Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
De unde pot cumpara materiale de constructii in rate? Ma intereseaza in special bca direct de la importator producator ofer 500 ron luna
Is copaci artificiali sau naturali cu beculete dar nu stiu exact cum se numesc acest tip de copacei. Poate ma ajuta cineva de aici;;)
Ceaoo >:D...? (mai mult)
Care sunt etapele pentru a face o piscina in gradina? Si cam cat costa? P. S. Vreau sa o fac singur
As dori sa-mi puteti spune, cat de buna este fibra de sticla in acoperirea unui solar sau sera de legume.
Buna TPU.Imi spuneti si mie unde pot gasi petrol de cumparat in Sighisoara. Dau fundita.
Care sunt materialele necesare pentru o fosa(canalizare) -Lungime:2.5 metri -Inaltime:2.5 metri
Am pus termopane cu geam 4 anotimpuri.Cum as putea sa le deosebesc de celelalte ca nu vad o diferenta?
Buna in urma cu 3 ani am cumparat 2 trandafiri cataratori dar nu au crescut decat 1m. Ce pot sa fac sa creasca mai repede?
Ajutoooooooor... am o pereche de pantaloni negri stil blug si nu i-am imbracat decat o data culmea e ca i-am spalat cu dero la mana si au ramas pete de dero albe, i-am frecat si s-a intins albicios, i-am? (mai mult)
am si eu un cont pe Barn Buddy pe facebook si mi-am luat de curand o "Holy cow" si nu stiu cum sa colectez fertilizant de la ea.am asteptat 10 minute cum spune acolo dar nu mi-a aparut nici un buton....? (mai mult)
Care are reviste de la Click pofta buna si ma poate ajuta si pe mine cu ele? sa mi le trimita pe mess.Mai vechi.de prin 2009, 2010? va rog multtttt.Am si eu de la alte reviste si dau la schimb.lasati...? (mai mult)
Ce seminte de legume ar trebui sa folosim, romanesti sau din strainatate? http://www.youtube.com/watch?v=qrDR4tSegiQ
Sunt disperat deoarece cainele meu in varsta de 10 ani "marcheaza" o treapta de la intrarea in casa. In acelasi loc in fiecare zi /ora/minut. Am incercat sa dau cu clor, sapun ca sa il determine sa nu...? (mai mult)
Am un Trandafir Japonez in apartament.si in iarna asta aproape i au cazut toate frunzele.:(((Vreau sa mi spuna cineva care se pricepe si are acasa. ce sa i fac sa si revina.
Cum se scot petele de ulei si / sau grasime de pe faianta, gresie, parchet...etc? Am nevoie urgent de un raspuns! Dau funtitza!
Salutare tuturor:D O mica intrebare am si eu pentru voi:)... Deci in reteaua UPT unele firme folosesc gigabit-ul pentru a alimenta switch-urile din acea retea, ce culori ale cablurilor se folosesc pentru? (mai mult)
Ce se intampla daca gainile beau bere? mor? raspunsuri serioase va rog :|
Am un aragaz Zanussi iar cuptorul are exprimarea temperaturii in cifre de la 1 la 6, ori toate retetele cer temperatura in grade (ex: 200 grade C) iar eu nu stiu ce cifra corespunde. Stie...? (mai mult)
Vreau o reteta pentru clatite pufoase dar nu luata de pe net :-j incercata chiar de voi.
Spuneti-mi si mie un privat de metin2 romanesc cu ratele intre 700% - 100%!
voi cum ati aranja un bar sau o terasa? vreau niste idei.
Ce stiti de rosiile supersweet 100, f1 hybride(un fel de chery)?
E adevarat ca daca visezi o pisica neagra ai ghinion pe viata? dau funda
Salut, eu doresc un cîine rottweiler, cine stie unde se poate de gasit?
Salut, cine imi poate spune de unde mi-as putea; ua aparat de facut waffle? Dau funda...
Stie careva solutii naturale de indepartare a insectelor?! Naiba sa le ia de lighioane!
Vreau si eu mario forever ca eu la`m loat de pe net dar ma joc cat ma joc si dupa aia iasa singur dar nu stiu dc:( plzzz dati-mi un site ceva sa il downloadez... dar sa nu iasa msssss funditaaa +vot.
Care este scopul cu care au fost create lacurile artificiale?
puteti sa imi da-ti niste expresii frumoase despre copilarie sau fragmente de text? dau funda
Ziceti-mi si mie cateva melodii noi, dar sa fie noi nu vreau(andra something new, mr saxobeat)pentru mine sunt istorie vreau niste melodii noi eu ascult in general pop rap si hip hop stiti melodii noi...? (mai mult)
As dori sa ma sfatuiti si pe mine cu ce substante sa tratez solul din solar pentru a distruge buruienile si eventualele oua de daunatori ca sa nu imi mai dauneze rosiilor, fasolii si castravetilor ce-i...? (mai mult)
BUNA SEARA! Doresc ca cineva care stie sa ma lamureasca ce trebuie sa fac visinilor mei din gradina ca sa tina florile si fructele? De 3-4 ani ei infloresc si sunt albi de floare dar in final cad florile...? (mai mult)
Hei va rog spuneti-mi codul pentru gems de saptamana aceasta in ourworld va rog spuneti-mi mai repede sa nu fie prea tirziu aveti timp sa-mi spuneti codul pina pe 20 februarie
Cum s-au facut telefoanele? Va rog ziceti-mi, va rog! :03:03:D:D:D
Am si eu o intrebare pentru voi...Imi puteti spune cum ati face casa voastra in exterior? cum as putea s-o fac? (culoarea casei gazon etc) va rog dati-mi un raspunssss primiti fundita! :D
Stie cineva unde pot gasi in constanta, instalatii sanitare albe si mai accesibile ca pret.ma intereseaza bateria de lavoar, cada, bideu.ms anticipat!
Salut, Stie cineva care este cea mai buna metoda de a curata niste bocanci din piele intoarsa? Am auzit tot delul de variante (de la apa fierbinte pana la late demachiant) dar imi este teama sa nu stric...? (mai mult)
Merita sa trimit la firma Baker de flori, pomi, statui de gradina,... etc... sa fac comanda si sa castig marele premiu de 400, 000lei.Este o firma serioasa sau sunt doar minciuni?
Urgent am nevoie de colorant alimentar si am cautat la plus dar nu are si avand in vedere ca e duminica nu cred c amai e deschis pe undeva... X(ce pot face? Am nevoie de putin...rosu, roz sau verde,? (mai mult)
Cine imi da si mie coduri de webkinz primeste fundita dar sa fie nefolosite, va rog?
Cum se schimba bateria de la becul clantei la o usa metalica?
Ariel licid profesional produs pentru imdepartarea petelor este si detergent sau numai produs pentru indepartarea petelor?
Va place scoala? funda!
Care este cel mai skump teleprostie?
Cine-mi dă un link pentru cele mai frumoase fotografii de case fără etaj îi dau fundiţa!:d
Amd sempron sau intel celeron? nod32 4? sau bidifender 2011? funda pentru cine imi da si detalii
Am o feriga de doi ani dar nu creste deloc si a inceput sa se usuce. Ce sa fac?
Mah care stie un joc fain mai asa in gen metin?
Care sunt cele mai linistite cartiere din Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.