Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
As vrea sa pun niste video-uri pe Youtube ca sa am multe vizualizari! Deodata va zic ca Vlogging-ul nu e genul meu! VA rog despre ce sa filmez? Ceva de 3-4 minute! Niste idei. Multumesc
Ce parere aveti de un proiect despre originea adevarata si lucruri pe care nu le stiam despre sarbatorile ce le sarbatorim an de an si despre unele sarbatori noi, specifice altor tari? V- ar fi...? (mai mult)
V-a fost sau v-ar fi interesant sa aflati adevaratele radacini si origini a sarbatorilior pe care le sarbatorim an de an, dar fara sa stim exact de ce le sarbatorim si de unde provin?
Deci bunicul meu o murit pe data de 2 ianuarie :( BUnica doarme cu mine în cameră.[Da ştiu că nu e chiar normal la 14 ani :)) ]Din două în două zile mi se cutremură un dulap în jurul orelor 23-...? (mai mult)
Ce le-ai spune celor dragi daca ai fi pe moarte? ce ai dori sa auzi de la ei inainte sa inchizi ochii definitiv?
Salut am o intrebare cam ciudata nu putem sa facem ceva ca si romana sa fie mai raspandita in lume sau asa ceva nu se poate? mersi
Salut sunt tari unde se vorbeste romana si daca da care sunt ca sunt curios mersi
Oare cand si cum s- a intamplat sa devenim niste marionete? Cati dintre voi v- ati dat seama de acest lucru? Adica uitati- va putin in jurul vostru. ajungem sa cumparam lucruri de care NU avem nevoie. ...? (mai mult)
Am 20 de ani si 1.67 inaltime sunt carismatic si simpatic am un aspect dragut am vreo sansa sa fiu model tinand cont ca sunt ata de scund?
Cand spui cuiva ca are mintea odihnita, de obicei e jignire. dar ce ziceti de aia de zic despre ei ca au mintea odihnita? dadui peste o melodie cu niste rapperi romani (respectabili, adica au versuri...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune ape plate?
Bună, vreau informații despre Dragobete. Poate cineva să mă ajute? Dau fundăă!
Pe voi chiar nu vă enervează inegalitatea asta dintre oameni?! Unii sunt prea bogați, iar alții prea săraci și nu există la naiba o balanță intre. Unul plânge că n- are ce pune pe masă și...? (mai mult)
Stiti niste actori sau oameni de succes, care au avut copilarii dura, plina de abuzuri si ma rog, care au suferit toata copilaria, dar au reusit sa treaca peste toate acestea si sa ajuga bine la...? (mai mult)
Buna TPU as avea si eu o pagina de facebook si n-are nici 100 de like si as vrea so cresc ma ajuta cineva cu putina publicitate? Multumesc :)
Am un cercel de argint in ureche de o saptamana. Si am jucat aproape toata saptamana fotbal, dar astazi cand m- am spalat pe cap am observat ca nu mai am chestia aia cu care se prinde cercelul,...? (mai mult)
Voi ce faceti in momentul asta? Eu m-am plictisit groaznic :-
Bună știe cineva dcă mai există pe inetrnet articole asemănătoare? http://muzicartandworld.blogspot.ro/2015/02/pierduta-in-neant_7.html?m=1 Am o suspiciune de 'plagiat' aici.
Fetelor, cred ca daca s ar desfiinta facebook- ul, messul, TPU, toate retelele de socializare chiar si internetul...Sigur intrati toate in depresie si in maxim un an de zile va taiati venele Hai...? (mai mult)
Salut, Vreau sa imi fac un jurnal exact ca al Violettei(PS nu sunt fan doar ca imi place cum arata acel jurnal) cum pot proceda? Cea mai buna idee primeste FUNDA!
