|

Hei salut TPU, vreau să dau la o facultate dar nu sunt decis la ce facultate o sa dau, am tot timpul "frica" aia că o sa termin o facultate si nu o sa imi găsesc loc de munca in domeniul respectiv, la ce facultate s-ar merita sa dau?, as vrea la politie dar am inteles ca salariile cam lasa de dorit, care ar fi o facultate si buna si sa am un salar relativ Ok?, mulțumesc frumos, numai bine!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Iti zic din proprie experienta ca lucrul cel mai important acum e sa iei o alegere, nici nu conteaza asa mult ce alegi.Sa iti explic de ce zic asta: asa cum a zis si persoana dinaintea mea, poti termina orice facultate si sa te trezesti ca atunci cand intri in domeniul respectiv nu iti gasesti un job cu lunile, poate chiar anii.Eu am facut o mare greseala cand eram inca la liceu si a trebuit sa imi aleg o facultate, si anume eram foarte nehotarata si am petrecut atat de mult timp cautand informatii despre facultati si despre care ar fi mai 'profitabila' incat am renuntat la alegerea initiala si m-am inscris la o facultate total gresita, care desi are un nume foarte frumos si am fost asigurata ca imi voi gasi un job minunat, nu am fost in stare sa ma tin de ea pentru ca am realizat ca nu e ceea ce imi doresc.
De-asta iti zic ca uneori e bine sa nu complici prea mult lucrurile, gandeste-te la un domeniu care sa iti placa si care sa fie cat de cat cautat, apoi concentreaza-te pe a lua licenta si dupa te vei descurca tu cumva pe viitor.

1 răspuns:
| a răspuns:

Riscul sa termini o facultate si sa nu-ti gasesti de lucru...il cam ai la orice facultate. Mai ales daca tu vrei salar mare din prima. Toti vrem asta si toti avem facultati. Insa e cam greu cat timp angajatorii cauta persoana de 30 de ani cu experienta de 40 de ani in domeniu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează