Stie cineva cu ce se topeste aluminiu? si in ce vas? eu vreau sa il topesc cu lampa de benzina merge?
Am o intrebare: am un ficus in dormitor si a crescut foarte mult si repede, mai are 30 de cm si ajunge la tavan...as putea sa il tai? Si daca da cum? Sa ii tai varful? Va rog ajutati- ma!
.am un copac de liliac..si parintii anul asta il vor taia...cum as putea sa iau pui de la el.sau sa fac pui de la el?
Buna ziua prieteni. Am o problema destul de mare. Am sobolani in pivnita. Stiti vreo otrava care ii poate extermina rapid si definitiv. Va multumesc!
Stiu ca fiecare proiect de design interior este unic, dar as vrea totusi sa stiu un range de pret pentru un apartament de 3 camere (66 mp).
Buna la toti! Puteti sa imi spunetin aproximativ cam cit costa un gard de nuiele?
Salut tuturor. Am si eu o mica problema zilele astea am lovit o usa de termopan si am gaurito, este o usa de termopan alba fara sticla doar cu material dinacela alb. Si nu stiu cum as putea sa o repar...? (mai mult)
Buna am niste pui si au inceput sa se ciupeasca pe sub coada pe aripa ce sa fac?
Cati saci de ciment de 40 de kg imi trebuie ca sa torn o sapa de ciment de 25 m patrati groasa de 10 cm?
Care ar fi cea mai eficienta metoda de izolare fonica intre 2 camere cu perete comun? Momentan exista si o usa cu geam prin care se face trecerea dintr- o camera in alta.Eram interesat si de ceva temporar....? (mai mult)
Am o masina de spalat arctic c1000 si s- a blocat softul, as zic asa Toate butoanele sunt aprinse si nu mai "asculta" de butonul start. Apas pe el dar nu se intampla nimic, nu mai deschide un nou program. ...? (mai mult)
Am cumparat in ruma cu cateva zile niste ingrasamant pentru plantele din apartament. Aparent, acesta trebuia dizolvat in apa. Plantele s- au ars si s- au uscat complet. Am pus ingrasamantul...? (mai mult)
Am o centrala termica Saunier Duval. Ieri scazuse presiunea la 0.6 bari. am deschis robinetul de dedesubt pana cand a ajuns undeva la 1.6 bari dand si o cantitate de apa pe dinafara cca. 0.5l.Nu...? (mai mult)
Cu ce se poate indeparta spuma expandabila uscata? Aia cu care se fixeaza geamurile.
Vreau sa fac o copie la cheia de la usa metalica de la casa. vreau sa stiu cat costa, cat dureaza si daca se poate fiindca are "maner" de ala din plastic.se poate face cu chestia aia de plastic?...? (mai mult)
Cum pot să văd orice stradă pe Google Earth? Căci mie imi da numai strazile principale PE SCREEN VIEW! FUNDA
Care este cel mai bun arhitect din Satu Mare?
In ce conditii, bonsaii de ficus fac flori respectiv fructe?
Am achizitionat o combina frigorifica SAMSUNG RB29FSRNDSA. Pana aici totul normal. Mi- a venit comanda la 10 dimineata ieri. Am lasat- o putin cam 10 h apoi am pus- o in functiune. An dat- o la ...? (mai mult)
Circula firmele de curierat de 1 mai?
Vreau sa achizitionez un motoferastrau husqvarna 365x-torq.Astept pareri de la cei care au un asemenea utilaj.
Unde gasesc si eu o firma serioasa care sa repare usi de garaj? O firma serioasa si cu recomandari care sa ofere garantia lucrarilor efectuate si care sa nu dispara peste noapte...Multumesc
Cum fac schimbul de ulei la motocultor?
De unde pot cumpara magnolie rosie/roz din Brasov sau imprejurimi? Ma intereseaza sa fie planta in ghiveci si sa aiba o inaltime aproximativa de 1 metru.Multumesc!