Https://www.youtube.com/watch?v=kQgxl2Wzpy0 Nu vi se pare ca e cam idiotesc din partea ei sa se intrebe de ce nu poate gasi un sot cand ea ii da pupucii barbatului perfect (cuvintele ei ) dupa 3 ani...? (mai mult)
De ce se spune ca femeile din zodia fecioara sunt cele mai rele din tot zodiacul? Eu sunt fecioara, si nu cred ca le intrecem pe scorpioance sincera sa fiu;))
Ce ar fi frumos sa ii soui unei persoane care iti spune "La multi ani!"?
Vreau povesti de groaza. Nu conteaza daca sunt inventate, doar sa ma sperie.
De ce au negrii palmele albe? :-?
Hei. Ce inseamna upon? Si cand si cum il folosesim? Cum il traducem? De ex daca zic " upon life"?
Careva la 2:10? :)) Observ ca tot timpul noapteaa,tarziu, pun intrebari de genu' =)),
Ma ajutati cu cateva exemple concrete de lipsa de bun simt (nesimtire) intalnite zilnic? De exemplu: cineva se loveste de tine pe strada si iti spune sa te uiti pe unde mergi.
Auziti cate, coduri imi trebuie la pall mall sa iau un gs5
O intrebare putin altfel: Ce ai vrea TU sa primesti de la iubita/sotia ta? Adica fara generalizari, gen : "ce as putea eu sa ii ofer iubitului meu?" Fara porcarii dianstea ca nimeni nu e ghicitor in stele...? (mai mult)
Am facut o rezervare online. Nu ar fi trebuit sa primesc un SMS sau un mail legat de acea rezervare?
Iubiti natura? De ce? Nu e tema, o simpla intrebare;) Dau fundita! :x
Pall mall, kent, davidoff sau Dunhill?
Buna:dau funda si nota. ce cadou sami fac iubitei mele care ma iubeste foarte mult.si eu la fel.este zodia pesti.isi doresti un inel din cate am auzit, dar tot odata ai plac si cartile sa citeasca lucruri...? (mai mult)
Aș vrea niște nume gen Huahwi sau xDrow. Mulțumesc!
cine stie in cat timp se dezheata un cub de gheata?
Spuneti-mi si mie niste reviste online cu prestigiu care scot articole bune gen:the economist,daily mail. Atat din strainatate, cat si din Romania daca sunt
Am cam sarit calul atunci cand am dorit sa moara si capra vecinului/Am mers cu jalba in protap pentru ca pana la Dumnzeu m- ar fi mancat sfintii.NU m- am legat la cap pentru ca nu m- a durut...? (mai mult)
Ii cineva din Timisoara? Dau funda
V-a deranjat vreodata cineva noaptea cand sforaia?
Imi spune si mie cineva cuvinte sofisticate care sa fie sinonime pentru acei tipi care vorbesc frumos cu iubitele lor, le alinta ...Etc. Dau funda. P.S : Nu e legat de scoala!
Sall Emoisti si Emoiste, nu am nimica cu emoii, sunt si ei oameni, in aceasta postare vreau mai mult sa i diferentiez de cocalari ce se cred emokizi doar ca fura din machiaju bunicii.Emo e un stil de viata,...? (mai mult)
este adevarat ca Colegiul National de Arta Octav Bancila Iasi a fost comstruit peste un cimitir? Asa am auzit de la mai multe persoane, dar nu stiu ce sa cred.
As vrea sa stiu daca si voua vi s- a intamplat vreodata tampenia asta, pentru ca mie mi se intampla tot timpul. Atunci cand imi doresc ceva foarte mult, nu obtin acel lucru, mai ales cand sunt sigura...? (mai mult)
Pe voi ce va face cei mai fericiti?☺☺
Intrebare pentru barbati:ce apreciati cel mai mult la o femeie?
Nu ati vrea sa fii trait mai demult? Pe vremea cand nu existau masini, si lumea era altfel?
Ce faceti de dimineata pana seara?
Ce parere aveti despre boxe pe bicicleta? E cocalarism sau ceva?
am primit o intrebare la care nu stiu sa raspund : "Un om în deşert, singur, pierdut. Cum poate să reziste 10 zile toride, cu soarele sus pe cer, fără să bea pic de lichide?" aceasta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?