Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
De ce cand esti bun esti luat de prost?
Ce m- as face eu fara TPU?! Ma bucur ca aici daca scriu, imi raspunde cineva! Raspundeti- mi cei care ati mers sau mergeti la psiholog., , Mare iti este gradina Doamne, si multi au trecut gardu..."....? (mai mult)
Cum pot sa fiu mai "nebuna" adica sa fiu ca altii copii de vasta mea.Sa vorbesc mai nebunesc sa am prieteni si cum sa fac sa nu fiu timida? Eu de mica am invatat la scoala si m- am jucat singura pentru...? (mai mult)
Ce semnificatie are pentru voi proverbul,, Decât codaș în oraș, mai bine-n satul tău fruntaș."? Funda...
Am de făcut la engleza un fel de poster in care sa prezentam deschiderea unui local, club, magazin, mall, cinema... Insa nu prea stiu ce ar trebui sa scriu in el pt ca din cate am înțeles...? (mai mult)
In curand este ziua unei colege de scoalat si nu stiu ce cadou sa ii fac? Astept idei
Care optiune ar fi mai avantajoasa.Deci cartea costa 115 lei e editie veche din 1970 as vrea sa stiu ce ar fi mai avantajos sa o trag la xerox sau sa o cumpar.Cartea are 838 pagini plus ...? (mai mult)
CONCURS: Castiga un loc la Atelierul de vorbire in public
Are ceva daca pun o poza cu anonymus pe facebook?
Cum combateti obiectia " Lucrez deja cu alt brand"?
pentru luni la informatica, am de facut un video in movie maker, iar pentru asta trebuie sa aleg o tema, si o melodie care sa se potriveasca cu video- ul si nu prea am idei. Multumesc....? (mai mult)
"Copii din ziua de azi iubesc luxul.Nu au maniere, dispretuesc autoritatea si dovedesc lipsa de respect fata de batrani.Nu se mai ridica in picioare cand oamenii in varsta intra in incapere.Isi contrazic...? (mai mult)
Eu fac karate. Sunt la centura galbena. E cam greu. Facem secerari(trante). Si am la karate o colega... fata aia e mai mica ca mine. Bine, are centura portocalie. Dar face secerari de geoaza. ...? (mai mult)
Credeti ca filmele de groaza ne fac sa visam tot felul de chesti de groaza?
Cum sa faci sa ai peste 500 like-uri la o pagina pe facebook?(trebui.sa aiba dava nu si vreo smecherie).
Ce parere aveti despre oamenii care barfesc pe altii si fac misto de ei Funda cel mai bun raspuns
Fiind vorba de un vis. De cateva zile plomba unui dinte de la masea m- a pus pe ganduri cand sa ma duc mai repede la dentist sa re/plombez deoarece s- a crapat o bucatica din ea. Insa seara trecuta culmea,...? (mai mult)
Daca nu ati fi romani sincer ce parere aveati despre ei cum se comporta? eu pe zi ce trece devin tot mai scarbit de romani
Buna,cine imi poate da informatii despre Nora Kubiliute?
Era pe facebook o imagine si alaturi in descriere era o poveste foarte lunga in care sotia ii scrie cere sotului sa nu divorteze inca nu stiu cate luni pentru ca fiul lor sa poata termina scoala insa sotul...? (mai mult)
De unde pot găsi apă FIJI?
Hei! De ce este atat de greu sa pun in practica lucrurile care ma ajuta sa ma echilibrez? Nu sunt prezenta in lucrurile din viata mea, nu am incredere in mine, imi setez inconstient faza ca nu pot..eu...? (mai mult)
:D ....Cine imi poate da niste replici sau cuvinte Ardelenesti? Repede...Dau Funda :)
era o puza cu o stea intr- un cerc iar in stea era legat satana, ceva cel un fel de cruce pentru Iisus Hristos Ce e cu ea? Cum se numeste? Funda! https://fbcdn- sphotos- h- a.akamaihd.net/hphotos-...? (mai mult)
Ce te face să simți că trăiești cu adevărat?
