Pot trage o remorca mica cu un tractoras de tuns iarba de 12 cp(HP)?
Ce parere aveti despre zona Mall Vitan pentru achizitia unui apartament 2 sau 3 camere? Cum sunt scolile din zona?
stie cineva cat poate trage un tractoras detuns iarba? pot trage o remorca mica dupa el? multumesc anticipat!
Am nevoie de ajutor! S- a infundat putin WC in sensul ca a fost aruncata niste hartie de caiet mic si acum nu mai functioneaza normal, in sensul ca se poate trage apa, dar se ridica la suprafata...? (mai mult)
Bun seara TPU? daca imi cumpar gel taft fac matreata de la el ca am avut fixativ si faceam ogramada de matreata si vreau sa stiu daca fac de la gel taft dau funda
Buna TPU.Mi-a adus cineva un rotopercutor HILTI TE76 ATC el functioneaza, dar este aprins un beculetul rosu cred ca este de la service.E o problema cu asta, adica se poate reseta? MULTUMESC funda
Daca ati lucra de acasa, dar nu ati avea posibilitatea de a aloca o camera intreaga spatiului vostru de lucru, unde ati alege sa va amplasati biroul de lucru: in dormitor, in camera de zi, sau unde?
As vrea sa imi cumpar un televizor led, ce imi recomandati?
Azi dimineata dupa ce m- am trezit pe jos am vazut niste bobite mici de apa pe parchet care cred eu ca sunt de la condens. Sub pat erau si mai multe. Tin sa mentionez da sub parchet am izolat dar...? (mai mult)
Mama vrea sa redecoreze toata sufrageria. TOATA. Incepand de la mobila la televizor, si plantele. TOT. Ce sufragerie mi- ati putea da? Mie unul mi- ar placea una cu mobila alb si verde, sau...? (mai mult)
Am un acvariu care are lipit pe dinăuntru, direct pe mijloc doua fasii mari de sticla groase cam de 0, 5cm si sunt lipite cu silicon(aceste doua fasii despartea acvariul in doua daca mai puneam...? (mai mult)
As dori sa-mi. spuneti un titlu de carte care sa aiba legatura cu ingrijirea plantelor de ghiveci!
Pentru un brad de 1, 80 cam cate leduri trebuiesc? Am găsit o instalatie de 400 de leduri, cati metri inseamna?
Am 8 porci din rasa marele alb, ii am de 5 luni 2 luni au fost la un prieten tinuti pentru ca nu am avut loc, au crescut frumos pana cand am observat ca nu le mai dadea de mancare si ei nu mai cresteau,...? (mai mult)
Exista o radiera sau pic universal care sa stearga urmele de pix/marker de pe lemn/mobila si la ce pret? Multumesc anticipat!
ma ajuta si pe mine cineva cu citirea indexului la gaz....eu m- am mutat de curand la un apartament si indexul de gaz era 1758 iar dupa 2 saptamani mergand centrala si aragazul numai cat am gatit...? (mai mult)
Hei TPU, nu stiti de unde as putea cumpara lenjerii de pat sau paturi si sa platesc cu credit de pe cartela telefonik? sau orice articole pt casa
Buna seara T:P.U vreau sa stiu cate grade are vinul rosu si cel, vinul alb, cel rosu stiu ca are 15- 20 grade si sub - 20 grade ingheata dar cel alb nu stiu deoarece stiu doar ca e mai slab.Cat Are? Nu...? (mai mult)
Voi ce parere aveti...www.manastireacasin.ro
Hei. Pentru ca vine Craciunul, as vrea sa-mi decorez camera cu cateva ornamente facute manual. Aveti idei? Multumesc :*
Casa mea d e vis ar trebui sa contina urmatoarele camere :X 1 = camera de tortura pentru invitati 2 = o camera plina cu perne pe care sa te dai cu capu 3 = o camera in care sa ai numai jocuri si...? (mai mult)
As vrea sa stiu care este cea mai buna firma de confectii metalice din Timisoara, sau macar aproape de Timisoara, as vrea sa poate confectiona orice, de exemplu si un model creat pe ...? (mai mult)
Salut.Acum circa 1 luna cineva mi- a adus un lamai din Franta, si am cateva intrebari despre el: 1.Ce fel de pamant ii trebuie? 2.Cat de des trebuie udat? 3.Cam la ce temperatura sa il tin? 4.Am observat...? (mai mult)
Am o intrebare la anu vreau sa pun gaini la clocit.problema mea e ca am gaini ouatoare adica puicute selectate din acelea.ma intreb daca ele clocesc.sau si daca clocesc clocesc bine? adica dau...? (mai mult)
Salut, inchiriaza cineva un apartament de 2-3 camere (cu living mare) pentru o petrecere in seara de revelion? In bucuresti ma refer
As vrea sa stiu cati nuci intra la un hectar?
