| Denisaaa08 a întrebat:

Buna TPU! Dacă fac canto de muzica populară, ajung cântăreața de muzica populară?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă faci canto la un conservator, la o școală de arte, sau la un curs privat, dobândești o tehnică vocală, o măiestrie, poți să îți utilizezi o voce exersată.
Ca să ajungi cântăreață, este o profesie care necesită o angajare undeva. Astfel nu ajungi automat, doar fiindcă ai făcut canto.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Atunci EXISTA sansa sa ajungi cantareata de muzica populara, dar nu este neaparat.

| johnnny123 a răspuns:

Pai te-ai razgandit, nu mai vrei sa ajungi "kpop idol"?
Oricum, ai sanse mult mai mari cu muzica populara, asta este clar.

| Denisaaa08 explică (pentru johnnny123):

Am zis eu ca nu mai vreau? Ba da eu zic ca ai ceva mai bun de făcut decât sa scrii aiureli aici, pe TPU! Mai spală și tu vasele, fa curat prin casa, ajut-o ma maica-ta. Lasă comentariile aiurea, ca nu te duc nicăieri.

| johnnny123 a răspuns (pentru Denisaaa08):

Asa este, comentariile mele nu ma duc nicaieri... Spre deosebire de intrebarile tale, care te vor duce pe culmile succesului.

| Lukasssz a răspuns:

Cum devii cântăreț? Să vedem primii pași de făcut pentru a transforma pasiunea pentru muzică și cântat într-o profesie.
Indiferent dacă sunteți în studio, pe scenă, la o cină cu prietenii, pe stradă, dorința dvs. este să cântați, să învățați să folosiți acest instrument minunat care este vocea umană și apoi să vă faceți profesia ta. Dar cum devii cântăreți? Este suficient doar natura sau talentul, sau trebuie să vă ocupați și să învățați să cântați cu studiul și practica? Cum să intri în lumea muncii pentru a deveni cântăreț profesionist? Să o vedem împreună.

Cum să devii cântăreț. Primul punct: cum să cânt
Înainte de a porni pe orice cale profesională, primul lucru de făcut pentru a deveni cântăreț este să înveți cum să cânt! Dar pe ce se bazează melodia?

Cântarea pornește de la un element fundamental: respirația. Înainte de a emite orice sunet, de fapt, fiecare profesor de cântare bun vă va explica mai întâi cum să respirați corect. Respirația folosită pentru cântat, indiferent de genul în care doriți să vă specializați (lirică, pop, metal și chiar rap, chiar dacă nu este tocmai o melodie) se numește „diafragmatic".

Aceasta înseamnă că se bazează pe mișcarea mușchiului între cavitatea toracică și cavitatea abdominală. Mișcarea sa naturală, dar în același timp, ghidată creează așa-numita „coloană de aer", care pornește tocmai de la abdomen pentru a ajunge la gât și a face ca corzile vocale să vibreze și astfel ne permite să cântăm „pe respirație".

Complicată? Puțin, dar veți vedea că, cu un profesor bun și mult exercițiu, totul va deveni imediat mai clar. Nu faceți greșeala subestimării acestui aspect: este fundamental.

Unde înveți să cânte?
Pentru a învăța să studiezi cântatul, există mai multe opțiuni în funcție de ramura în care doriți să vă specializați. În primul rând, trebuie să privești realitatea ta locală. Există, chiar și în provinciile mici, academii muzicale care oferă și cântarea ca unul dintre diferitele cursuri. Academiile sunt ideale pentru cei interesați, de exemplu, în cântarea pop. Căutarea profesorilor de canto privat este un alt mod bun de a începe. De asemenea, sunt oamenii potriviți să întrebe cum să devii cântăreț.



Dacă în schimb vă interesează cântarea de jazz sau cântarea de operă, cel mai bun mod de a învăța aceste discipline este să încercați să intrați în conservator.

Nu uita niciodată că un cântăreț bun este și un bun ascultător.

Așa că vă înarmați cu calculatoare și faceți o plimbare pe Youtube sau Spotify, căutând melodiile care vă plac și cântăreții preferați, astfel încât să aveți un pic de „repertoriu", sau cunoașterea tuturor melodiilor care ar putea fi bune pentru vocea dvs. Cunoașterea muzicii și a repertoriului este un alt element indispensabil pentru a deveni cântăreți buni.

Pentru a deveni cântăreți trebuie să experimentăm
După ce ai învățat să cânt „pe respirație", este timpul să câștigi experiență și apoi să poți intra în lumea de lucru pregătită și competentă.

Prin urmare, fiecare ocazie devine bună pentru performanță și la început, din păcate, poate fără să fie chiar plătită. Dacă începeți cu bara de pian, ratele pot fi inițial nu foarte mari, dar în curând, cu cât dobândești mai multe abilități, cu atât vei fi chemat să joci.

