|

Am o intrebare, am fost acceptat la facultatea UBB cluj, dar vreau sa ma inscriu in toamna la o alta facultate din Iasi. Se poate cere diploma de bac ca sa pot face o copie legalizata fara sa mi pierd locul de acolo, nu vreau sa ma risc. Credeti ca mai raman locuri anul asta, avand in vedere promovabilitatea? E vorba despre A.I.Cuza, Psihologie. Ce parere aveti?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acum in toamna? De obicei la stat se ocupa toate locurile in iulie, posibil sa mai fie ceva la taxa, dar suna la secretariat sau mergi si întreabă dacă mai au locuri ca sa nu te mai stresezi degeaba.
Diploma de bac o poți cere pentru o zi ca sa faci copie dar ar fi bine sa nu le spui ca vrei sa te înscrii la alta facultate și ca vrei sa pleci de acolo pentru ca s-ar putea sa încerce sa te convingă sa rămâi. Diploma tot trebuie sa ți-o dea dar mi se pare ca se și plătește pentru asta, nu mai știu exact.

| explică (pentru aalbinutza):

Dar imi pastrez locul la Cluj? Nu vreau sa ma retrag in caz ca nu gasesc loc la Iasi, sa nu raman cu coada intre picioare.In caz de nu intru la Iasi, raman la Cluj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Vagos23):

Nu se intampla nimic daca doar ceri diploma pentru o zi sa faci copie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce nu ramai la UBB Cluj? E cea mai buna facultate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Jo17):

Probleme financiare, ar fi mai putine costuri in Iasi decat la Cluj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează