cum pot construi o barca din lemn dar adevarata, va rog fara glume este o treaba foarte serioasa daca stiti indrumati-ma pas cu pas va rog.
Cati metri cubi de cherestea intra la o casuta comerciala din acelea din lemn din parcuri, cu dimensiunile : Lungime 3, latime 3, inaltime 2, 5! ma intereseaza cati metru cubi! Multumesc...? (mai mult)
Buna TPU stiti daca un dovleac de halloween tine 6 zile?
imi raspunde si mie cineva la urmatoarea intrebare? Ce culoare are reteaua de gaze?
Cum se numeste mincarea nord-americana preparat din boave de griu macinate?
Mi-am cumparat un custum sportiv si din greseala l-am murdarit cu maioneza,haina e sura, am spalat-o dar a ramas urma la pata, pot sa scot cumva, cum sa fac ca sa nu stric haina? remunerez cu FUNDA
Cati paleti de bca imi trebuie pentru 70 mp?
Cat costa samanta de cartofii?
Cum as putea sa imi fac panza de paianjen pentru. halloween?
Stie careva de ce pantalonii chinos/colorati din P&B se decoloreaza asa usor dupa prima spalare? Voua vi s-a intamplat? Post Scriptum:Urmez cu strictete regulile de spalare
Cum pot gasi lucrari de constructii mari si mici avind o echipa de 10 muncitori calificati
Stie cineva cum se demonteaza un repartitor doprimo III de pe un calorifer? Vreau doar sa il mut pe un alt calorifer. Thanks!
Un diamant poate sa taie 1 cm de geam simplu?
Caut reteta de sapun ma ajutati? Dau Funda...
Stiti niste situri cu homemade decorations?
Ma aajutati cu niste idei de decoruri pentru dormitor? Cea mai buna idee primeste funda!
Ma numesc Andreas.Ma puteti ajuta cu niste idei? Vreau sa imi schimb putin dormitorul meu.Am 14 ani.Cea mai buna idee primeste funda!
Cat consuma u 1010 la arat pe hectar?
Detalii despre masina de cusut privileg
Unde pot sa fac cursuri online de decorator floral (aranjamente florale) dau funda rpddd
Imi construiesc o casa si vreau sa stiu ce sistem de incalzire este mai convenabil : Centrala pe gaz sau incalzire electrica in pardoseala. Dau funda!
Unde gasesc cursuri florale online... sau in zalau dau funda rpddd
Unde pot gasi o pompa submersibila romaneasca?
Exista UPS pentru centrale termice? unde pot gasi asa ceva?
Buna TPU am o pereche de blugi care i-am patat dein greseala cu var lavabil Cum pot sa scot varul de pe ei? P.S am incercat sa-i spal si la mana dar nu a iesit pata? Va rog sa ma ajutate:o3
Cat costa o sufragerie de dat cu lavabila? este un pic mai mare decat o camera obisnuita:D as vrea sa stiu cam cat costa nu la metru sau mai stiu eu ce.
Care e cea mai buna vopsea lavabila de interior si de ce?
:* am si eu o mica problema acum aprox un an am lipit niste abtibilduri pe geamuri ai pana acum am mai spalat geamurile dar peste ele. Iar acum vreau sa le iau ca sau facut urate si murdare dar...? (mai mult)
Azi la scoala am varsat careva picaturi de pasta corectoare pe blugi. Si nu am idee cum s'o scot...Cum se indeparteaza pasta corectoare de pe haine? Multumesc de ajutor.
Ce trebuie sa stie o incepatoare in ale gatitului?
URGENT! Unde pot gasi online scaune de bar ABS 151 pe rosu? Am incercat la mai multe site-uri, dar nu mai aveau pe rosu! mersi anticipat! Dau funda
Caut sa inchiriez garsoniera maxim 400 lei in Iasi
am o problema mare de tot:(( ...intr- o zi, am luat o tranta cu bicicleta si aveam niste adidasi albi de la Nike. acum sunt patati cu ceva negru (cred ca e ulei de la bicicleta) sinu pot scoate...? (mai mult)
Hei TPU :> Stie cineva cum as putea sa iau niste foi pe care le-am scapat sub un birou? Nu ma intrebati cum s-a intimplat...
Care stie un site fain cu obiecte de decor pentru casa, artistice, fara kitch-uri?
De ce se semana castravetii in camp dupa plantatul cartofilor?
Unde gasesc un mecanic pentru repararea unei masini de cusut Sanda? Locuiesc in Bucuresti, sectorul 2
Buna,cu ce pot curata,petele de grasime, de pe un geam cu sticla sablata? multumesc
A cumparat cineva lenjerii de pat de pe site-ul http://www.lenjerii-prosoape.com? Am inteles ca sunt de calitate lenjeriile de pat de la casa new concept
Buna, vreau sa imi pun o perdea cu inele de tip capsa, pe care le- am gasit pe net http://www.sofie.ro/loader.php?modAct=view_photos&id=431&popup=1&id=431 , dar habar nu am cum se pun aceste inele, ...? (mai mult)
Am 3 cactusi si tin foarte mult la ei...Am cautat tot feluri de site-uri dar n-am gasit nimic cum sai ingrijesc... daca ma puteti ajuta sa imi spuneti sau sa-mi dati site-uri.
Cum se scot petele de pe mobila de la fierul de calcat?
Salut Tpu.Am o intrebare care e destul de grea.Detin un set de tacamuri MHU (Kolchung Mizar) si nu stiu daca sunt placate sau sunt din argint.Mentionez ca setul are o vechime foarte mare(dar este in perfecta...? (mai mult)
Dupa ce am incarcat butelia de aragaz cu GPL, la cateva zile n- a mai avut presiune, si- n urma condensului de pe ceas s- a format si ghiata pe ceas si o parte din furtul.Care este cauza?, caci anterior...? (mai mult)
În primăvară mi- am cumpărat o pereche de adidaşi "adidas", şi zilele trecute i- am spălat la maşină, şi mi- a cazut semnul de la "adidas" din spate, dar doar la dreptul. Am încercat ...? (mai mult)
Saptamana asta sau cealalalta am sa ma mut la alta casa si o sa am camera mea si as vrea sa o decorez...imi dati si mie niste idei de decorat care pot sa le fac si singura? P.s. am 11 ani
Caut chirie garsoniera sau apartament cu 2 camere in zona velenta oradea. Informatii la numarul de telefon 0747381143
Am un pulover verde pe care a curs putin clor si astfel s- a decolorat in zona respectiva si s- au format doua pete albe, fiecare cam de marimea unei monede. Ce pot sa fac sa nu se mai vada ...? (mai mult)
Care este cel mai bun detergent de rufe, pentru masini automate?
Sunt la tara si trebuie sa fac focul. Vreau sa stiu daca pot sa trag suberul (nu stiu daca e corect spus, e o tablita de fier ca sa mentina caldura) atunci cand este inca jar APRINS in soba,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!