| Giulia97Anna a întrebat:

Vreau sa va povestesc visul meu de aseara.Nu vreau raspunsuri gen..sunt doar visuri....Pai am visat ca ma casatorisem cu un baiat de care mi-a placut in trecut(acum am prieten) si aveam si un baietel, care ii semana leit.Eram cu totii la un restaurant si dupa vine o femeie(cred ca o slujnica,sau ceva)si ii spun sa-l duca pe cel mic sa doarma. Dupa ce pleaca baietelul, eu ma pun mai aproape de baiatul asta. Faza este ca pe baiatul asta il visez, si dupa parerea mea cam des.Dar nu inteleg, eu seara nu ma gandesc la el.Eu in prezent numai sunt interesata de el, si cum spuneam am si prieten.Voi ce credeti ca semnifica visul asta?

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Semnifica acest vis ca tu inca il ai in cap si subconstient, ca in subconstient inca mai speri/crezi ca ai mai putea fi cu el.
E ca o iluzie ce inca nu a disparut. Inseamna ca inca nu ai depasit despartirea. Mai ai putin

| lpavel a răspuns:

Visezi la o asa relatie...big grin

| Giulia97Anna explică (pentru lpavel):

Da! Mi-ar placea si mie o astfel de relatie, dar cu prietenul meu real, nu cu cel pe care l-am visat! happy

| Neo12 a răspuns:

Aşa mi s-a întâmplat şi mie la începutul noii relaţii, dar n-a avut nicio semnificaţie. Pur şi simplu pentru că ai fost obişnuită cu el. poate subconştientul îşi aduce aminte de cele întâmplate între voi..de planuri şi astea. Se poate să vorbeşti, să-l vezi sau ceva de tot îl visezi.