Stie cineva cam cat costa un pat de 2 persoane facut la comanda cu dimensiunile 1.60 pe 2(m)? Fara saltea... Aproximativ as vrea pretul...si cat costa o saltea cu aceleasi dimensiuni?
Funda, funda, funda. hey TPU! ce este „tissue paper"? de unde pot cumpara aceasta „tissue paper"? uitati un link sa vedeti la ce ma refer http://www.youtube.com/watch?v=9u1PA_FI79U&feature=fvwrel
Unde sunt amplasati senzori de temperatura la combina frigorifica ELECTROLUX ERB36402W8.Cu doua conpresoare si display. Ofer Funda la cel mai bun raspuns.RAPID!
Cum se uda si se cresc : - cactusul opuntia microdasys si -sukkulenten var am aceste doua plante si nu stiu cum sa le cresc va rog ajutati-ma dau fundita :)
Din ce sa fac rafturile in beci pentru sticle si borcane
Aveti in casa obecte feng shui? Ati vazut la cineva? Credeti ca au efect? Stiti sau ati auzit de feng shui? Ma refer la produsele de pe site-ul acesta: www.magazinfengshui.ro (da, este site-ul meu,...? (mai mult)
Stie cineva vreo garsoniera de inchiriat in apropiere de o gura de metrou? Pret maxim:180e. Multumesc
Cum iti faci cont pe mess mie mea facut dar mami imi spuneti si mie
Cum scapam de gandaciii de bucatarie? Urgent Fundaaa
Unde pot inrama tablouri in brasov?
Cine imi explica cum se programeaza masina de spalat arctic la ciclul de 30 de minute?
Voi ce animal de compania aveti? Cum va intelegeti cu el? funda+vot
Cine stie de unde pot cumpara niste java moss din bucuresti(zona militari)? sau daca aveti de vanzare...
Am nevoie de niste idei cum as putea sa-mi decorez camera de ex postere sau alte chesti! dati raspuns cat mai repede
Ce trebuie sa fac ca sa plantez o lalea? Multumesc
HELPP MEE! ...Azi am observat o pata neagra pe plasma hd... Puteti sa imi spuneti si mie va rog daca se poate repara sau curata? Dau funda celui mai bun raspuns
Buna seara, am si eu o intrebare cat ma costa un proiect pentru casa, casa are suprafata de 100 mp. cine ma poate ajuta cu un arhitect astep un raspuns
Vreau un dezumidificator electric.Recomandati-mi unul pana-n 500 ron dar sa fie eficient.
Am un bambus acasa si o parte din el este rotat, adica bucla... v-ati prins voi. As vrea sa creasca tot asa... dar nici macar drept nu creste. are doi mugurasi mai mari :) si nu stiu cum sa facc? (mai mult)
Buna TPU. Imi puteti spune de unde pot cumpara un Bonsai care costa sub 50 de lei?
Cum prepar cele mai bune paste? ce retea imi dati? Funda pentru cea mai buna gospodina! XOXO.
Cum pot scoate o emblema imprimata pe un material (unul mai sensibil)?
Cum se masoara un metru cub?
Doresc si eu sa imi construiesc o casa de aproximativ 80m2 la periferia clujului.Imi puteti da niste informatii referitoare la costuri pentru fundatie si fiecare etapa in parte?(doar costurile materialelor,...? (mai mult)
Deci, am facut o mare mare prostie...am dat cu acetona peste biroul tatei si acum s-a facut praf in cateva locuri. Cum as putea sa remediez asta? va rog!
stie cineva tratamente naturale pentru flori? pentru pelale, etc?
am o masina de spalat whirpool cu capacul sus. masina are 2 compartimente... jos de tot cel cu apa si mai sus de el cel in care bag rufele, am facut prostia sa scap o baterie de ceas in compartimentu? (mai mult)
am si eu doua "cracute" de spinul lui Iisus, imi poate spune si mie cineva cum sa le prind? trebuiesc tinute inapa pana fac radacini? am incercat sa le bag in pamant crezand ca se prind, dar nu...? (mai mult)
De unde pot lua din Bistrita sau din Nasaud o rola de hartie alba adeziva(ca si cea din care sunt facute etichetele albe)si cam cat ar costa?
Spuneti-mi urgent ce trebuie sa fac dupa ce am facut o placinta din lavas, sa o pun la copt? Fundoi.:X
TPU am o intrebare urgena:dumineca viitoare trebuie sa gatesc ciorba de perisoare intr-o oala de 50 de litri pentru 40 de persoane va rog sa-mi ziceti cata carne trebuie zarzavaturi oua si cum se face deresatura...? (mai mult)
Cit ar costa un Bichon frise?
Cat ar costa un dormitor intreg cu tot cu mobila si o sufragerie cu tot cu mobila? in careffour
Cat costa sa-ti bagi gaze la casa?
Cat costa un mar?
Am un catel de 2 luni. Pot sa-l spal?
Hei hei:X As vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu mobilarea unei camere de 20 de metri patrati, care serveste loc de dormitor, living, dining si cat de cat biblioteca(stiu e deprimant,...? (mai mult)
acum cateva zile am pus un bob de fasole la incoltit si tot nu mai incolteste... vreau cateva motive!
Am o floricica foarte frumoasa doar ca nu stiu cum se numeste imi puteti spune? o sa pun o poza cu ea la profil sa o vedeti fundita...:D Va rog ajutati-ma.
Daca a iesit fum din flex si nu mai mere oare ce are? periile is de vina?
Cum pot fscr o conferinta pe telefon? In ce retele trebuie sa fii?
Hey TPU! Dau funda celui care imi spune titluri de revist si eventual de unde le pot achizitiona despre plante, in special flori, aranjamente florale, ikebana, etc. Multumesc!
Hey TPU! Dau funda pentru cel care imi spune titluri de reviste despre aranjamente florale, flori, Ikebana, etc. Multumesc!
Ce va place mai mult pizza sau spaghete cu carne?
care e din Giurgiu si stie de unde pot achizitiona un aparat cu ultrasunete pentru caini? va rog. :D funda
doresc si eu un sfat petnru prietenii de incredere
Cine poate sa imi dea informatii despre eoliene, de unde se pot achizitiona si cam cat ar costa ( Pentru tatal meu )! Funda raspunsului bun!
As dori si eu niste site. uri cu cele mai misto case din lume. Ma puteti ajuta?;;] dau funda. :)
: Cum se prepara Şerbetul de Fructe? Dati-mi reteta pls! DAU FUNDA.
Puna TPU.cine imi zice si mie ce se intampla daca pun rigips peste scandura uda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.