Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Ați auzit ce a prezis Nostradamus pentru 2015? Dacă da, credeți că are dreptate? Eu nu prea știu ce să spun.
Ce s-ar intampla cu ochiul uman daca nu ar avea ploape? Dau funda :)
Mult timpo am avut probleme cu anxietatea sociala si acum vreau sa o infrunt si sa scap de ea odata pentru totdeauna pentru ca ma tine inapoi. Am inceput sa merg la psihoterapeut si ma ajuta, dar...? (mai mult)
Azi am o intrebare pentru voi despre youtube...Deci problema este ca nu am abonati... Am pus pana acum 9- 10 videoclipuri si am numai 5 abonati (prietenii mei ). Vreau sa va intreb cum sa fac...? (mai mult)
Cum sti daca ai trecut examenul psiho la scoala de soferi?
Salut din nou TPU. Majoritatea prietenilor mei nu vor sa ne petrecem timpul liber in aer liber deoarece se joaca LOL, etc.Simt ca aceasta dependenta de jocurile online si de internet a pus stapanire si...? (mai mult)
Ce intamplari ~ciudate~ -paranormale a-ti avut? credeti in fantome? funda! Nu vreau raspunsuri la misto. daca nu ati avut nu raspundeti.
Care este ask-ul real al lui Iggy Azalea?
Ce gândiți despre o persoană căruia după sute de studii și teste, medici, psihologi, psihiatri, etc. au ajuns la concluzia că aparții unui procentaj mai mic de un 0, 01% din populația mondială...? (mai mult)
Mai merita sa faci o facultate in ziua de astazi?
As vrea sa ii fac un cadou mai special unei vedete! As vrea sa fie ceva deosebit, facut de mine. CIne ma ajuta, primeste
Cine imi poate spune numele melodiilor? Va rog, dau funda https://www.youtube.com/watch?v=tlJablWgEt0
Salutare cum as putea face mai multi abonati pe YouTube? Am cam putini si vreau sa fac si eu mai multi. Daca as strange peste 100 de abonati as fii fericit. cel mai bun rasp primeste FUNDA! Aici aveti...? (mai mult)
Care sunt realizarile voastre din ultimii doi ani? :D
Vreau sa stiu cum sa fac sa treaca timpul mai greu, sunt in acea vacanta dintre semestre si cu cat profit mai mult de ea cu atat e mai bine.In prima saptamana din vacanta de iarna pot spune ca a trecut...? (mai mult)
Ce va place cel mai mult la voi? Si prin "voi" ma refer voi ca un intreg, nu doar partea fizica sau doar cea psihica
Buna TPU... Vreau si eu ceva intaplari de groaza sau ceva idei de povesti de groaza si poate ceva link cu ceva poza infricosatoare
Vreau sa va povestesc visul meu de aseara.Nu vreau raspunsuri gen..sunt doar visuri....Pai am visat ca ma casatorisem cu un baiat de care mi- a placut in trecut(acum am prieten) si aveam si un...? (mai mult)
Daca cineva lesina, isi pierde cunostinta (i s-a luat mult sange), isi revine singur eventual si nu moare? daca isi revine, cum procedeaza organismul?
Ce zodie e sotia lui pepe?
sunt noua pe aici, si nu reusesc sa gasesc intrebarile pe care le pun si raspunsurile primite. poate sa spuna cineva de ce?
Salut.E o fata draguta in clasa de alaturi, e cu un an mai mica decat mine si nu ma cunoaste dupa nume, poate doar din vedere.Imi puteti spune va rog cum sa fac cunostiinta cu ea si sa port o discutie...? (mai mult)
Buna seara TPU, am si eu o intrebare pentru voi raspunsul nu il puteti lua de pe net. :D ¨ De ce soarele lumineaza, dar doar vara ii simtim caldura? ¨
FUNDA! Cum s-ar traduce expresiile: "But as I looked at you going away?" si " I let out this silent confession"?
Sal tpu.Am incercat sa imi schimb emailul la un cont la metin 2 ro, iar dupa ce am pus emailul vechi si cel nou.A venit un mail si am dat pe link ca sa schimb emailul si dupa ce am dat pe el a spus ca...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ce inseamna daca visezi ca sapi o groapa destul de mare, va rog!
De ce ai apela la un consilier psiholog?
Ce meserii frumoase cunoasteti si care v.ar face o deosebit placere sa o prestati?
De ce ne lăsăm atât de ușor influențați?
Unde pot sa vad si eu (ma refer la un site) pentru fie care zi a anului, ora si minutul la care rasare soarele si se intuneca
Ce parere aveti despre bloggeri si blog-urile lor? Daca vreti, dupa ce raspundeti, puteti si sa puneti, niste blog-uri care va plac.
Hey fac origami,quilling,bratri din ata, desenez....am ramas in pana de idei! AJUTOR! funda!
Ce ati face daca ati gastiga potul cel mare la loto? Pe ce anume ati cheltui atata banet? Eu daca as castiga vreodata la loto as ajuta copiii/tinerii bolnavi grav ca sa nu mai sufere, si cu restul vad...? (mai mult)
Hei TPU Imi poate da si mie cineva ceva siteuri de unde pot invata reguli esentiale de supravietuire? Dar sa fie ceva care sa ma ajute cu adevarat.
Repede...niste motive sa nu ies in oras dar foarte vredibile... cefa sclipitor...dau funda...
Care este subiectul vostru preferat, de a vorbi cu niste prieteni?
Stie cineva daca o sa apara Elsword si in Romania?
Cine a fost invitata la emisiunea RomaniaTV News intre orele 12 - 13 astazi 01-02 -2015?
Cate vedete din Romania au tatuaj sub buric (in slip)? In afara de Vancea, Chivu si Pamela de Romania
sunt nou pe aici...mi- ar place sa am cat mai multi prieteni in lista ..cred ca e destul de interesant pe aici si mai mult ca sigur voi avea cu cine face schimb de conversatii ..cine vrea...? (mai mult)
Neata TPU . Vreau s- a cititi urmatoarele randuri, chestie care mi s- a intamplat la munca, si sunt curios daca voi sunteti de acord ca persoanele care m- au facut misogin. Mai jos voi spune unele...? (mai mult)
Hei, am o intrebare. Voi cand erati mici (8- 12 ani) va doreati sa deveniti adolescenti? Eu da, deci, de la 12 ani jumate' eu deja spuneam ca am 13 :)). Acum este ultima luna la 12 ani, si realizez...? (mai mult)
Imi dati niste idei de nickname-uri faine Care e cel mai bun Nickname primeste funda! :D
Am o intrebare si as vrea un raspuns concret. Cum adaug o persoana pe whatsapp? Il am de cateva zile si nu stiu cum :( Funda celui mai bun raspuns!
Salut, am capacitati in desen si as vrea sa- mi aleg o profesie ceva pe baza de desen, as vrea sa devin desing vestimentar, dar oare in tara noastra am sa ma pot manifesta si angaja? Eu nu am facut cursuri...? (mai mult)
Ajutor,am uitat parola la odno si numarul de pe care am facut saitu e pierdut ce sa fac plizz ajhtor
Ati avut vreodata presimtirea ca urmeaza sa muriti?
Credeti ca haina il face pe om? Eu unu cred ca mai mult conteaza caracterul tau ca om si sa fii curat si ingrijit/a decat hainele foarte de firma si foarte scumpe. asta e strict parerea mea. Degeaba ai...? (mai mult)
La iPhone daca ai avut sa zicem versiunea ( iOS ) 7.1 sau 7.2 si tii l- ai actualitzat pe iOS 8.1 afecteaza cu ceva telefonu? Sau sunt doar niste minciuni cum ca iOS- u 7.1 e mai bun iar daca il actualizezi...? (mai mult)
Ati intalnit baieti in zodia taur sa nu fie tafnosi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!