|

Salut! In vara asta as vrea sa ma duc in străinătate sa lucrez. Am 18 ani și am niște întrebări. In ce țară din Europa este cel mai bine sa imigrez? Am auzit ca Norvegia este o țara dezvoltată și salariile sun destul de mari, ce părere aveți de aceasta? Am mai lucrat pana acum ca ospătar. Știu limba engleză și franceza, nu la perfecție dar știu cât sa conversez. Am mai văzut oferte de munca in care îți ofereau și cazare, ii adevărat ca unii angajatori îți oferă și cazarea sau ii teapa? Nu am pe nimeni in străinătate și as începe de la 0 dacă ma duc. Merita? Am 10 clase terminate. Vreau răspunsuri serioase de la cei care muncesc in străinătate. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nimeni nu a ajuns singur, a mers cu un prieten, o ruda, un coleg. Sunt sigur ca ai pe cineva care te poate duce, trebuie doar vointa si niste bani pusi deoparte. Orice inceput este greu dar cu timpul devine fain. Nu am nici-o recomandare pentru ca nu am fost decat in Germania si nu am cum sa compar cu alte tari. Dar cu siguranta e ok oriunde daca esti cu cineva de incredere.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Anul asta probabil nicaieri...

| a răspuns:

Momentan trebuie sa stam acasa toti, deci pîna la vara mai este ceva, iar daca situatia se inrauteste numai ai voie nicaieri sa pleci, vom sta toti inchisi in case 5 luni.

| a răspuns:

De ce nu-ti termini liceul si apoi o facultate? Ca sa pleci pe un post bine platit (gen medic sau inginer).

| a răspuns:

Cateva luni daca nu chiar anul 2020 e compromis.
Temporar nu merita in vremurile astea ca te risti(virusu abramburica paste nestingherit) dar statistic mai repede poti muri de infart, innec, hitman, cobra snake, cauze naturale_dar de vrei sa lasi ro in urma pana la pensie, atunci FINLANDA, SCOTIA daca te sti cu limba, oricum faci, de la zero, trebuie sa fi hotarat bine-bine, ca tarile dezvoltate au ceva pretentii de la outsideri daca nu vi cu ceva super pregatire din spate ex: inventatorul de roata.