|

Heiii! Naruto Manga se termina la capitolul 700. Am înțeles ca se continua pana la 710? Daca da unde este? Ca pe site-ul AnimeKage este asa:

Naruto Manga(700capitole)

Naruto Gaiden Manga(10capitole)

Adunate amândouă sunt 710 capitole. Dar am înțeles ca de la 700 pana la 710 ar fi o continuare mică după shipudden unde arată ce face Sasuke după ce pleacă din sat sa descopere lumea cu ochii lui si abia apoi intră in scenă manga cu Boruto. Totusi Naruto:Gaiden Manga incepe cu Sarada, fiica lui Sasuke si Sakura. Deci sa înțeleg că Naturo Manga se sfârșește la capitolul 700 si ca Naturo:Gaiden Manga deja are legătură cu Boruto si ca este ca o introducere? Chiar sunt confuză. poate ma lămurește cineva si pe mine laughing Dau funda.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Naruto se sfarseste la capitolul 700. Gaiden este o continuare a manga-ului Shippūden, si in acelasi timp o introducere in Boruto.
Actiunea din Gaiden are loc dupa 5 ani de la Al patrulea razboi Shinobi (cred ca asa se numea) si se focuseaza pe Sarada. Cele 10 capitole au fost animate in Boruto, de la ep 17 pana la 24.

| explică (pentru DNA01):

Săru'mâna! Am înțeles acum despre ce era vorba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu. Poate e așa cum spune DNA01. Eu acum am inceput cele 2 novele și după văd și gaiden. Mai dau un răspuns atunci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează