Ce tratamente sunt recomandate in cazul nosemozei la albine? Si de unde pot face rost?
Aș dori să știu din ce motiv apar pecinginile/pecinginea la bovine.
Salut, am o problema.M- am enervat si am lovit usa de la garderob..cum sa fac sa astup.(Macar cat de cat sa nu se vada).Va rog am nevoie de ajutor..si da stiu ca- s prost si am lovit degeaba..va rog fara...? (mai mult)
La ce preț se poate de închiriat un apartament cu o cameră în București? aproximativ
e prima data cand scriu pe TPU. as vrea sa adresez o simpla intrebare: unde as putea gasi arhitecti/interior designer in provincia Gorj? deoarece pe internet nu exista asa ceva si fiind in ...? (mai mult)
ce de asta sunt aici, nu? :D... este vorba despre o usa de interior (nu din termopan), e din aia cu model frumos, geam mat cred, prin care nu se distinge... Problema e...? (mai mult)
Vreau si eu sa- mi fac camera cum o au majoritatea adolescentilor din ziua de azi: cu poz, postere si alte chestii lipite pe pereti, dulapul de haine si cine mai stie ce. Dati- mi link- uri ceva,...? (mai mult)
Salut as dori sa fac acest proiect https://instalatoruldeiasi.wordpress.com/2012/10/25/hidrofor- cu- pompa- submersibila- 1/comment- page- 2/#comment- 418 dar nu sunt sigur de eficenta acestuia dar in...? (mai mult)
as vrea sa imi atarn ceva de tavan :-)) puteti sa imi dati niste idei cum si cu ce s-ar vedea frumos? si cum sa fac acest lucru? multumeswc, dau funda
Are cineva leandru prin curte si poate sa dea un lastar 2 :) in bucuresti... Ms... :)
Ce preferati: sa va cumparati o casa sau sa o inchiriati toata viata?
Am fost de curand la un hotel cu piscina foarte misto.Era in pamant ca sa zic asa mai pe inteles. As dori si eu sa strang bani, poate imi fac una mai micuta, patrata.Stiti cumva cam cat m- ar...? (mai mult)
Am un motor electric care inițial era legat la 380, iar acum este la 220. M- ar interesa sa aflu nr de rotații al motorului. Vă atașez un link cu o fotografie făcută la motor. ...? (mai mult)
Hei TPU, ma numesc ALINA. Vreau sa va pun o intrebare: stiu ca este vara, 2015, dar mereu mi- a placut sa fac treburile din timp.Ati putea sa- mi dati niste sfaturi despre CRACIUN, cum ar fi: - retete ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati intr- o problema... Am o masina de gaurit cu percutie la care mi se ard carbunii dupa o perioada mai lunga de functionare. De fiecare cand vreau sa ii schimb mi se rup capacele...? (mai mult)
Cam cât costa un apartament cu 2 camere în anglia? În medie cam cât costa?
Am plantat in gradina niste seminte de arahide, iar dupa ceva vreme au iesit. Au crescut si au inceput sa infloreasca. Florile, care in mod normal ar trebui sa intre in pamint(dupa polenizare)...? (mai mult)
Ce este mai ieftin o piscina din lemn sau una din ciment ingropata. P.s. fara muncitori. Si care ar fi pretul?
Cum se face mai bine tamanul dupa ce ii turnat planseul? Cu polistiren si plasa sau cu tinci?
Salut,as vrea sa stiu si eu cum se fac mesele de productie pentru flori.Cum se construiesc, incalzesc si uda.Multumesc.
Hi! Maine e ziua mea si as vrea sa-mi decorez cumva camera dar nu stiu cum. Ceva idei?
am o intrebare. ati mai pomenit o musca cu ac? cam ca cel al albinei? a intrat aseara in camera la mine (fiind geamul deschis) o musca MARE, aproape gigantica, care avea un ac, asemanator cu...? (mai mult)
Salut. Am o piscina din lemn, dar nu stiu cu ce sa o acopar iarna sa nu se umfle lemnul. Imi puteti spune cu ce sa oa acopar si pe la ce pret ajunge? Dau funda.
Am acasa la usa din camera mea o broasca care ii cade clanta.Cum pot sa o repar? Funda raspunsului care m-a ajutat cel mai mult!
