TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
Faurescu_Sorin_1973
în 3 Decembrie 2014 | Faurescu_Sorin_1973 întreabă:

Pot trage o remorca mica cu un tractoras de tuns iarba de 12 cp(HP)?

1
Răspunde Raportează
bmercedesclass
în 3 Decembrie 2014 | bmercedesclass întreabă:

Ce parere aveti despre zona Mall Vitan pentru achizitia unui apartament 2 sau 3 camere? Cum sunt scolile din zona?

2
Răspunde Raportează
Faurescu_Sorin_1973
în 3 Decembrie 2014 | Faurescu_Sorin_1973 întreabă:

stie cineva cat poate trage un tractoras detuns iarba? pot trage o remorca mica dupa el? multumesc anticipat!

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Decembrie 2014 |

Am nevoie de ajutor! S- a infundat putin WC in sensul ca a fost aruncata niste hartie de caiet mic si acum nu mai functioneaza normal, in sensul ca se poate trage apa, dar se ridica la suprafata...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
wasdcfbjnm
în 1 Decembrie 2014 | wasdcfbjnm întreabă:

Bun seara TPU? daca imi cumpar gel taft fac matreata de la el ca am avut fixativ si faceam ogramada de matreata si vreau sa stiu daca fac de la gel taft dau funda

3
Răspunde Raportează
valyas
în 1 Decembrie 2014 | valyas întreabă:

Buna TPU.Mi-a adus cineva un rotopercutor HILTI TE76 ATC el functioneaza, dar este aprins un beculetul rosu cred ca este de la service.E o problema cu asta, adica se poate reseta? MULTUMESC funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Decembrie 2014 |

Daca ati lucra de acasa, dar nu ati avea posibilitatea de a aloca o camera intreaga spatiului vostru de lucru, unde ati alege sa va amplasati biroul de lucru: in dormitor, in camera de zi, sau unde?

6
Răspunde Raportează
alex2009
în 1 Decembrie 2014 | alex2009 întreabă:

As vrea sa imi cumpar un televizor led, ce imi recomandati?

4
Răspunde Raportează
Mip_Kevin_2000
în 1 Decembrie 2014 | Mip_Kevin_2000 întreabă:

Azi dimineata dupa ce m- am trezit pe jos am vazut niste bobite mici de apa pe parchet care cred eu ca sunt de la condens. Sub pat erau si mai multe. Tin sa mentionez da sub parchet am izolat dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexAndrei96
în 1 Decembrie 2014 | AlexAndrei96 întreabă:

Mama vrea sa redecoreze toata sufrageria. TOATA. Incepand de la mobila la televizor, si plantele. TOT. Ce sufragerie mi- ati putea da? Mie unul mi- ar placea una cu mobila alb si verde, sau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cozma_Otty_1999
în 1 Decembrie 2014 | Cozma_Otty_1999 întreabă:

Am un acvariu care are lipit pe dinăuntru, direct pe mijloc doua fasii mari de sticla groase cam de 0, 5cm si sunt lipite cu silicon(aceste doua fasii despartea acvariul in doua daca mai puneam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SamyRuben
în 30 Noiembrie 2014 | SamyRuben întreabă:

As dori sa-mi. spuneti un titlu de carte care sa aiba legatura cu ingrijirea plantelor de ghiveci!

2
Răspunde Raportează
riki10004
în 30 Noiembrie 2014 | riki10004 întreabă:

Pentru un brad de 1, 80 cam cate leduri trebuiesc? Am găsit o instalatie de 400 de leduri, cati metri inseamna?

2
Răspunde Raportează
Ovidiu_Dutu_1993
în 29 Noiembrie 2014 | Ovidiu_Dutu_1993 întreabă:

Am 8 porci din rasa marele alb, ii am de 5 luni 2 luni au fost la un prieten tinuti pentru ca nu am avut loc, au crescut frumos pana cand am observat ca nu le mai dadea de mancare si ei nu mai cresteau,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Noiembrie 2014 |

Exista o radiera sau pic universal care sa stearga urmele de pix/marker de pe lemn/mobila si la ce pret? Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
cipikaoo
în 29 Noiembrie 2014 | cipikaoo întreabă:

ma ajuta si pe mine cineva cu citirea indexului la gaz....eu m- am mutat de curand la un apartament si indexul de gaz era 1758 iar dupa 2 saptamani mergand centrala si aragazul numai cat am gatit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
roxiv95
în 29 Noiembrie 2014 | roxiv95 întreabă:

Hei TPU, nu stiti de unde as putea cumpara lenjerii de pat sau paturi si sa platesc cu credit de pe cartela telefonik? sau orice articole pt casa

