Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Va rog ajutati-ma am nevoie urgent de doua poze ceramice una alb negru si una color, stie cineva de unde le pot cumpara, comanda prin curierat rapid si cit costa va multumesc
Hei imi puteti spune daca este magazinul MondoConvenienza in Cluj - Napoca? va rog un site unde sa arata sau daca nu spuneti-mi voi.
Imi puteti da rete usoare de facut prajituri sau ceva dulce adica usor si repede...sa nu dureze mult.Va multumesc dau funda!
Aveti idee cat costa un geam(fara sticla)din lemn, in 3 canate, de170/130, fara montaj la domiciliu? Poate e cineva care se ocupa cu asa ceva si imi zice un pret orientativ, sau poate si-a cumparat...? (mai mult)
Ce nume sa'i pun iepurasului meu? De fata sau baiat...nu coneaza...inca nu stiu ce va fi iepurasul.
Sal TPU. va rog mult spuneti-mi si mie solutie sau ceva care sa omoare toti gindacii inainte foloseam regent dar nu se mai fabrica iar inlocuitorul nu are efect va rog mult de tot dau funda!
As vrea sa-mi redecorez camera, dar nu stiu cum! Prima decorare a fost facuta cand m-am mutat si aveam 4 ani! Deci atunci am vrut sa fie mov deschis, si asa a ramas! Parinti nu vor sa zugraveasca...? (mai mult)
De unde pot cumpara o croseta? stu ca de la mercerie dar am fost azi la 3 si nu am gasit. DAU FUNDDAAA
am o intrebare daca te duci la un magazin spre exemplu IKea:poti cumpara mobila in rate? bineinteles cu adeverinta de salariu si tot ce este necer, stiu ca se poate da in rate, de exemplu pe...? (mai mult)
Ce pot face ca sa se incalzeasca apa din piscina mai repede? Dau funda. ( 16000 de litri )
La pervaz la geam am pusa gresie, si faianta. Si vreau sa le dau jos, cu ce anume sa le dau? Si cum mai scot adezivul de la geam? Cum reusesc, ce sa fac? Multumesc
Vreau sa-mi redecorez camera adica sa-mi dau posterele jos si in loc sa pictez ceva (dar nu stiu ce fel de culori trebuie sa folosesc) sau am vazut niste autocolante cu floricele dar as vrea idei de modele...? (mai mult)
Am o casa de vanzare in Carei jud Satu Mare.Doua case intr-o curte.Pretul este de 100.000 de mii de euro.Sunati la nr de telefon 0361426234.
Acum ceva timp am primit un bonsai carmona(prin 2009)daca imi aduc eu bine aminte.De atunci nu l-am transplantat si nici nu i-am pus ingrasaminte Pe net am citit ca trebuie udat la 3-6 zile dar eu il ud...? (mai mult)
De la ce magazine pot cmpara stikere de perete? (magazine gen plus cora.etc.) Dau funda
Vand garaj cu suprafata de 6 pe 4 in judetul hunedoara orasul petrila strada Tudor Vladimirescu nr. 306 A. Cu pretul de 17 mii ron negociabil. Ne gasiti la adresa de internet poly_poket_m. Va asteptam!...? (mai mult)
Ce invata kopilul in primul si in primul rind cand merge la scoala?
As vrea si eu mai multe informatii despre Lil Wayne.De exemplu care ii mancarea lui preferata culoare preferata si ce hobbyuri are?
ce sa gatesc eu fara lapte, cuptor, mixer. ca am 8 ani si vreau sa fac o surpriza parintilor. fundita pentru retetele cele mai gustoase. multumesc anticipat.
Tatal lui miley a murit?
Ce flore va place? (una singura):x cea mai dragalasa ia funda
Am o usa termopan de la qfort si nu se mai inchide.Inainte o lasam libera si se inchidea singura dar acum acela de la clanta care prinde in toc nu mai iese in afara.S-a rupt arcu la aceea de la...? (mai mult)
Imi doresc o planta la mine in camera, dar nu prea am lumina. Ce plante as putea sa-mi cumpar? Ms anticipat>:D
Vara asta imi vopsesc camera intr-un galben pai si vreau niste modele de tapeturi care sa se asorteze cu culoarea. Mobila este din lemn si este compusa din mai multe piese.
Cu pot sterge de pe gresie acele picatele lasate de flex?(scanteile acelea care sareau au patat gresia)
Daca tai o creanga ceva mai groasa unui pom fructifer(mar), mai face mere? sau nu mai face in acel an? sau deloc? dau fundita :*
Se gaseste flori in complex europa-bucuresti, daca da unde?
Cum pot scapa de mirosul de tigara din casa?
Daca vrei un caine cum iti convingi parintii mai ales mama care vrea animale doar la curte, sa iti ia? va rog raspundeti-mi dau fundita:):D am nevoie mare de un caine:)
URGENT! Va rog imi puteti da idei de modele de facut pe peretii unei camere? Dar serioase si simple! Am nevoie pentru parintii mei. Dar dati poze va rog!
E obligatoriu să ai perdea scurtă la geamurile cu calorifere?
Am un vișin care s-a crăpat în două câțiva centimetri și am auzit că se poate face o soluție cu care se astupă crăpătura respectivă. Știe cineva care sunt ingredientele? Am căutat pe internet,...? (mai mult)
Am scapat sapunul in wc :(( astazi am spalat cateva rufe si nu se vedea in apa de spuma, am crezut ca nu mai este nimic in lighean si am aruncat apa in wc. Mi-e frica sa nu-l fi infundat.Ati mai patit?:((...? (mai mult)
Stie careva sa-mi spuna daca de la crinii de ghiveci se ia seminte? dar de la dalii de ghivecii? pentru ca am dar vreau sa le inmultesc la anul. dau funda.va rog scrieti-mi.
Stiti daca cleiul de copac ajuta la ceva (are o intrebuintare)?
De unde pot cumpara Bratari din guma. vreau un link sau ceva:o3 Fundita:x
As vrea sa imi decorez peretele din camera. Vreau cat mai multe idei. Dau funda. Multumesc!
Cum scot o pata de oja din patura oja are culoarea neagra si patura portocalie.Pls ajutati-ma
Hey vreau sa imi amenajez camera si nu am idei cine ma ajuta dau funda :P...(app sunt fata ) plz. Multumesc mult :*:*:*:*:*
Ce culoare mi-as putea vopsi casa in interior dintre culorile: alb, galben, bleu, crem, violet, roz-bombon, verde deschis deschis(vernil), portocaliu, rosu si roz? Sau alte culori.Nu conteaza decare,...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa imi d-ati cateva idei, ce as putea face pe langa dovlecel pane, chiar m-am gandit am cautat si pe net si nu am gasit nimic. multumesc fundita dau.
Nu stie cineva care ar fi cel mai bun internet la raport calitate pretla sat? Deocamdata am un internet cu viteza nestabilita(ca sa zic asa) si care la inceput imi merge(ma refer la download) cu...? (mai mult)
Care este cauza avortarii florilor de vinete din solar? Am nevoie de raspuns urgent. Daca stiti va rog frumos sa ma ajutati!
Salut, stie cineva cum se toarna mozaicul de marmura cu ciment, proportie, ingrediente si de ce ies gauri si pori.Va multumesc.
De curand am cumparat un aparat de spalat cu presiune karcher K3 550 si in pachet am gasit un fel de spuma activa care se foloseste cica altfel dar nu ii inteleg rolul sau cum trebuie folosita
Am o problema cu o planta deci :i-am dat perea multa apa si cred ca sa, , inecat, , si incepe sa se ofileasca primele frunze cum sa fac sa nu mai se intample de, din cat in cat tim sa o ud si cat planta...? (mai mult)
De ce nu e bine sa pui de exemplu o mancare calda in frigider > Stiu, am auzit explicatie asta de multe ori : se strica frigiderul, dar as vrea sa stiu cauza!
Ce inaltime are un mezanin? Ca exemplu un hotel cu P+M+16E. Am nevoie de un raspuns :)
am o problema... Am o piscina gonflabila de anul trecut, dar de nou nouta am spart-o (unchiul meu a pus lemne pe ea). Anul asta as vrea sa ma mai balacesc in ea dar nu stiu cum sa o lipesc/repar.? (mai mult)
Cu ce o pot ajuta p mama mea in treburi casnice: in afara d sa fac curatzenie in camera si sa spal vasele? Cea mai buna idee primeste o Fundaa MARE SI ROZZ!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!