anonim_4396
| Anonim întreabă:

Stiti un salon bun in Bucuresti unde sa imi fac parul blond? Dar gen cine nu ma cunoaste dinainte, sa nu isi dea seama ca am parul vopsit, sa creada ca e blond natural. Deci fara saloane cu dudui incepatoare care fac parul galben ca lamaia. Platesc oricat. Funda.

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Blond galben sau portocaliu iti poti face si acasa. La salon nu o sa se riste sa te lase sa pleci cu parul galben. Deci sa inteleg ca tu vrei un blond cenusiu sau nisipiu. In cazul asta cam orice salon e bun (asta in cazul in care parul tau e natural, daca e vopsit cu negru sau cu mai stiu eu ce, va fi o misiune aproape imposibila sa ajungi la blond fara sa iti distrugi parul). Daca vrei un salon de fite unde stii sigur ca iese exact cum vrei tu, dar si unde dai o caruta de bani, poti merge la Adrian Perjovski la salon sau la Sorin Stratulat, dar sa iti faci programare din timp ca au multe vedete pe lista de programari. Un alt salon foarte bun dar un pic mai accesibil e Totanji. Dar in principiu orice salon e bun daca ai par natural, chiar si cele de cartier

| asmanKrar a răspuns:

Conteaza vopseaua folosita, totusi. Si culoarea naturala a parului, daca ai parul negru, nu va iesi prea blond, chiar daca folosesti decolorant, trebuie sa te vopsesti de 2 ori. Si apoi te va costa sa mentii culoarea.

| NamelessUser a răspuns (pentru asmanKrar):

Am parul saten, si e un saten putin mai deschis