2
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 29 Noiembrie 2014 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna seara T:P.U vreau sa stiu cate grade are vinul rosu si cel, vinul alb, cel rosu stiu ca are 15- 20 grade si sub - 20 grade ingheata dar cel alb nu stiu deoarece stiu doar ca e mai slab.Cat Are? Nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
dady13
în 28 Noiembrie 2014 | dady13 întreabă:

Voi ce parere aveti...www.manastireacasin.ro

2
Răspunde Raportează
andreealc345
în 28 Noiembrie 2014 | andreealc345 întreabă:

Hei. Pentru ca vine Craciunul, as vrea sa-mi decorez camera cu cateva ornamente facute manual. Aveti idei? Multumesc :*

1
Răspunde Raportează
S1mplu
în 28 Noiembrie 2014 | S1mplu întreabă:

Casa mea d e vis ar trebui sa contina urmatoarele camere :X 1 = camera de tortura pentru invitati 2 = o camera plina cu perne pe care sa te dai cu capu 3 = o camera in care sa ai numai jocuri si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bartulov
în 28 Noiembrie 2014 | Bartulov întreabă:

As vrea sa stiu care este cea mai buna firma de confectii metalice din Timisoara, sau macar aproape de Timisoara, as vrea sa poate confectiona orice, de exemplu si un model creat pe ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 28 Noiembrie 2014 |

Salut.Acum circa 1 luna cineva mi- a adus un lamai din Franta, si am cateva intrebari despre el: 1.Ce fel de pamant ii trebuie? 2.Cat de des trebuie udat? 3.Cam la ce temperatura sa il tin? 4.Am observat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 28 Noiembrie 2014 | mellisa_1721 întreabă:

Am o intrebare la anu vreau sa pun gaini la clocit.problema mea e ca am gaini ouatoare adica puicute selectate din acelea.ma intreb daca ele clocesc.sau si daca clocesc clocesc bine? adica dau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
comabogdan
în 27 Noiembrie 2014 | comabogdan întreabă:

Salut, inchiriaza cineva un apartament de 2-3 camere (cu living mare) pentru o petrecere in seara de revelion? In bucuresti ma refer

1
Răspunde Raportează
asd000
în 27 Noiembrie 2014 | asd000 întreabă:

As vrea sa stiu cati nuci intra la un hectar?

2
Răspunde Raportează
anisoara1609
în 27 Noiembrie 2014 | anisoara1609 întreabă:

Spuneti ce idei crosetate de anul nou?

7
Răspunde Raportează
123iNa
în 27 Noiembrie 2014 | 123iNa întreabă:

Care este diferenta dintre arbore si copac

3
Răspunde Raportează
anisoara1609
în 27 Noiembrie 2014 | anisoara1609 întreabă:

Cum sa faci curatenie in camera, rapid dar frumos si ingrijit?

5
Răspunde Raportează
Jogia_Alex_1999
în 27 Noiembrie 2014 | Jogia_Alex_1999 întreabă:

Recent mi-am achizitionat niste adidasi albi si am jucat fotbal,cand am ajuns acasa am realizat ca s-au ingalbenit in unele locuri, am incercat sa ii spal dar inca sunt galbeni ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Noiembrie 2014 |

Am si eu o intrebare, cat m-ar costa sa fac o baie la curte camera este facuta. am nevoie de un pret total pentru : cabina de dus, wc, chiuveta, gresie + canalizare?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Noiembrie 2014 |

Am parchet laminat.Ce solutii sunt foarte bune pentru lustruire? Am incercat 2 produse pentru parchet pana acum dar nici urma de luciu, din contra.Am vazut la televizor, in case parchet foarte lucios...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maria28prajiturica
în 26 Noiembrie 2014 | Maria28prajiturica întreabă:

Unde gasesc un electrician bun? sau la cine as putea apela?

3
Răspunde Raportează
tenshi261
în 26 Noiembrie 2014 | tenshi261 întreabă:

Va rog sa ma ajute cineva daca poate; am o masina de spalat vase Whirlpool adp 5310 de mai bine de doi ani si nu mai este in garantie. A fost folosita mai mult in ultimile luni si nu mai merge...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihai890
în 26 Noiembrie 2014 | Mihai890 întreabă:

Ajutatima....am un maslin in ghiveci caruia a inceput sai cada frunzele. Lam bagat recent in casa din cauza frigului. Spuneti-mi de ce si ce as putea sa-i fac?

