| Annabella9719 a întrebat:

Buna! E vreo stewardesa pe aici? Sunt interesanta de jobul acesta. Am vorbit cu cineva care face jobul acesta de peste 10 ani. Ea locuieste in Germania si cand vine in Romania gen pentru o luna, poate sa isi continue jobul, sa zboare din Romania in diferite tari. Nu stiam ca e posibil asa ceva. Parca nu imi vine a crede. Voi ce ziceti? Chiar poti sa faci asa? Sau fabula ea?

Răspuns Câştigător
| aleee5262 a răspuns:

E chiar foarte greu. M am gandit si eu la aceasta meserie dar pe langa ca esti plecat mai tot timpul si esti expus la multe riscuri, nu poti fi alaturi de familia ta de paste, craciun, revelion etc sau chiar înmormântari. Adica o zi esti in dubai, apoi prin America sau cine stie cate tari. Va trebui sa faci o scoala pentru asa ceva si sa nu ai nicio problema mica de sanatate. Nu ai voie cu tatuaje, piercing uri sau alte chestii care se vad. Cele mai multe companii aeriene cer sa ai inaltime de minim 1, 65. Daca crezi ca esti capabila de asa ceva si rezisti cel putin 1 an ( obligatoriu) atunci bafta!

4 răspunsuri:
| aleee5262 a răspuns:

De exemplu daca are 3 zile libere poate merge unde vrea ea.

| Annabella9719 explică (pentru aleee5262):

Ok, am inteles. Multumesc. Faza e ca ea are doi copii si nu stiu cum face fata. Pentru ca esti mai mult plecat. Am si eu un copil si ma gandesc la asta.

| Anonimul151 a răspuns:

Da,siceu m-am gandit la jobul, acesta.E un job foarte frumos, si da poti face asa ceva. Daca vine o luna in Romania inseamna ca, poate are o luna fe concediu sau asa o sa aiba zborurile, din Romania, catre diferite tari.Sau chiar zboruri interne (zboruri in Romania )

| Annabella9719 explică (pentru Anonimul151):

Wow. Suna bine. Nu are zboruri interne. Doar externe.