Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Buna vreau sa va dau o intrebare vreau sa vind un telefon Nokia lumia 610 dar vreau sa stiu ce pret voi lua pe dinsul si as vrea sa procum un galaxy s4 mini dar vreau mai multe informatii despre el ...? (mai mult)
salut TPUisti si TPUiste, am doo intrebari.1 unde gasesc papuci ca la min 0:43 din videiu asta https://www.youtube.com/watch?v=Wga5A6R9BJg si 2. daca ma inchid in borcanu de muraturi ca la min 1.27 (si...? (mai mult)
Bai la emisiunea 'te pui cu blondele' dupa ce elimini toate blondele pana ajungi la 3.Sa zicem ca mai ai alte 2 intrebari. Daca te duci la 300 de milione si o blonda stie raspunsul la intrebarea pe care...? (mai mult)
Am un telefon Nokia 300 si am mari probleme cu touch- ul, e imprecis. Am incercat sa fac calibrarea, insa nu- mi da voie sa o duc pana la capat. Ce- i de facut? Ii schimb touch- ul sau poate fi calibrat...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii? Am un prieten arab, din Liban care vrea sa vina sa faca facultatea in Romania cu preare in engleza. Cauta ceva unde sa se predea biologia,...? (mai mult)
FUNDA! Cine se pricepe sa lucreze in photoshop ma ajuta si pe mine sa modific o poza? e urgent.
Buna seara, mi s- a intamplat ceva foarte ciudat astazi, eu de obicei nu mananc dulciuri si astazi mi- am cumparat un corn cu ciocolata si tot nu- mi vine sa cred ce mi s- a intamplat...e normal sa ma...? (mai mult)
Cum pot sa intru pe alt cont de whatsapp dar fara codul acela. Multumesc!
Fetelor cum ati reactiona daca iubitul vostru v-ar spune ca se duce la striptise?
Voi cum v-ati descrie in 3 cuvinte? :D
dau funda, cum sa fiu mai rosu la fata, sa nu mai fiu asa palid :)), desi stau la tara, sunt palid la fata, ce as putea consuma? Vinul rosu e bun? ( imi place mult :)) ) Multumesc!
HEELP! Buna TPU, astazi nu am avut ce face si am facut o comanda in batjocora de pe Emag, un telefon :)), iar acum mi- a venit mesaj pe telefon si pe E- mail ca o sa fiu anuntat prin mail sau mesaj ...? (mai mult)
daca ar trebui sa lageti dintre un barbat si un caine ce ati alege.
Daca am atasat un card bancar (raiffeisen maestro) si aveam doar 2 lei pe el si am dat "link code" unde mi- au luat 1, 50 EURO(iar eu nu ii aveam) cand voi verifica cardul va fi cu - sau cum? Vad ca...? (mai mult)
Stiti cate bomboane sunt in cutia asta de Heidi? http://www.admir.ro/ro/dulciuri-si-guma/397-cutie-bomboane-heidi-bouquette-160-gr.html
Buna TpU am o intrebare.La ori ce facultate exista cluburi de muzica de mate, fizica, etc. Exista si la academia de politie?
Salut, am o intrebare Acum vreo 1 luna am dat teza la romana, adica joi cand urma vacanta de iarna. Doamna de romana a zis sa aducem Vineri tezele la romana semnate de parinti, ei au semnat- o si eu...? (mai mult)
Care e faza cu Adelina? -.-
Cine stie melodia aia care este mai trista si o canta o fata nu o stiu. Dau funda pentru melodia corecta.Era ceva de genu uuuuu si apoi venea o melodie rock.
Este posibil ca, in situatia in care Romania este implicata intr-un razboi, cetatenii care nu sunt cadre militare sa aleaga sa nu participe in calitate de soldati voluntari?
Cine ma Ajuta sa Fac pe Facebook o pagina officiala? Adica pagina cu Bifa aceea albastra. Multumesc.
Ati scris sau scrieti poezii? Care este starea de moment care va determina sa scrieti?
Eu am niște probleme de sănătate cu stomacul, apar niște dureri dar iau tratament, nu e problema. Adevarata problema este următoarea : in fiecare zi, fara sa ma astept ma iau niște dureri...? (mai mult)
Buna tpu.am nevoie de un site de anunturi din Austria cum la noi e tocmai.ro si olx..va rog imi puteti spune cateva?
Este normal ca o eleva sa se adreseze asa fara sa fie sanctionata? La o ora de limbi straine, i se adreseaza profesoarei cu termenii: "Ce ai femeie cu mine? Ti s- a pus pata ca sunt mai frumoasa...? (mai mult)
Cine ma invata si pe mine sa vorbesc pe tiganeasca?
Este normal ca o eleva sa se adreseze asa fara sa fie sanctionata? La o ora de limbi straine, i se adreseaza profesoarei cu termenii: "Ce ai femeie cu mine? Ti s- a pus pata ca sunt mai frumoasa ca...? (mai mult)
Cine stie replici gen : -Ce corp ai zici ca e butelie -Ce fata de indreptat banane ai etc... FUNDĂ!
Heyy! Cui ii plac Youtuberi gen danisnotonfire, AmazingPhil, KickThePj, Crabstickz, Pewdiepie, Smosh etc?
Am vorbit cu o fata de 2luni de care ma simțeam atras prin mesaje! M- am întâlnit de 2- 3 ori cu ea in primele 2 saptamâni dupa care am continuat numai prin mesaje! I- am batut apropouri o grămada...? (mai mult)
Ce inseamna "tyt"?
Eu locuiesc intr- o casa foarte veche si mereu am fost curiouasa cine a mai locuit aici poate chiar si cu sute de ani in urma. Cum as putea afla care au foat cei care au mai locuit in casa mea cu multi...? (mai mult)
Vreau provocari grele pe care le poate face o fata
Vrea cineva sa facem schimb de like uri pe facebook? Dau si funda celui/celei de care imi place cel mai mult!
Va uiti la reclamele din pauzele emisiunilor/ filmelor?. DACA da argumentati si daca nu la fel argumentai! eu una nu prea ma uit foarte rar
Buna deci pe noul cod 2015 cat este termenu de insemnat pe control jurriticiar?
De ce avem atatea materii inutile la scoala? >_
Vreau si eu sa cumpar niste bauturi alcoolice bune ce mi ati recomanda? mai din toate wisky vin etc
Cunoasteti asistenta psihologica gratuita pe internet? Multumesc.
Heii.Daca-s minora pot sa pun niste bani in contul bancar al cuiva? Buletin am :D
Am un virus in google chrom care imi bolcheaza paginile si merge greu,tot imi baga un fel de reclame. Ma puteti ajuta cum sa scap de el, ce trebuie sa fac?
De ce nu pot bloca pe cineva pe facebook: imi da meaajul there was a problem to blok this user. please try again later?
Sunt ultimul an la liceu (mate- info) si as dori sa dau la Politehnica in Bucuresti. Nu stiu ce sa aleg: automatica sau calculatoare si tehnologia informatiei? Care e diferenta dintre cele doua?...? (mai mult)
Am 1000 de euro, imi spune cineva la ce banca si depozit pot sa ii depun ca sa am oarecum minimele beneficii, care sunt, ale acestei sume? Oare este o idee buna sa ii las la banca intr- un depozit? ...? (mai mult)
Cum reactionati atunci cand un coleg de scoala va spune ca nu va suporta pentru ca va credeti prea destept si ca de fapt, nu sunteti asa de inteligent? Din acest motiv nu vorbeste niciodata cu voi.In ...? (mai mult)
Cum se numeste persoana care la teatru te aseaza la locul tau?
Cea mai tare vedetă din lume. dacă este una care îmi place și mie dau fundăă!
Hey! Ce jocuri se pot organiza la o petrcere?
Care este valoarea prieteniei adevarate in destinul unei persoane?
Am ajuns sac de box pentru cineva si am nevoie de un sfat. Multumesc. Totul a inceput cand m- am dus la sala si m- am imprietenit cu cineva, care m- a ajutat cand am avut nevoie cu niste baietii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.