Spuneti ce idei crosetate de anul nou?
Care este diferenta dintre arbore si copac
Cum sa faci curatenie in camera, rapid dar frumos si ingrijit?
Recent mi-am achizitionat niste adidasi albi si am jucat fotbal,cand am ajuns acasa am realizat ca s-au ingalbenit in unele locuri, am incercat sa ii spal dar inca sunt galbeni ce sa fac?
Am si eu o intrebare, cat m-ar costa sa fac o baie la curte camera este facuta. am nevoie de un pret total pentru : cabina de dus, wc, chiuveta, gresie + canalizare?
Am parchet laminat.Ce solutii sunt foarte bune pentru lustruire? Am incercat 2 produse pentru parchet pana acum dar nici urma de luciu, din contra.Am vazut la televizor, in case parchet foarte lucios...? (mai mult)
Unde gasesc un electrician bun? sau la cine as putea apela?
Va rog sa ma ajute cineva daca poate; am o masina de spalat vase Whirlpool adp 5310 de mai bine de doi ani si nu mai este in garantie. A fost folosita mai mult in ultimile luni si nu mai merge...? (mai mult)
Ajutatima....am un maslin in ghiveci caruia a inceput sai cada frunzele. Lam bagat recent in casa din cauza frigului. Spuneti-mi de ce si ce as putea sa-i fac?
Buna am si eu un metis de shih- tzu cu bichon si saptamana viitoarear trebui sa aibe 6 luni.acum problema e urmatoarea eu vreau sa o duc maine sa ii fac vaccinul.problema mai grava este daca nu miau spus...? (mai mult)
Ati apelat vreodata la o firma de servicii curatenie in Bucuresti? Si daca da, la care are anume :)
Unde găsesc anul acesta decorațiuni bune de Crăciun? Mersi!
Cum procedam in ceea ce priveste curatenia de Sarbatori?
E bine sa punem 2 randuri de burete sub parchet?
Nu demult am adus de la parintii mei un cocos mare si alb.are o zi de cand lam dus dar ma gandesc de ce nu le cocoseste pe gaini ci din contra le cam da de pe langa el cand e la mancare.are creasta mare...? (mai mult)
TPU! Am o masina de spalat Whirpool si de la un timp imi evacueaza apa foarte incet si imi trece foarte greu la ciclul de clatire. Stiti cumva ce ar putea sa aiba? E ceva simplu, de care sa ma ...? (mai mult)
de ceva timp am un instant pe gaz Ariston, dar in timpul utilizarii se opreste (se stinge inclusiv flacara de veghe).din ce cauza se intampla asta? Mentionez ca pe timpul verii nu prea s- a intamplat,...? (mai mult)
Cu ce scot o pata de pix de pe geaca mea de piele (da e imitatie), ca nu am chef sa o stric ca are o valoare sentimentala.
Dezumidificatorul: se merita sa cumpar unu? Recent am cumparat o garsoniera la demisol si am probleme cu mucegaiul. Ma gandesc sa cumpar un dezumidificator dar cel mai ieftin e 500 lei, chiar si la mana...? (mai mult)
Ce idei aveti pentru impodobirea casei de anul nou un fel de fantazii imaginare?
Se poate sa tencuesti pe blana de lemn? Nu stiu cum sa va explic exact dar sper sa va dati seama la ce ma refer... Va multumesc!
am o masina de spalat arctic BA1200 A+ , si de ceva vreme am constatat ca rufele nu mai miros a balsam dupa ce sunt spalate.mentionez faptul ca am curatat acea cutie unde se pune detergentul si...? (mai mult)
Spuneti cum pot sa imi decorez camera cu stickere, fotografii mai pe scurt decoratiuni de camera? Mai spuneti ce flori pot infrumuseta camera?...? (mai mult)
Nu de mult timp am montat in casa o centrala termica pe gaz.am pus si un termostat in bucatarie si am setat temperatura pe 19 grade.pana cand nu s- a racit prea tare afara nu am avut probleme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!