Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Am o intrebare pentru crescatorii de plante: cum ud Yucca? Adica ce cantitate de apa la ce interval? Am vazut peste tot ca trebuie udata moderat, dar vad ca nu stiu cata apa sa pun :(
Nu stiti vreo firma din bistrita care se o cupa cu sapat fantani? sau pe cineva care sa sape? Va rog ajutati-ma.
Ce pa rere aveti despre dulapurile cu sistem de deschidere in V (concertina)? sunt rezistente? fac zgomot cand sunt folosite?
Nu stiti vreo firma din bistrita care se o cupa cu sapat fantani? sau pe cineva. Va rog ajutati-ma.
Cam care sunt preturile locuintelor ANL in Suceava? Dar prin tara, la general vorbind? Tare sunt curios... Pe ce criterii se acorda punctele la dosar?
E parere aveti de sistemul de inchidere a usilor dulapurilor in V, sunt rezistente? dar ce usile culisante ce ziceti?
Unde se afla semintele la Pipa Turcului ( campsis radicans )? Am planta foarte mare cu foarte multe flori si deja am vazut prin iarba, rasarite alte plantute. Dar eu nu stiu cum / de unde sa iau semintele....? (mai mult)
Ce pret are o vila in corbeanca?
Ce culoare sa-mi fac camera? ma puteti ajuta cu imagini sfaturi e.t.c. Sunt fata si am 14 ani eu ma gandeam sa o fac albastra, mov sau negru.voi ce ziceti?:*funda:D
Cum pot scoate buruienile cu tot cu radacina ca sa nu mai poata sa creasca alta buruiana in locul lor? PS:E destul de greu asa sa o scoti cu tot cu radacina poate alta idee?
Am si eu o intrebare:Ce flori va plac voua cel mai mult? Care sunt cele mai parfumate?(Am nevoie pentru gradina mea)
Este posibil ca dupa poluarea unui ecosistem acvatic cu o sursa punctuala de poluare, azotul (N) sa devina factor limitant? de ce? Fostorul (P) este de obicei, pentru ca este in cantitati mai mici. De...? (mai mult)
Am bagat din greseala o bluza albastru inchis cu un tricouas galben:-s culoarea din cel albastru a cam iesit si s-a facut o pata pe cel galben X_X. Avetii o idee cum asi putea scoate pata:-s? VA ROG UN...? (mai mult)
Salve Stiti un site care vinde laptopuri? PS: Inafara de EMag
Buna!:) Ieri a pus cineva un bec langa o usa metalica, el fiind fierbinte s-a topit usa in locul respectiv si se vede detul de urat.Cum as putea ascunde chestia aia urata de pe usa.Plzzz cine stie sa-mi...? (mai mult)
Vreau sa inchiriez apartament / garsoniera cu 1 / 2 camere in apropiere de Liceul cu Program Sportiv ( L.P.S ) in Slatina. Scuzati-mi categoria! :)
Bună din nou TPU! Am venit cu o nouă întrebare :D.Îmi puteţi da link-uri cu apartamente de 4 sau 5 camere în zonele Dristor, Mihai Bravu, Agatha nuştiucum :)) Mai multe detalii: apartamente 4 sau...? (mai mult)
Bunaa TPU parintii mei au un apartament cu doua camere si o garsioniera si am si un frate si acum dorm cu el in camera dar cam de la cati ani sa ma mut la garsioniera eu as vrea de la vreo 17-18 ce ziceti?...? (mai mult)
Hei Tpu.Cum se scot petele mici de pe scaunul de la pc ( pete de ciment uscate ) am incercat cu apa si cu un servetel umed.Ce imi recomndati? Fundita
Hey! Mi-am cumparat mobila din material MDF.Cu ce o pot sterge? Am auzit ca pronto o exfoliaza in timp.Multumesc anticipat
Ce culoare se asorteaza cu parchetul mahon. Nu stiu ce culoare sa'mi dau la camera :(..ma ajutati cu un sfat :D?
Am o masina de cusut tip geamantan marca franceza Michelle , functionala si as crea sa o vand pentru ca mi-am cumparat una mai performanta.Cat credeti ca as putea obtine pe ea?
Cat poate sa iti ia o persoana pe 22m patrati de gresie?
As vrea sa imi fac eu de unul singur un scripete dar nu stiu cum.
As vrea sa imi ziceti (cei care se pricep) 2 culori frumoaseee care merg perfect impreuna. E pentru camera mea. vreau 2 pereti de un fel si 2 altfel. M-am gandit la un roz aprins dar nu stiu cu ce...? (mai mult)
Salut am un aragaz care a inceput sa scoata fum cred ca sau infundat ochiurile ce as putea sa-i fac
Dadeam cu aspiratorul si dintr-o data s-a oprit.Ce a patit sau s-a ars? Daca s-a ars mai merge reparat?
Bună tuturor! Aş avea o întrebare pentru cei care se pricep la flori de apartament. Am o aloe vera de aproximativ 3 ani şi până acum nu a fost nevoie să-i schimb pământul (l-am mai "împrospătat"...? (mai mult)
Stiti de unde pot lua mobila pentru casa de asta stil modern living.
Casa Corbeanca Salutare, sunt din Bucuresti si am auzit de un nou complex rezidential care se va construi in localitatea Corbeanca. Din cate am auzit e vorba de Paladin Residence. Au cateva informatii...? (mai mult)
Care dintre urmatoarele lucruri vi se pare tiganeala mai mare? 1. Sa ai intr-o camera si pat si canapea, aranjate frumos, in parti diferite ale camerei 2. Sa iti faci ghivece de flori din cizme... Intrebarea? (mai mult)
Am foarte multi trandafiri in gradina, dar majoritatea au ramas fara frunze, ca si cum i-as pierde. Ce ar putea avea sau ce as putea sa le fac?
Parintii mei au izolat casa si au pus pe tocul de la geamuri banda adeziva(ca sa nu se murdareasca) si cand o dau jos ramane lipici. Cum as putea sa-l indepartez?
Buna tuturor. Imi poate spune si mie careva ce fel de planta este asta? As vrea sa-i stiu macar numele: http://seenly.com/FUDlvmru
Stie cineva ce nume sa dau unei pisici gri cu o fata putin mai ciudata?
Stiti un mod de a pune decorativa?
Buna seara, vreau si eu un sfat.Sunt la facultatea de ingineie electrica, am facut o bucatarie de vara si am urmatoarele:de la o doza (de la casa mare) am pus prin pamant un cablu special pentru asa ceva...? (mai mult)
Dati-mi si mie mai multe imagini cu camere de fete de 13 ani nu foarte mari si nu foarte incarcate, dar cu pat de doua persoane.Dau funda! AS PREFERA LINKURI.
Vreau sa imi pictez peretii din camera dar nu stiu ce model. Puteti sa ma ajutati? :D
FUNDAAAA! Am dat cu o carpa imbibata cu spirt pe mobila din lemn de mahon si au aparut pete albe pe locurile unde am dat ea! Ce sa fac sa scap de ele? P.S.:Cu apa nu se duc!...? (mai mult)
FUNDAAA! Am vrut sa curat mobila, dar in loc sa dau cu un spray special am dat cu spirt si acum pe dulap mi-au aparut pete albe care nu se duc jos cu apa! Ce sa faaac? ...? (mai mult)
Cum scoti lacul de unghii de pe covor? Pls urgent.Dau funda! Ma ajutati? Vreau multe solutii. macar una.
Stie cineva in cat timp vine comanda de pe site-ul piscinegonflabile.ro am comandat-o azi si sper ca va veni maine zicea ca va veni in maxim trei zile dar eu nu stiu daca se pune si ziua de azi? dau funda...? (mai mult)
Buna tuturor cine imi poate spune daca un generator de curent de 850 de w face fata unui bec si unei prize in acelasi timp. si daca as putea folosi o betoniera cu el?
Am si eu o rugaminte: Dati-mi niste ideii (poze) cum as putea sa aranjez o camera sa arate romantic. fundita
Sall TPU, mi s-a blocat usa, era inchisa si eu am fortat prea tare cheia si sa rup jumatate a ramas in usa ce sa fac ma poate ajuta cineva?
Am usile la interior vopsite alb. Cum as putea sa le fac de culoarea lemnului dar fara vopsea:) Fundita :X
Am o mare problema cu rosiile, pe varful acestora(partea opusa a coditei fructului)au aparut niste pete destul de mari 3-4cm de culori brumarii.Ce boala sa fie? Cum se trateaza?
Am balcon de 7 metri, stau la bloc, asi dori sa imi pun termopane si sa il fac din pvc tot fara materiale culori polistiren si alte prostii, dar as dori sa aud pareri de la cei care au balcoane din pvc,...? (mai mult)
Ati folosit careva bilele pentru spalat - Clean Ballz? Ce parere aveti? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
Laura022 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!