Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Ce cadou i-ati face cuiva important de ziua lui?
Cum pot arata dragostea din inima celor din jur (oamenilor)?
Stie cineva cum facem diferenta intre Max Carver si Charlie Carver?
imi puteti da un cvintet legat de verb?
Buna :) Nu e mai mult o intrebare, ci o rugaminte. Sunt clasa a 12- a si doresc sa ma ajute cineva cu pregatirile pentru bac, n- am bani sa fac in particular, asa ca accept orice ajutor la orice materie...? (mai mult)
Bounty,Mars sau Twix?
Dacă nimic nu e imposibil, asta înseamnă că orice este posibil. Deci dacă orice este posibil, este posibil să existe ceva imposibil?
Eu nu inteleg iesitul la o cafea la barbati, mai ales atunci cand vor ei desi au o relatie serioasa! poate sa imi explice cineva?
Ce,,avere,, lasam copiilor nostri sau care a a fost,, mostenirea " ce mai de pret care v-a fost lasata de parintiii vostri?
Hey! Am încercat țigări Dunhill Alb, albastru, negru și Glamour o prietena dar nu e asa mulțumită deoarece fumeaza de puțin timp si as dori sa știu dupa parerea voastra sa continui cu dunhill...? (mai mult)
Imi puteti spune ce inseamna "Rinoole Miolita"?
De ce toți oamenii tăcuți sunt considerați timizi?
Acum 2 zile mi-am luxat incheietura de la palma si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa treaca durerea mai repede? Doctorul a zis ca nu stie ce sa faca decat sa ma dau cu ceva si sa o tin bandajata.
Nu stiu ce se intampla cu mine de 2 sau 3 ani nu fac altceva decat sa stau in casa sa fac treburile casei si sa stau pe calculator sau sa vb la telefon.Am un iubit de 6 ani si merg la el cate 10 zile apoi...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire, mai demult am, găsit o fata pe fb, si tot vorbeam, iar apoi mi- a cerut numărul meu de telefon, apoi skype- ul, iar aseară am, avut ceva probleme fizice, iar ea mi- a trimis asa...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, ce simtim cand murim (fizic vorbind) adica cum reactioneaza organismul nostru cand ne dam ultima suflare si ce am simti dupa ce murim? Dau funda pentru cel mai real raspuns.
Cum va stapaniti sentimentele de invidie? Presupun ca fiecare om le are, stiu ca nu e corect uneori felul in care gandesc, dar as vrea cateva sfaturi despre cum as putea sa le inlatur, sa le controlez....? (mai mult)
Sunteti fericiti? Ce inseamna pentru voi fericirea? Daca raspunsul primei intrebari este nu, care credeti ca este cauza?
Ajutatima varog... ce cadou pot sai cumpar prietenului meu de ziua lui?
Vreau si eu numar de telefon de la Acces Direct. Ma puteti ajuta, va rog?
A incercat cineva sistemul pentru ruleta de aici www.secretruleta.ro? Pare sa fie o strategie buna si matematic pare ok, dar vreau sa stiu daca a incercat cineva pana acum si daca merge.
Care e culoarea ta preferata? Ce simbolizeaza ea pentru tine?
ma poate ajuta cineva cu un rezumat la o carte scris in latex? multumesc anticipat
Vreau sa stiu parerea voastra. De ce majoritatea oamenilor, cand vad niste copii abandonati de mama/tata care stau doar cu un parinte sau bunic in saracie, sar cu gura si dau vina pe stat ...? (mai mult)
Ignorance is bliss- era o vorba.De ce atunci cand esti intr- un stadiu inferior si cauti sa cresti/sa evoluezi din mai multe puncte de vedere (financiar, intelectual, social, ETC.) esti fericit, iar cand...? (mai mult)
Care sunt avantajele si dezavantajele comportamentului neagresiv?
Ce cadou sa ii fac celei mai bune prietene ale mele pentru ziua ei?
Salut.Ce parere aveti despre tip? https://gandireanoastra.blogspot.com/b/post- preview?token=gueXKEsBAAA.5LhzQqwRC1iJitfOoN_y8A.WvkoHvNhtuFc3za3v1hFvA&postId=1002793254521055727&type=POST. FUNDA PENTRU...? (mai mult)
De ce nu pot zbura oameni?
Hei TPU, vreau si eu niste pantomime amuzante va rog! urgent
Hei! Scuze pentru categorie! Imi poate da cineva versurile de la reclama AquaFresh in 3 culori(cea veche)?
Am vazut un caz acum ceva timp, un barbat si- a luat viata punandu- si gatul pe linia de tren iar un tren accelerat pur si simplu l- a decapitat...nu stiu cum vi se pare voua dar mie mi se pare un gest...? (mai mult)
Devin din ce in ce mai... MARE si eu tot nu am reușit sa trec de faza de cum sa spun... copil (gen port haine cu desene si cu culori vii, port inca tenesi colorati, MA JOC si etc etc) dar...? (mai mult)
Cate zile de concediu pe an aveti date de la locul de munca de unde sunteti momentan?
Cum imi fac prieteni pe Kik?
Credeti ca exista dependenta?
Pot ridica un Colet de la Atlassib? Mentionez ca am aproape 16 ani.
Hey, stie cineva un salon in Oradea unde se fac tatuaje semipermanente( dureaza intre 3-5 ani)? Multumesc
Ce inseamna Deal with it? Care e faza cu meme-urile acelea?
Cine poate să-mi spună și mie mai mult despre RMS Titanic? Vă rog am nevoi urgentă! Mulțumesc!
E adevarat ca argintul protejeaza impotriva deochiului? caror persoane li se potriveste argintul?
Asi vrea sa fac o pictura dar nu stiu ce sa fie... vreau sa starneasca nostalgie sau amuzament sau ceva horror....nu stiu.voi ce imi recomandati?
Hey! imi spune si mie cineva niste idei amuzante de pus la mesageria vocala? :D FUNDA
Cum poti sa iti scoti pe cineva din minte? Adica cineva la care tii si nu poti sa iti iei gandul de la acea persoana. E vreo metoda in afara de bautura?
Profilul tehnic este mai usor decat unul teoretic? la tehnic sunt 4 module, 2 ore de practica pe saptamana, iar la module la fel ca si la celalalte materii se preda o lectie si trebuie sa o inveti.
Sentimentele vin de la inima sau de la creier?
Http://thecuterabbit.tumblr.com mi-am făcut azi un cont de tumblr... ce aș putea să mai postez? Follow please. Cele mai multe idei = fundă
O prietena si- a luat un Allview A5 Duo si mi- a dat mie castile din pachetul telefonului, fiindca ea are casti.Asa arata : https://www.google.ro/search?q=casti+ allview+ a5+ duo&client=opera&hs=5dU&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7kHFVPmRCImt7Abc4YH4Cw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1024&bih=670#imgdii
Vreau sa mai imi fac inca o gaura in ureche.da nu stiu unde, jos langa cealalta gaura care mi-a fost facuta cand eram mica sau sus, in cartilaj? voi ce parere aveti: jos sau sus?
Salut sunt in clasa 8 a am avut pe semestrul I media 7.85 ce sa fac ca sa imi iasa media 9.10 as face orice am nevoie de ajutorul vostru ce sa fac sa primesc note mai mari parintii spun ca daca imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!