Așa-numitul „mess-tin" pornește de la mici etape, poate în cluburi sau pentru un eveniment formal, cum ar fi o nuntă, câteva concerte în hotel sau chiar în festivaluri, pe scurt, orice realitate care este dispusă să vă întâmpine și vocea.

Dacă vă place rockul, popul sau metalul, de ce să nu vă împărtășiți pasiunea cu altcineva? Plasați anunțuri și încercați să formați o trupă. A face muzică împreună este întotdeauna pozitiv.

În schimb, pentru cântăreții de rap în devenire, învățați să vă creați singuri bazele: veți fi artiști mai compleți. Și apoi folosiți platforme precum Youtube sau Soundcloud pentru a vă răspândi piesele.

Prin conservator, cântăreții de operă sau de jazz pot profita în schimb de oportunitățile oferite de școală și să colaboreze cu colegii de clasă.



Perseverență: aceasta este adevărata armă a cântărețului
După ce ați dobândit tehnică și experiență, a venit momentul să insistați. Perseverența este secretul succesului. Perseverența înseamnă în primul rând să continuați să practicați, să scrieți cântece, să faceți concerte chiar dacă sunt neplătite, pe scurt, să investiți în pasiunea voastră, să credeți cu adevărat.

Dacă devii bun, mai devreme sau mai târziu, la un concert, poți observa un cercetaș de talente, care te-ar putea obține un agent, care te-ar putea găsi producător etc. Dar dacă renunți la primele eșecuri, atunci șansele de a deveni cântăreț profesionist scad.

Profită de Youtube
O repetăm ​​din nou, dar Youtube este într-adevăr o platformă foarte utilă pentru a fi observat. Mulți cântăreți sau rapperi celebri - cum ar fi Fedez - au început, într-adevăr, să facă concerte în jur, dar au ajuns la publicul larg datorită Youtube. A deveni un youtuber este așadar o modalitate simplă și rapidă și, mai ales, gratuită, de a fi observat de cineva. Începeți prin publicarea copertelor și, cât mai curând posibil, chiar și propriile dvs. piese.

Nu toată lumea s-a născut pentru a cânta pe scenă
Cu toate acestea, a cânta nu înseamnă doar a da foc scenei și a deveni celebru. Există, de asemenea, un alt mod de a deveni cântăreți profesioniști, de exemplu, decizia de a deveni cântăreț de studio.

Când auzi jingles-uri la radio, melodii tematice din desene animate la televizor sau celebrele melodii ale marilor desene animate ale cinematografului, te-ai întrebat vreodată cine le cântă? Sunt cântăreți profesioniști care poate nu sunt celebri, dar se specializează în acest domeniu și îl fac o profesie.

Pentru a obține aceste joburi, de obicei, faceți un test în care este solicitată o melodie. Dacă vocea ta convinge, vei fi chemat să o înregistrezi!

Cum să devii cântăreți: alte sfaturi
În rezumat, a deveni cântăreț nu este ușor și depinde de talentul tău, de determinarea ta și, desigur, de puțin noroc. Dar, mai presus de toate, este important să aveți în minte ce anume doriți să faceți, ce carieră ați dori să faceți. De asemenea,...


Spectacolele de talente sunt considerate un avânt pentru cântăreții aspiranți, dar nu le putem recomanda. Doar unul din mii o poate face și riscați să „ardeți" prea devreme, mai ales dacă sunteți foarte tineri.
Rețelele sociale sunt importante: creați imediat o rețea de prietenii și contacte utile, fani potențiali și susținători, ascultători, spectatori ai concertelor dvs. și așa mai departe. Nu stați izolat.
Practică, practică, practică. Insistăm pe acest concept: nu devenim cântăreți fără exercițiu, este ca și cum am vrea să devenim campioni olimpici fără antrenamente. Trebuie să exersezi, trebuie să cânte și să studiezi.
Nu exclude nimic: aspirațiile sunt bune, dar pentru un cântăreț, scena trebuie să fie peste tot. Începeți să cântați chiar și la karaoke, la petreceri cu prietenii, cu familia, pe stradă, la nunți, oriunde. Te vei obișnui să cânt în fața unui public (dacă acesta este genul de carieră pe care îl ai în minte).
Ascultă muzică: am spus-o deja, dar o repetăm. Un cântăreț trebuie să cunoască muzica, înțeleasă și ca cultură muzicală. Nu poate exista un cântăreț care să nu asculte alți cântăreți.

| Popa482 a răspuns:

Depinde de ce faci după... Dacă continui în zona asta, da, dacă nu, n-ai cum...
În orice dacă faci canto nu înseamnă că ajungi neapărat cântăreață de muzică populară, nu este o facultate, este un fel de curs pe care poate îl faci pentru o carieră sau pentru a-ți exersa hobby-ul acesta cu cântatul.

| Rei12 a răspuns:

Pai dacă faci canto de muzica populara asa ar fi normal acum depinde poți deveni ce vrei tu nu neapărat de muzica populara