Vreau sa- mi plachez o pardoseala cu granit si voiam sa stiu daca, dupa montajul placilor de granit ele trebuiesc slefuite cu o masina speciala sau doar sterse ..va rog sa- mi spuneti cu se ...? (mai mult)
Cine stie sa imi calculeze cata apa se adauga la un litru de Erbicid Glifotim, pentru a erbicida o planta mai...insistenta? Am de erbicidat o suprafata de cca 300 mp.E vorba de acel otetar fals...? (mai mult)
Nu sunt sigur dacă am nimerit rubrica. M-ar intresa un circular pentru lemn de masa/banc, la care poți regla şi inaltimea panzei, pănă în 700 de lei. Mulțumesc anticipat
pentru cresterea plantelor in sera cu deficit de lumina,in loc de lumina cu UV, se pot folosi si lumina LED-urilor albe? Multumesc
As dori sa cumpar o masina noua de spalat rufe deoarece Whirlpoolul cu incarcare pe sus(Made in Italy) ce il am in prezent este destul de batran(13 ani)si deja da semne ca ne va lasa.As vrea sa cumpar ...? (mai mult)
Am o problema cu vrabiile care imi distrug gradina, si doream sa stiu daca un sniper de airsoft (1j) poate sa ma scape de ele? Pusca mei exact este Sniper M6 Black Eagle. Multumesc.
Buna TPU.Stie cineva unde as putea gasi schita unui balansoar de gradina, cu cote si lista de materiale? Funda!
Bună.De curînd mi-am luat un catelus.Si acum are un obicei prost de a te lua de pantaloni si nu stiu cum sa-l fac sa scape de acest obicei si sa nu mai fie rau.Ma ajutati?
Pot sterge geamurile cu lichid de parbriz?
Heii TPU am o problema urgenta! In curte la mine pe la strasina apar mereu albine si mie imi este frica rau de ele! Ajutati.ma va rog sa scap de ele!
***Îmi cer scuze pentru categorie, nu știu unde s- o încadrez*** Cum pot usca o pereche de papuci (teniși, adidași˝) rapid, În cateva minute, maxim o oră? E bine dacă- i bag in cuptorul cu...? (mai mult)
am pus în gradina niște gazon natural (semințe), de vreo 2 săptămâni, și nu crește niciun centimetru... L- am udat în fiecare zi... Exista vreo soluție... De creștere? Mulțumesc....? (mai mult)
Salutare. Ce parere avet de motocultorarele o-mac. Si gardelina. Cine se pricepe sa imi recomande o marca sa fie buna. Sunt foarte multe marci as vrea ceva de 7 cai. Va multumesc
mi- am cumparat un Espressor manual Ariete Picasso 1365 care se presupune ca are dispozitiv de spumare.Dispozitivul este acolo scoate aburi in schimb laptele nu se face spuma doar in incalzeste ...? (mai mult)
Salut TPU am un solar de 10 m lungime și de 3 lățime și am 5 aspersoare montate problema e ca nu am presiune și nu se învârt menționez ca robinetul este cam la 20 25 metri de solar vreau ...? (mai mult)
Are cineva casa din BCA Ytong? vreau sa imi construiesc o casa la Brasov si am tot citit lucurri bune despre el, dar stii cum e, e mai bine cand vin raspunsurile de la oameni. se face mucegai? la...? (mai mult)
Am pe impamantare 2 v. mi se arde cuptorul mereu vreau sa stiu daca daca se poate ca cei 2 v de pe impamantare poate sa- mi arda cuptorul.am verificat cu aparatul de masurat pe faza nu- l am 238v. pe...? (mai mult)
In vara asta părinții mei vor sa zugraveasca in living, bucatarie si hol! Datimi niste idei de culori ținând cont ca avem deschis peste tot cu bolta si 97% din mobila este venghe!
Are cineva tabla magnetica din sticla? Puteti sa-mi spuneti cum se prinde de perete, va rog?
As vrea sa cumpăr o mimosa pudica și nu știu de unde. Am găsit pe olx.ro la începutul lunii și am dat comanda dar nici pana azi nu mi- au trimis- o. Dacă știți de unde sau aveți una, ...? (mai mult)
In ce culoare as putea vopsi o camera mai mica, pentru a parea mai spatioasa? Ma gandeam la o culoare deschisa, dar nu chiar alb, pentru ca evorba de o camera micuta pe care o folosesc ca biblioteca,...? (mai mult)
Cum se inmulteste macnolia si in ce luna se pune? vreau raspuns cat mai repede
În ce încăpere a locuinței este indicat să se monteze o centrală pe gaze?
cum se planteaza bananierul? exista seminte sau planta? si unde pot sa o gasesc? Oare ar rezista in Romania?
Vreau sa ma ajutati cu un sfat, va rog! Cu ce se stropesc capșunile acum, primavara, dupa inflorire(a inceput sa infloreasca de 1 saptamana) pentru combaterea daunatorilor si bolilor.Dau...? (mai mult)
Cu ce substanta se stropesc bujorii primavara pentru combatarea daunatorilor si sa nu faca "miere"? Dau funda! Ms
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
hvnf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!