Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
De unde pot cumpara placa de baza laptop Acer aspire 5740g? a mea este arsa
Ce este ziua Izabelei?
Buna! Am facut la scoala pentru Educatie Antreprenoriala un plan de afaceri. Este vorba despre un cabinet stomatologic. Acum echipa noastra trebuie sa realizeze o reclama de maxim 1 minut in care sa ne...? (mai mult)
A pune pret pe un brand /marca de imbracaminte este un lucru bun? chiar conteaza ca scrie adidas /nike/puma pe o haina?
Cine ma lamureste si pe mine cu Ziua Izabelei?
Nu stiu ce sa mai cred, un trening adidas in mall hervis costa 200 de lei doar pantaloni, in bazar120 de lei tot treningul, asta la toate, intrebarea mea e oare sunt mai de calitate alea in mall? ca...? (mai mult)
Se duce cineva la ziua Izabelei?
Ajutor! Nu se mai descarca aplicatii in magazin play. Dau pe "instalati" si apare ca se instaleaza dar nu scrie si cat la % se instaleaza si nu merge descarcat nimic. Ce pot face sa revina la normal?
Cine are niste scuze bune pentru controlori cand nu ai bilet
pe ce se bazeaza Filologia?
Cam cand costa atunci cand trimiti un colet in alta tara? Italia spre exemplu?
Vreau sa-mi fac 2 conturi de fb, iar la un cont sa pun poza unui dusman de al meu. Vreau cele mai stupide conversatii de pe lumea asta. Dau funda!
vreau sa editez o poza sa arate ca un desen, adica ca si cum ar fi facuta cu creionul, stiti vreun program care sa aiba efectul asta? dau funda!
Cum se numeste persoana care lucreaza la fabrica?
Buna ziua/seara TPU! ... Am si eu un canal de youtube... www.youtube.com/user/smokegamingzone Intrebarea mea este ..Cum vi se par video- urile? Intro- ul va place? :)... Daca vreti abonati- va....? (mai mult)
Credeti ca islamophobia e o frica rationala?
Care ar putea fi cauzele instabilitatii emotionale ale unei persoane?
Calităţile unui jurnalist de succes¤
Ce poezie scrisa de Eminescu va place cel mai mult?
Vreau si eu sa stiu de ce nu- mi merge internetul pentru Viber.Eu sunt pe abonament si internet am pentru ca WhaatsApp- ul merge la fel si Messenger Facebook.A mers sa mi- l instalez de pe Magazin...? (mai mult)
am si eu o problema am un monitor lcd Asus de 18.5 inci si nu stiu cum sa ma exprim dar in fine am windows 8 si e culearea aia neagra cand il deschid imi apar niste dungulite si la stim la fel...? (mai mult)
Pe placa video sapphire amd randeon 270x merg si filmele mai bine adica sa se vada pe tot ecranul? FUNDA primului raspuns corect!
De ce şi- a ucis această femeie sora? În timpul funeraliilor mamei sale, o femeie cunoaşte un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată şi se simte atrasă de el în mod misterios. A crezut că...? (mai mult)
Din ce material sunt facute rochiile mulate? cum se numeste acel material elastic?
De cateva zile ma simt mai diferit, am probleme sau e normal? am 12 ani.
Ce limba e mai importanta: spaniola,franceza, portugheza sau italiana?
Cum sterg contul de SAMSUNG GALAXY APPs? Am cautat pe samsng galaxy apps la intrebari frecvente, unde am primit un raspuns inutil, de 2 bani. PUR SI SIMPLU NU MAI VREAU CONTUL ACELA, vreau sa scap...? (mai mult)
Exista moarte fara durere? Care ar fi?
Care nume dintre Silviu si Andrei vi se pare mai frumos? Multumesc anticipat
Caut admini pentru o pagina despre dolescenti. Cine vrea?
am mare nevoie de voi. Am un telefon Samsung S4 si l-am pierdut. Telefonul era descarcat cum l-as putea gasi? Va rog sunt disperata!
Ce culoare la ochi apreciati?
Careva treaz la ora 1:13? nu conteaza ca e luni =))
De fiecare data cand cineva imi scrie ceva pe facebook nu imi apare ce mi-a scris decat dupa ce dau refresh la pagina. Mentinez ca folosesc browserul Google Chrome
Daca imi fac un canal pe youtube, ma costa? Daca da, cat?
Va salut, am o problema care cred eu ca unii din noi chiar ne lovim de acest caz. Am tot cautat sa pun aceasta problema in categoria potrivita a subiectului meu dar nu am gasit. Intrebarea mea este: Poate...? (mai mult)
Stiti, eu sunt cam mica, adica in curand implinesc 14 ani, dar imi doresc sa ajut oameni. Serios. Poate ca nu pot face prea multe si cum sunt intr- a VIII- a, nici nu prea pot sa renunt la timpul...? (mai mult)
Hei.Stie cineva o dieta pentru a face si mentine abdomenul plat? Nu am grasime pe burta,dar vreau sa fie plat, prin dieta nu vreau sa slabesc...doar sa mentin abdomenul,mersi, funda!
Cand iti rezervi bilete pentru TEATRU iti alegi tu locul sau te trimite calculatorul?
Cum pot sterge din memoria calculatorului yandex, wather bing,, skipe, toate mi-au aparut cand am descarcat un joc si imi apar meeu cand aprind calculatorul dau funda la raspunsul care m-a ajutat
Ce facețiiiiiii? :)) Numai eu mă plictisesc?
Stie cineva ce exercitii se fac inainte de a face exercitiile pentru abdomen, picioarele si restul?
Un serial bun pe care sa-l vad pe internet? Spuneti si despre ce este vorba.
Am o problema cu thumbnail- urile pe youtube. Cand ma duc la video manager sa selectez thumbnail- u nu am butonul de, , custom" de unde pot sa selectez thumbnail- u personalizat. Help! Dau ...? (mai mult)
Salut. Ce să fac cu 150 de lei?
Va rog sa ma ajutati, am 18 ani si am niste stari f urate de neliniste si panica.Toate astea au nceput in urma cu 2 ani. aveam 16 ani si intr- o zi m- am certat cu mama mea si m- am suparat atat de tare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre non-confirmistii de genul celor din metrourile franceze si alte tari care stau in chiloti in anumite zile?
Pot folosi role agresive pentru mers normal pe strada?
Care e diferenta intre what's up si restul toata lumea preferea mai mult what's up de ce?
La mecanica la modulele tehnice cand se incheie media? La final de semestru sau la final de an scolar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului