Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Cum se cresc rosii la ghiveci imi spune-ti si mie va rog funda
Pe florile mele au aparut puricei mici si albi care zbora...stiti vreo solutie pentru aceasta problema?
Cu ce credeti ca ar fi mai bine sa imi completez gradina de flori? Cu niste petunii? Sau cu niste trendefiri? Nu stiu! Dati-mi voi ideei!
Dati-mi si mie un nr de telefon de la complexul de camine regie, va rog! si ceva informatii despre caminele de acolo, m-ar interesa un apartament de un cuplu! va rog frumos!
Cu ce se curaţă talpa unui fier de călcat? S-a lipit ceva de ea de la un material şi vreau să-l curăţ.
Caut un proiectant din ROMAN pentru a proiecta o casa!
! scrieti-mi poezi de sf.constantin si elena sau pentru bunici ca e ziua ei maine pls
Donez pisici sunt din Bihor
Asi vrea niste situri cu mobila. funda!
Cu ce pot scoate niste pete de iarba de pe niste pantaloni gri de trening?
Cat ar costa 2 camere de 10/3 mp?[amandoua]
Daca sunteti in pana de idei pentru amenajarea gradinii, va invit sa va inspirati din ideile mele + imagini. Va astept si comentariile dumneavoastra! O seara frumoasa http://copyrightdea.wordpress.com...? (mai mult)
Oare lalelele sunt semnul prieteniei?
Anul acesta am facut solar si am pus rosii si castraveti, uitand ca anul trecut am erbicidat terenul. Dauneaza cu ceva plantelor? Ce trebuie sa fac, ca mi se pare ca nu prea cresc.
Am la tara un nuc foarte batran si mare(80 de ani), iar in anul acesta au inceput sa i se innegreasca frunzele si sa cada. Ce are? E primul an in care se intampla.
Donez pisici daca doriti detalii lasati un raspuns
Cum credeti ca ar trebui sa fie camera mea?
Salut, in vara o sa am propria mea camera si este destul de mare pentru mine. As vrea sa o impart cu sora mea de 11 ani. Si nici una nu avem nici o idee cum sa o menajam(Culoare peretilor, mobilirt) Imi...? (mai mult)
De ce cainele meu cand tuna (cand ploua), incepe sa tremure, sa scoata limba afara si sa respire ca si cum ar fugi:)) si ii este foarte frica, nu sta locului, umbla dupa mine sau dupa orcine altcineva...? (mai mult)
Dăți-mi va rog exemple de flori din România și din alte tari. Funda pentru cine are mai multe și mai deosebite.
Daca sunteti in pana de idei pentru amenajarea gradinii, va invit sa va inspirati din ideile mele + imagini. Va astept si comentariile dumneavoastra! O dupa-amiaza placuta http://copyrightdea.wordpress.com...? (mai mult)
Va rog mult am nevoia de 4 poze cum se dezvolta o planta, repede, va rog!
Am o problema cu cainele. Acum cateva zile a inceput sa-i lacrimeze ochiul stang, apoi i-a iesit o bubita mica pe pleoapa si ii vine pe ochi. De exemplu. cand face omul ulcior, cam as aceva de genu',...? (mai mult)
In cada de baie din acesta mai noua pot pune rufe la inmuiat cu dero? Ma gandesc daca rezista emailul sau vopseaua cu care sunt date.
Daca sunteti in pana de idei pentru amenajarea gradinii, va invit sa va inspirati din ideile mele + imagini. Va astept si comentariile dumneavoastra! O seara perfecta! http://copyrightdea.wordpress.com...? (mai mult)
Broaștele care apar în perioada asta prin curți sau peste tot pe afara sunt periculoase? Adica aduc boli sau chestii de astea?
stie cineva cat e pretul la tabla zincata cutata la Rustrans Bacau?
Cine are oferte avantajoase pentru mobila de pe net? sau poze cu pliante...etc :D ofer funda multumesc am mare nevoie
Va rog cineva care sta la militari residence sa-mi bage ID in lista andrei_paraschiv98 sa-mi zica cate ceva, dupa aia ii dau funda
Am de facut un ierbar.si sincer nu stiu cum trebuie sa pregatesc plantele.Am deja o serie de plante care le-am pus direct la presat si care s-au facut cam uratele si mai am unele 'proaspete'....? (mai mult)
Am schimbat supapa pompei de apa electromagnetice. o pompa ruseasca ce intra in fantana. acum nu merge deloc desi aud acelasi zgomot. oare stie cineva ce am de facut sa mearga. multumesc
Cu ce se duce pasta de pix de pe un covor?
Perdeaua mea a fost stropita cu bitum am spalat-o dar nu au iesit stropii toti iar acolo unde s-a dus bitumul a ramas pata galbuie cum pot albi petele sa am perdeaua iarasi alba va rog sa nu imi...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste firme de mobila pentru bucatarie? Chiar si site-uri... Mentionez ca sunt din Bucuresti. Multumesc anticipat!
Hey! Sa imi spuna si mie cineva niste legume si zarzavaturi care cresc la umbra.Mersi.Dau funda si vot(inteligent, folositor)la cel care ma ajuta.
Am si eu o problema: am niste pui de curca de doar cateva zile. Unul dintre ei este foarte moale, nu poate sta in picioare si tot "casca" ciocul. Ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca moare sau daca...? (mai mult)
Care e tara voastra preferata?
De unde pot cumpara tapet din Targu jiu?
Cu ce as putea curata o geanta de umar din piele sintetica, cu miros patrunzator? (tocmai am cumparat-o) Daca ii fac o baie in apa cu putin detergent/oţet, e ok?
Executez lucrari de amenajari interioare si exterioare : placari cu gresie si faianta, parchet, rigips, instalatii electrice si sanitare, zidarie nevada, montat usi metalice si de interior, gleturi,...? (mai mult)
Ce sa imi cumpar un caine labrador sau un caine lup?
Cam cat costa o sticla normala nu groasa cam latime si inaltime cat un geam? va rog ajutativa
Oare de ce nu mi-a înflorit mărul anul acesta, anul trecut a avut mere. este golden.mulţumesc!
Cine imi poate da niste informatii despre Ikebana?
Stie cineva cum a fost vremea ieri?
Cu ce pot scoate negreala dintr-o rochie? Rochia e bleumarin inchis si cand o imbrac iese culoarea, ma murdaresc pe maini si ce imi este cel mai frica sa nu se duca pe o jacheta care e de cul deschisa....? (mai mult)
Cat timp dureaza eclozarea oualelor de curcan?
Cat timp dureaza sa iese puii de curcan din oua?
Http://www.tripadvisor.it/LocationPhotos-g503710-d530076-Eri_Beach_Village-Hersonissos_Crete.html#18142005 ce este planta aceasta cum se numeste? plzzz am nevoie imediata.
O doamna care a stat cateva zile la o manastire mi-a zis azi ca maicutele stropesc rosiile doar cu lapte de var asa de concentrat incat dupa ce se usuca solutia de var, plantele raman albe "ca vopsite"...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!