1
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 26 Noiembrie 2014 | mellisa_1721 întreabă:

Buna am si eu un metis de shih- tzu cu bichon si saptamana viitoarear trebui sa aibe 6 luni.acum problema e urmatoarea eu vreau sa o duc maine sa ii fac vaccinul.problema mai grava este daca nu miau spus...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaStefana
în 26 Noiembrie 2014 | AndreeaStefana întreabă:

Ati apelat vreodata la o firma de servicii curatenie in Bucuresti? Si daca da, la care are anume :)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Noiembrie 2014 |

Unde găsesc anul acesta decorațiuni bune de Crăciun? Mersi!

1
Răspunde Raportează
AndreeaStefana
în 26 Noiembrie 2014 | AndreeaStefana întreabă:

Cum procedam in ceea ce priveste curatenia de Sarbatori?

3
Răspunde Raportează
Ovidiu_Nour_1992
în 25 Noiembrie 2014 | Ovidiu_Nour_1992 întreabă:

E bine sa punem 2 randuri de burete sub parchet?

2
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 25 Noiembrie 2014 | mellisa_1721 întreabă:

Nu demult am adus de la parintii mei un cocos mare si alb.are o zi de cand lam dus dar ma gandesc de ce nu le cocoseste pe gaini ci din contra le cam da de pe langa el cand e la mancare.are creasta mare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FoundYouLover
în 25 Noiembrie 2014 | FoundYouLover întreabă:

TPU! Am o masina de spalat Whirpool si de la un timp imi evacueaza apa foarte incet si imi trece foarte greu la ciclul de clatire. Stiti cumva ce ar putea sa aiba? E ceva simplu, de care sa ma ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
vlad2103
în 24 Noiembrie 2014 | vlad2103 întreabă:

de ceva timp am un instant pe gaz Ariston, dar in timpul utilizarii se opreste (se stinge inclusiv flacara de veghe).din ce cauza se intampla asta? Mentionez ca pe timpul verii nu prea s- a intamplat,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Feyenooord666666
în 24 Noiembrie 2014 | Feyenooord666666 întreabă:

Cu ce scot o pata de pix de pe geaca mea de piele (da e imitatie), ca nu am chef sa o stric ca are o valoare sentimentala.

5
Răspunde Raportează
skorpya
în 24 Noiembrie 2014 | skorpya întreabă:

Dezumidificatorul: se merita sa cumpar unu? Recent am cumparat o garsoniera la demisol si am probleme cu mucegaiul. Ma gandesc sa cumpar un dezumidificator dar cel mai ieftin e 500 lei, chiar si la mana...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anisoara1609
în 24 Noiembrie 2014 | anisoara1609 întreabă:

Ce idei aveti pentru impodobirea casei de anul nou un fel de fantazii imaginare?

2
Răspunde Raportează
cumdc
în 24 Noiembrie 2014 | cumdc întreabă:

Se poate sa tencuesti pe blana de lemn? Nu stiu cum sa va explic exact dar sper sa va dati seama la ce ma refer... Va multumesc!

1
Răspunde Raportează
stalin
în 23 Noiembrie 2014 | stalin întreabă:

am o masina de spalat arctic BA1200 A+ , si de ceva vreme am constatat ca rufele nu mai miros a balsam dupa ce sunt spalate.mentionez faptul ca am curatat acea cutie unde se pune detergentul si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anisoara1609
în 23 Noiembrie 2014 | anisoara1609 întreabă:

Spuneti cum pot sa imi decorez camera cu stickere, fotografii mai pe scurt decoratiuni de camera? Mai spuneti ce flori pot infrumuseta camera?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
marinesculucian
în 23 Noiembrie 2014 | marinesculucian întreabă:

Nu de mult timp am montat in casa o centrala termica pe gaz.am pus si un termostat in bucatarie si am setat temperatura pe 19 grade.pana cand nu s- a racit prea tare afara nu am avut probleme...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiDaniel1107
    trimisă acum 18 ore

AndreiDaniel1107 întreabă:

Dacia Duster accident
    12 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

In filmele alea Singur Acasa care le arata la televizor in fiecare an de Craciun toate lucrurile alea groaznice care li se intampla acelor doi hoti care tot incearca sa intre in casa sa il prinda pe pustiul...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 6 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Nu știu de voi dar pe mine ma îngrijorează profund susținerea pentru partide gen AUR, SOS România, POT, ACT! Dacă te uiți asa pe internet este putina lume care ar vota cu ei și majoritatea ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 6 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Caut o poveste pe un site de pe internet unde o femeie tânăra merge la o facultate intr- un alt oraș, ea era orfana și câștigase o bursa de studii care îi acoperea și costul! Sta la un cămin ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.446
  • Întrebări: 3.954.288
  • Răspunsuri: 17.661.863
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Anime-uri

Anime-uri

Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.074 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.259 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.362 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.316 Conversaţii