Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Decembrie 2025 sunt:
O zi mare pentru TPU... se apropie solstitiul de vara, sau echinoxiul, nu mai stiu, lumea se duce la alegeri, sa voteze naspa oricum, o blonda pune intrebari la S/F legat de focul lasat nesupravegheat? (mai mult)
mi-am renovat camera si ma gandeam sa desenez ceva dragut pe pereti si nu stiu ce? poate aveti voi ceva idei!:* astept raspunsuri sau linkuri:* mentionez ca imi place sa desenez si nu vreau sa...? (mai mult)
Am niste vecini care obisnuisc sa dea foc la deseurile de la capra lor si fumul ajunge la noi.Nu generatia tanara e de vina ci acolo traieste o baba care comanda asa ceva.E oribil, ce sa ma fac, nici nu...? (mai mult)
Buna .Tpu.Am o intrebare:). Iese sangele de pe tricou alb? Eu si prietenul meu am facut dragoste. Nu a fost pentru prima data, a fost a 4 oara..si dupa ce am terminat. tot stateam si povesteam cu el si...? (mai mult)
Vreau si eu un sfat: vreau sa vopsesc PAL NEMELAMINAT (simplu) si nu stiu cu ce trebuie tratat inainte pentru nu a absorbi vopseaua. Vreau sa il vopsesc cu pistolul. Multumesc celor ce ma ajuta. bafta...? (mai mult)
La voi acasa, cine uda florile din glastra? Exista vreo regula nescrisa, pe sexe, varsta, ceva?
In cat timp incoltesc semintele de lavanda? Germineaza mai greu? Multumesc pentru raspuns.
Ati trimis vreodata flori prin florarii online? Ati primit vreodata? Eu vreau sa trimit un ghiveci cu o azalee, si nu stiu daca se merita. sa nu imi trimita unul ofilit, sau la vreo adresa gresita,...? (mai mult)
Cine stie ce copac este acesta? http://www.google.ro/imgres?um=1& hl=ro& sa=N& biw=1680& bih=955& tbm=isch& tbnid=dYEmsj8g_uCT8M:& imgrefurl=http://laryphotos.blogspot.com/2010/06/anotimpuri.html& docid=-2uLoQ5ib_EQWM&...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum imi fac rasaduri de smochini?
Cat costa kg de rosii din sera?
Stie cineva c am cat costa o usa termopan?
Stie cineva cum se pot scoate petele de ulei de pe haine:)FUNDA! ...ptr cea mai buna solutie:)
Deci azi la ora 2 trebuie sa merg la dansuri pentru prima oara si mi-e frica ca nu voi putea face miscarile si copii o sa rada de mine.(mereu am fost foarte pesimista si si-au mai batut copii...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie niște rețete simple de desert care nu cer prea multe ingrediente și rare(torte,biscuiți), primul răspuns funda!:)
Salut Tpu.Am si eu o intrebare:Daca pun contoar de gaze cu Romgaz sunt obligat sa fac si restul bransamentului pana in casa tot cu ei?
Cum deblochez o usa termopana? Am cheia dar nu o mai pot descuia.Cum pot sa o deblochez sau sa o descui? As dori un raspun cat mai repede
Sal,trebuie sa tai crengile unui smochin cu ce po sa letai cu firizul sau toporul?
Cum se procedeaza ca betonul sa se intareasca in apa?
Buna! In primul rand, nu cred ca o sa vi se para ca are vreo relevanta sau logica intrebarea mea, dar sper sa imi raspundeti. Am un cantar electronic, iar atunci cand ma urc pe el prima oara imi arata...? (mai mult)
vreau sa construiesc o casa pe terenul meu, si vreau sa aflu la ce distanta de vecini o pot amplasa? funda+vot :D
Cum sa pot sa fac curat mai repede si mai calitativ, si cum sa am o casa improspatata, ceva natural poate ierburi ceva..am o problema cu facutul curat...
Trebuie sa ma mut si nu stiu cum sa imi vopsesc noul dormitor; ce culoare ar trebui sa folosesc? Camera este relativ mica 2latime pe 4 lungime si 2, 5 inaltime. Voi ce mi-ati recomanda?
