TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
fna
în 4 Mai 2015 | fna întreabă:

Stie cineva cu ce se topeste aluminiu? si in ce vas? eu vreau sa il topesc cu lampa de benzina merge?

1
Răspunde Raportează
Aresasus
în 4 Mai 2015 | Aresasus întreabă:

Am o intrebare: am un ficus in dormitor si a crescut foarte mult si repede, mai are 30 de cm si ajunge la tavan...as putea sa il tai? Si daca da cum? Sa ii tai varful? Va rog ajutati- ma!

3
Răspunde Raportează
Marius_Nica_1994
în 4 Mai 2015 | Marius_Nica_1994 întreabă:

.am un copac de liliac..si parintii anul asta il vor taia...cum as putea sa iau pui de la el.sau sa fac pui de la el?

3
Răspunde Raportează
tiberiubossu
în 4 Mai 2015 | tiberiubossu întreabă:

Buna ziua prieteni. Am o problema destul de mare. Am sobolani in pivnita. Stiti vreo otrava care ii poate extermina rapid si definitiv. Va multumesc!

3
Răspunde Raportează
Emanuel_Ciuc?_1991
în 4 Mai 2015 | Emanuel_Ciuc?_1991 întreabă:

Stiu ca fiecare proiect de design interior este unic, dar as vrea totusi sa stiu un range de pret pentru un apartament de 3 camere (66 mp).

2
Răspunde Raportează
Tipica
în 3 Mai 2015 | Tipica întreabă:

Buna la toti! Puteti sa imi spunetin aproximativ cam cit costa un gard de nuiele?

1
Răspunde Raportează
alexandre97
în 3 Mai 2015 | alexandre97 întreabă:

Salut tuturor. Am si eu o mica problema zilele astea am lovit o usa de termopan si am gaurito, este o usa de termopan alba fara sticla doar cu material dinacela alb. Si nu stiu cum as putea sa o repar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Severin_Cristian_1998
în 3 Mai 2015 | Severin_Cristian_1998 întreabă:

Buna am niste pui si au inceput sa se ciupeasca pe sub coada pe aripa ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
Marian0anonim
în 2 Mai 2015 | Marian0anonim întreabă:

Cati saci de ciment de 40 de kg imi trebuie ca sa torn o sapa de ciment de 25 m patrati groasa de 10 cm?

6
Răspunde Raportează
334499
în 2 Mai 2015 | 334499 întreabă:

Care ar fi cea mai eficienta metoda de izolare fonica intre 2 camere cu perete comun? Momentan exista si o usa cu geam prin care se face trecerea dintr- o camera in alta.Eram interesat si de ceva temporar....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
crysty97
în 2 Mai 2015 | crysty97 întreabă:

Am o masina de spalat arctic c1000 si s- a blocat softul, as zic asa Toate butoanele sunt aprinse si nu mai "asculta" de butonul start. Apas pe el dar nu se intampla nimic, nu mai deschide un nou program. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rablau_Claudiu_1999
în 2 Mai 2015 | Rablau_Claudiu_1999 întreabă:

Am cumparat in ruma cu cateva zile niste ingrasamant pentru plantele din apartament. Aparent, acesta trebuia dizolvat in apa. Plantele s- au ars si s- au uscat complet. Am pus ingrasamantul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yusuke16
în 2 Mai 2015 | Yusuke16 întreabă:

Am o centrala termica Saunier Duval. Ieri scazuse presiunea la 0.6 bari. am deschis robinetul de dedesubt pana cand a ajuns undeva la 1.6 bari dand si o cantitate de apa pe dinafara cca. 0.5l.Nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jardelin
în 2 Mai 2015 | Jardelin întreabă:

Cu ce se poate indeparta spuma expandabila uscata? Aia cu care se fixeaza geamurile.

5
Răspunde Raportează
SUDSteaua1947
în 1 Mai 2015 | SUDSteaua1947 întreabă:

Vreau sa fac o copie la cheia de la usa metalica de la casa. vreau sa stiu cat costa, cat dureaza si daca se poate fiindca are "maner" de ala din plastic.se poate face cu chestia aia de plastic?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bloanca_Nelutzu_1990
în 1 Mai 2015 | Bloanca_Nelutzu_1990 întreabă:

Cum pot să văd orice stradă pe Google Earth? Căci mie imi da numai strazile principale PE SCREEN VIEW! FUNDA

1
Răspunde Raportează
Casiana_Nady_1992
în 1 Mai 2015 | Casiana_Nady_1992 întreabă:

Care este cel mai bun arhitect din Satu Mare?

1
Răspunde Raportează
Geanin
în 1 Mai 2015 | Geanin întreabă:

In ce conditii, bonsaii de ficus fac flori respectiv fructe?