Cel mai bun raspuns primeste funda. deci..am de gand sa- mi deocrez camera, mai adolescentin, si vreau idei de cum sa o fac, gen..sa.mi lipesc ceva pe pereti, sa fac forme din luminite, sa pun mesaje...? (mai mult)
Salut.Care e diferenta dintre betonul facut cu balast si cel facut fara balast?
Imi puteti sa imi spuneti cati saci de ciment intra intr-o camera de 3.40 m patrati pentru o sapa? Dar in una de 3.40 m cu 1.90 m?
Aveti idei de decorare a camerei?
Cati saci de ciment imi intra la 127 mpatrati fundatie
Salut cum se numește arborele acesta. http://postimg.org/image/ngy9oft01/ http://postimg.org/image/7hfm4vwy9/ P.S imaginile sunt făcute în Bulgaria vara trecută. Fundă.
Salut spuneti- mi va rog cam ce tip de centrala pe lemne mi- ar trebui pentru a incalzi o casa cu 6 camere, cam o suprafata de 70 m patrati toate camerele? Cam la ce pret m- ar ajunge? astept cat mai...? (mai mult)
Cat costa 10 bulbi de sofran si de unde -i cumpar
Motocoasa asta http://www.emag.ro/coasa- electrica- heinner- 500w- 30cm- jgt39/pd/DKRC7MBBM/ este compatibila cu firul asta http://www.emag.ro/caseta- filament- cu- fir- de- nylon- black- decker- 10-...? (mai mult)
Am incercat sa altoiesc un brad argintiu pe un portaltoi de brad alb. Puteti sa- mi spuneti cand imi pot da seama daca altoiul s- a prins? Altoiului ce viteza de crestere are? Adica cam in cat...? (mai mult)
Am un aragaz ZANUSSI si de cateva zile am o problema cu cuptorul. Cand il aprint trebuie sa tin apasat pe buton deoarece are o siguranta. Functioneaza o perioada apoi se stinge automat. Va rog...? (mai mult)
Care culori capata culori de toamna primii? Exista copaci care devin ruginii, galbeni.etc prin iulie-august?
cam cat m-ar costa sa fac o copie de cheie pentru usa metalica?
Doresc sa fac o schimbare in viata mea, sa incep sa ma descurc pe propriile picioare, sa ma intretin. M- am gandit ca in aceasta vara, pana la inceperea facultatii in noiembrie (voi fi la master)...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa imi fac in curte o piscina 4x3 si 2 metrii adancime cam cat m-ar costa si ce materiale ar trebui sa folosesc ca sa ies cat mai ieftin?
Buna ziua, TPU! Spune- ti- mi si mie care sunt cele mai eficiente metode de combatere a paianjenilor? Si am auzit de un aparat care se baga in priza, emite ultrasunete si cica asta ar tine la distanta...? (mai mult)
Salut.Cand torni o placa de beton, ce pui la armatura? Fier sau piatra? Care e mai bun?
De unde pot sa cumpar doar " http://imgur.com/GQemM7E " http://imgur.com/RLZmbcb ?
Am un espresor de cafea marca saeco odea go. nu mai functioneaza, l.am curatat si tot degeaba, acum nici nu se mai alimenteaza cu energie, cineva ma poate ajuta cu un sfat¿?
Care este pretul m2 tencuit casa chirpic? Multumesc, funda
Buna dimineata ca mancare sa d au la porci?
am si eu o intrebare pentru daca imi puteti raspunde; de ce nu mi-a inflorit floarea dipladenia pana in iunie, ma puteti ajuta?
Vreau sa ma mut la Brasov si as avea nevoie de un apartament cu 3 camere.Mi-ati putea spune un complex rezidential bun? As vrea sa fie un bloc nou si sa se incadreze sub 60000-50000 euro.
Am o casa cu lungimea de 15m si latimea de 6m si a-si vrea sa-i fac mansarda. Cati paleti de BCA mi-ar intra? Si vreau si un acoperisi nou? Cam cat m-ar costa totul?
Am o intrebare..Stiti cumva vreun lacatus bun in Alexandria, Teleorman pentru schimbarea unui butuc usa metalica? V- as ruga sa imi dati un numar de telefon sau o adresa..Multumesc anticipat....? (mai mult)
Buna TPU! Imi poate spune cineva ce dimensiuni are la rotiile metalice Motosapatoarea Ruris 730k? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?