Am camera zugravita mov deschis, lila si mai am prin camera diferite obiecte mov mai inchis, profund. As dori sa mai pun o culoare, prea multa asortare strica. M-am gandit la un verde pal, Voi ce credeti...? (mai mult)
Imi puteti spune cate apartamente sunt pe un etaj intr-un bloc ANL?
As avea si eu nevoie de un mic ajutor. Vreau sa imi pun o centrala termica la un apartament cu 3 camere si 2 bai si o bucatarie si as vrea sa stiu ce marca de centrala sa imi iau. Pe net am gasit...? (mai mult)
am o problema! Am uitat masa de tenis afara si a plouat pe ea si s-a umflat. Nu stiti cum o pot face ca inainte?
Sa trecem direct la subiect.De curand (3 saptamani) ne-am mutat impreuna cu parintii meii intr-un nou oras si stam intr-un apartament cu 2 camere.Parintii mei pleaca in Spania peste cateva saptamani.Iar...? (mai mult)
Niste case frumoase cu mansarda, proiecte, imi poate recomanda cineva? Mi-am luat un teren mic si am nevoie de un proiect frumos.
Am niste banci facute din trunchi de nuc. Au aparut niste insecte care seamana cu viespea si le-au gaurit rau de tot. ce insecte sunt astea si cum scap de ele?
Poate fi dalat unul din malurile unui canal sau unei balti in conditiile in care nu pot fi secate? Izvoarele sunt destul de puternice si mentin un nivel ridicat al apei. Mentionez ca adancimea este de...? (mai mult)
Dau fundita. As vrea sa-mi renovez putin dormitorul. Culoarea peretilor este portocaliu deschis si as vrea sa pun tapet pe un perete. Puteti sa-mi sugerati modele de tapet si alte decoratiuni dragute pentru...? (mai mult)
Buna,imi zice cineva un site unde iti arata cum sa-ti faci camera mai frumoasa(am 14 ani) Multumesc
Am si eu o intrebare: Pot pune wall stickers pe un perete dat cu var reliefat?
am si eu o floare la ghiveci. care se face mare.are pe pamant o multime de puricei albi nu stiu ce sunt aia.cum sa scap de ei? va rog
Am geamuri din termopan si scartaie.Cum se desfac sa se unga sau ce trebuie sa le fac?
Cu ce se pot curata urmele lasate de banda de hartie adeziva de pe suprafetele lacuite
am si eu o micuta problema.Am o aplica rotunda(cred ca o stiti) gen farfurie zburatoare.Mi s-a ars becul si acum nu mai stiu sa scot acea farfurie.Este prinsa in 3 cleme.Stiti cumva cum se poate...? (mai mult)
M-ar interesa cam cat duce pretul de renovare apartament cu 2 camere. Renovare de la 0, mobila moderna, spatios si cu oameni de lucru.
Cum se altoiesc trandafirii? (site-uri cu imagini la fiecare pas)funda pentru. raspuns corect si folositor
Cum se folosesc diblurile si cepurile pentru inoculare butuci? Funda :-)!
Aveam o floare minunată, dar acum o parte s-a ofilit şi nu mai este nici înflorită. Apă îi pun...nu mai ştiu ce să mai fac. În ce condiţii s-o ţin?
Hey...aveti reteta de la "Miculit de dovlecel"? Nu o gasesc pe net. Multumesc mult :*
Buna caut si eu o colega de camera din Bucuresti pentru a ma muta acolo la liceu., am 16 ani.
Cum se calculeaza nr de spire ale bobinelor unui motor cu doi poli si rotor in scurt circuit (ventilator baie)?
Cam cat costa metrul patrat de plafon fals? Am auzit ca are la Dedeman insa m-ar interesa in special pretul. Funda
Cat ma costa 1 dulap de 40 cm latime 50 cm adancime si 200 cm inaltime/e foarte urgent va rog mult
Cu ce se hranesc radastele?
Cum se ingrijesc fragutele? funda pentru. raspuns folositor!
Hey` am nevoie ` de numa de pisicute` mici`. Vreau ceva crazy` dar gingas si original`. Help`!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a