4
Răspunde Raportează
Anonim_Ionut_2001
în 1 Mai 2015 | Anonim_Ionut_2001 întreabă:

Am achizitionat o combina frigorifica SAMSUNG RB29FSRNDSA. Pana aici totul normal. Mi- a venit comanda la 10 dimineata ieri. Am lasat- o putin cam 10 h apoi am pus- o in functiune. An dat- o la ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Emanuela_Melinte_1992
în 30 Aprilie 2015 | Emanuela_Melinte_1992 întreabă:

Circula firmele de curierat de 1 mai?

4
Răspunde Raportează
Ionut_Tudorica_1981
în 30 Aprilie 2015 | Ionut_Tudorica_1981 întreabă:

Vreau sa achizitionez un motoferastrau husqvarna 365x-torq.Astept pareri de la cei care au un asemenea utilaj.

2
Răspunde Raportează
elenamiu
Întrebare recomandată în 30 Aprilie 2015 | elenamiu întreabă:

Unde gasesc si eu o firma serioasa care sa repare usi de garaj? O firma serioasa si cu recomandari care sa ofere garantia lucrarilor efectuate si care sa nu dispara peste noapte...Multumesc

3
Răspunde Raportează
Ioan_Ani_1999
în 30 Aprilie 2015 | Ioan_Ani_1999 întreabă:

Cum fac schimbul de ulei la motocultor?

1
Răspunde Raportează
MitroAlex94
în 29 Aprilie 2015 | MitroAlex94 întreabă:

De unde pot cumpara magnolie rosie/roz din Brasov sau imprejurimi? Ma intereseaza sa fie planta in ghiveci si sa aiba o inaltime aproximativa de 1 metru.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
valyas
în 28 Aprilie 2015 | valyas întreabă:

Vreau sa- mi plachez o pardoseala cu granit si voiam sa stiu daca, dupa montajul placilor de granit ele trebuiesc slefuite cu o masina speciala sau doar sterse ..va rog sa- mi spuneti cu se ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Aprilie 2015 |

Cine stie sa imi calculeze cata apa se adauga la un litru de Erbicid Glifotim, pentru a erbicida o planta mai...insistenta? Am de erbicidat o suprafata de cca 300 mp.E vorba de acel otetar fals...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Sarcopt
în 28 Aprilie 2015 | Sarcopt întreabă:

Nu sunt sigur dacă am nimerit rubrica. M-ar intresa un circular pentru lemn de masa/banc, la care poți regla şi inaltimea panzei, pănă în 700 de lei. Mulțumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
AndreasfromMetallicA
Întrebare recomandată în 27 Aprilie 2015 | AndreasfromMetallicA întreabă:

pentru cresterea plantelor in sera cu deficit de lumina,in loc de lumina cu UV, se pot folosi si lumina LED-urilor albe? Multumesc

4
Răspunde Raportează
CameliaCamyBlondina
în 26 Aprilie 2015 | CameliaCamyBlondina întreabă:

As dori sa cumpar o masina noua de spalat rufe deoarece Whirlpoolul cu incarcare pe sus(Made in Italy) ce il am in prezent este destul de batran(13 ani)si deja da semne ca ne va lasa.As vrea sa cumpar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2015 |

Am o problema cu vrabiile care imi distrug gradina, si doream sa stiu daca un sniper de airsoft (1j) poate sa ma scape de ele? Pusca mei exact este Sniper M6 Black Eagle. Multumesc.

7
Răspunde Raportează
Simion_Daniel_2001
în 26 Aprilie 2015 | Simion_Daniel_2001 întreabă:

Buna TPU.Stie cineva unde as putea gasi schita unui balansoar de gradina, cu cote si lista de materiale? Funda!

2
Răspunde Raportează
Anonimaaaa10
în 26 Aprilie 2015 | Anonimaaaa10 întreabă:

Bună.De curînd mi-am luat un catelus.Si acum are un obicei prost de a te lua de pantaloni si nu stiu cum sa-l fac sa scape de acest obicei si sa nu mai fie rau.Ma ajutati?

1
Răspunde Raportează
Enache_Radu_1999
în 25 Aprilie 2015 | Enache_Radu_1999 întreabă:

Pot sterge geamurile cu lichid de parbriz?

3
Răspunde Raportează
iulianaluiza
în 25 Aprilie 2015 | iulianaluiza întreabă:

Heii TPU am o problema urgenta! In curte la mine pe la strasina apar mereu albine si mie imi este frica rau de ele! Ajutati.ma va rog sa scap de ele!

