

Va rog sa imi raspundeti serios, as vrea sa imi fac astfel parul si vreau sa stiu daca exista dezavantaje!

Multam! Funda!big grin

Răspuns Câştigător
| zinsi a răspuns:

Nu-i adevarat.cozile nu raman atarnate doar de cateva fire...cu cate fire ti-ai facut codita rasta cam tot cu atatea ramai...si oricum daca iti faci rasta la 3-5 luni trebuie sa te duci sa iti faca si parul crescut.
de spalat e usor uita- te aici http://www.youtube.com/watch?v=mIFtwqfPToo

pentru Turquoise.:)) mai facut sa rad
nu se aplica miere, ce ai?!
se pune o ceara speciala si parul nu necesita un sampon special decat daca vrei

13 răspunsuri:
| jolie a răspuns:

Eu am avut codite stil afro si mi se rupea parul pentru ca erau prea stranse cu rasta cred ca tot asa se intampla daca sunt prea stranse automat se rup daca sunt mai slabe cred ca nu dar parul tot se deterioreaza happy

| MANDY_2679 a răspuns:

S-ar putea sa ramai fara par in cap dupa astastraight facenu incercalaughing nu le zice si dread locksbatting eyelashes?

| kanajambe a răspuns:

Te-ai besit big grin?

| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a răspuns:

Coafura in sine se numeste rasta voi cei care intrebati"care coafura"rasta nu inseamna asta laughing)

| Turquoise a răspuns:

Partea naspa daca vrei sa scapi de coafura rasta e ca trebuie sa te tunzi o_O."Impletiturile" se pot face la orice lungime de par, codita poate avea orice grosime, se pot face definitive sau temporare, si ca sa se prinda se aplica miere.Se spala normal cu sampon special si se dau cu ceara.

| Turquoise a răspuns:

@zinsi ma bucur ca sunt amuzantawinking
Si stiu sigur ca se aplica si miere de albine ca nu stiu la ce ajuta pentru parchatterbox. Ca un fel de masca.Si asta pentru ca a adus in discutie ca in timp parul se rupe.Imi pare rau, nu m-am exprimat eu corect.Si logic se aplica miere si sampon special si ceara daca vrei rolling eyes

| Krissa_2143 a răspuns:

Hmm adica dreaduri? se face la salon si il impleteste sau ceva de genu. parul nu pateste nimic dar cand creste se vad radacinile normale. si poti sa te duci la nu stiu ce salon care iti poate scoate dreadurile adica ti le despleteste sau ceva de genu :d si o sa ai parul' la fel tongue

| roxyroxy_5043 a răspuns:

C coafura?raised eyebrows

| Cristina505 a răspuns:

Pai :d. Am o prietena care si-a facut suvite rasta. Ele se croseteaza. exact cum faceau bunicile pe vremuri :d.Cand parul incepe sa creasca si se vede foarte tare ca radacina nu este crosetata.trebuie sa il faci si acolo. Potzi sa o tii tot asa, pana cand crezi tu ca te`ai plictisit de ea.Cand nu mai ai chef rolling on the floor trebuie sa te razi in cap :d cam atat. Funda? whistling

| amaadina a răspuns:

Despre ce coafura e vorba?confused

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce coafura? raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU se pune MIERE! Ceara speciala pentru dread-uri e din aia scoasa din stupu de albine

| CPR a răspuns:

Dread locks sau dreduri fratilor pentru ca rasta este o religie coafura rasta i se spune datorita faptului ca rastamani poarta asa ceva