4
Răspunde Raportează
JustyR12
în 25 Aprilie 2015 | JustyR12 întreabă:

***Îmi cer scuze pentru categorie, nu știu unde s- o încadrez*** Cum pot usca o pereche de papuci (teniși, adidași˝) rapid, În cateva minute, maxim o oră? E bine dacă- i bag in cuptorul cu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Dragan_Mirela_1977
în 25 Aprilie 2015 | Dragan_Mirela_1977 întreabă:

am pus în gradina niște gazon natural (semințe), de vreo 2 săptămâni, și nu crește niciun centimetru... L- am udat în fiecare zi... Exista vreo soluție... De creștere? Mulțumesc....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
woodmanforyou
în 25 Aprilie 2015 | woodmanforyou întreabă:

Salutare. Ce parere avet de motocultorarele o-mac. Si gardelina. Cine se pricepe sa imi recomande o marca sa fie buna. Sunt foarte multe marci as vrea ceva de 7 cai. Va multumesc

1
Răspunde Raportează
szivarvany
în 24 Aprilie 2015 | szivarvany întreabă:

mi- am cumparat un Espressor manual Ariete Picasso 1365 care se presupune ca are dispozitiv de spumare.Dispozitivul este acolo scoate aburi in schimb laptele nu se face spuma doar in incalzeste ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Koalamrr
în 24 Aprilie 2015 | Koalamrr întreabă:

Salut TPU am un solar de 10 m lungime și de 3 lățime și am 5 aspersoare montate problema e ca nu am presiune și nu se învârt menționez ca robinetul este cam la 20 25 metri de solar vreau ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stanescu135
în 23 Aprilie 2015 | Stanescu135 întreabă:

Are cineva casa din BCA Ytong? vreau sa imi construiesc o casa la Brasov si am tot citit lucurri bune despre el, dar stii cum e, e mai bine cand vin raspunsurile de la oameni. se face mucegai? la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
meral
în 23 Aprilie 2015 | meral întreabă:

Am pe impamantare 2 v. mi se arde cuptorul mereu vreau sa stiu daca daca se poate ca cei 2 v de pe impamantare poate sa- mi arda cuptorul.am verificat cu aparatul de masurat pe faza nu- l am 238v. pe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NickPop
în 22 Aprilie 2015 | NickPop întreabă:

In vara asta părinții mei vor sa zugraveasca in living, bucatarie si hol! Datimi niste idei de culori ținând cont ca avem deschis peste tot cu bolta si 97% din mobila este venghe!

3
Răspunde Raportează
Alexalice10
în 21 Aprilie 2015 | Alexalice10 întreabă:

Are cineva tabla magnetica din sticla? Puteti sa-mi spuneti cum se prinde de perete, va rog?

1
Răspunde Raportează
XanthiaSin
în 21 Aprilie 2015 | XanthiaSin întreabă:

As vrea sa cumpăr o mimosa pudica și nu știu de unde. Am găsit pe olx.ro la începutul lunii și am dat comanda dar nici pana azi nu mi- au trimis- o. Dacă știți de unde sau aveți una, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2015 |

In ce culoare as putea vopsi o camera mai mica, pentru a parea mai spatioasa? Ma gandeam la o culoare deschisa, dar nu chiar alb, pentru ca evorba de o camera micuta pe care o folosesc ca biblioteca,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Elena_Gratiela_1999
în 20 Aprilie 2015 | Elena_Gratiela_1999 întreabă:

Cum se inmulteste macnolia si in ce luna se pune? vreau raspuns cat mai repede

3
Răspunde Raportează
Sabry16
în 20 Aprilie 2015 | Sabry16 întreabă:

În ce încăpere a locuinței este indicat să se monteze o centrală pe gaze?

8
Răspunde Raportează
Becali007
în 19 Aprilie 2015 | Becali007 întreabă:

cum se planteaza bananierul? exista seminte sau planta? si unde pot sa o gasesc? Oare ar rezista in Romania?

3
Răspunde Raportează
KhaZix
în 19 Aprilie 2015 | KhaZix întreabă:

Vreau sa ma ajutati cu un sfat, va rog! Cu ce se stropesc capșunile acum, primavara, dupa inflorire(a inceput sa infloreasca de 1 saptamana) pentru combaterea daunatorilor si bolilor.Dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KhaZix
în 19 Aprilie 2015 | KhaZix întreabă:

Cu ce substanta se stropesc bujorii primavara pentru combatarea daunatorilor si sa nu faca "miere"? Dau funda! Ms

1
Răspunde Raportează
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă pe 10 Decembrie

anonim_4396 întreabă:

Care e scopul vie?ii dac? tot vom muri ntr-o zi? Pentru mine s? tr?iesc via?a e ca o pedeaps? cu executare. A? muri ?i azi dac? s-ar putea.
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

M? confrunt cu anxietate ?i mi caut o iubita cu aceea?i problema sa petrecem s?rb?torile mpreun?! Vreo fata care se simte singurica ?i ?i caut? perechea e pe aici? ?i de ce nu, sa luptam...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 18 ore

tonyc7 întreabă:

Exista agentii / firme de recrutare pentru munca in strainatate la care sa te prezinti fizic, direct la sediul lor, unde sa ti se dea toate informatiile care te intereseaza? Sau aranjamentele astea cu...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • hvnf
    trimisă pe 10 Decembrie

hvnf întreabă:

Buna! Samsung galaxy s25 sau iphone?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.272
  • Întrebări: 3.954.031
  • Răspunsuri: 17.659.997
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Hachiko

Hachiko

Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.065 Adolescenţi
  • 55.603 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.849 Auto & Moto
  • 144.253 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.097 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.275 Conversaţii