Cărui lucru nu îi poți spune "nu"?
Care este cuvântul / expresia din vocabularul tău pe care îl / o folosești în exces?
Heyy TPU! Dupa ce termin casa a XII- a vreau sa plec in strainatate (daca nu intru la buget la facultate), mai precis in Paris. Sunt la profilul stiinte ale naturii. Ce loc de munca mi- as putea gasi,...? (mai mult)
Care poate sa imi dea unul sau mai multe cuvinte (sa imi aleg eu din ele) cu litera "e" in franceza care sa aiba legatura cu dragostea. Cum ar fi "egalite" adica egalitate.
Buna tpu.Am vazut in filme, ca atunci cand cineva vede ceva cu caracter erotic, sau ceva de genul, ii curge sange din nas.De ce?
Hey, fumatorii TPU! Ce tigari fumati? V- au prins parintii vreodata fumand? Daca da, cum? Pe mine m- a prins mama, la 3 dimineata, in bucatarie fumand marlboro gold fine touch si s- a asezat pe ...? (mai mult)
Hei TPU. Cum credeţi că va arăta viitorul? Vom fi capabili să facem lucruri care acum ni se par imposibile? Să ne gândim puţin. Acum 100 de ani, nu exista tehnologia asta avansată şi internet....? (mai mult)
Ce ati face daca propriul vostru copil ar fi asta: https://www.youtube.com/watch?v=brV0i9KI7_Q?
Salutare TPU, Vreau sa deschid o conversatie cu o fata de pe facebook pe care o stiu doar din vedere. Cum sa incep? Mai exista si posbilitatea de a "ciupi" pe cineva, as putea sa o folosesc? Gen ...? (mai mult)
Acest videoclip trebuie să ne facă să gândim care- i diferența între România condusă de guvernul Ponta, și România condusă de guvernul Iohannis! Sincer eu îl aleg pe de plin pe domnul Klaus...? (mai mult)
Buna TPU. Am nevoie de ajutorul vostru. Prietena mea are un club al fetelor baietoase. Ma puteti ajuta? Cum ma imbrac? Cum ma port?(ca sa ma accepte). Ma ajutati? E prietena mea deci nu veniti cu comentarii...? (mai mult)
Cum se numeste saitul acela care iti arata poze su tu scrii ce vrei pe acestea?
Vreau si eu mai multe feluri de tigari slim ca nu stiu ce sa mi iau. Nu vreau chiar asa slabe slabe.
O fata mi-a dar numarul ei ca sa vorbim pe WhatsApp.Am vorbit cu ea dar nu mai stiu ce sa vorbesc...Despre ce... As vrea sa ma ajutati va rog frumos.
Credeti ca filmele violente ne influenteaza personalitatea?
Ma numesc Mihaela si am primit de ziua mea un puzzle de 3000 de piese.Din neatentie am varsat apa pe cateva piese.Imediat am observt ca aproape la fiecare piesa a inceput sa cada poza si restul...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutorul cuiva! Sunt in clasa a 9- a si, fiind la liceu, intr- o alta clasa trebuie sa o decoram. Dna diriginta ne- a zis sa ne gandim la cateva idei la cum am putea decora peretii....? (mai mult)
De mult timp am cosmaruri foarte urate si mi se întâmpla lucruri inexplicabile... Nu stiu daca toți credeti in aceste lucruri, dar eu, de mica sunt atrasa de aceste chestii legate de lumea de dincolo,...? (mai mult)
Buna TPU. Cui ii place Harry Potter? Sau sunt singura?
Salut, TPU. Va rog frumos dati- mi o idee de o inventie. Adica unui obiect sa ii mai pun eu o atributie. Am nevoie la desen de exempu am desenat niste trepte din lemn iar fiecare treapta era tip dulap....? (mai mult)
Vreau sa imi fac cont pe Skype, dar nu stiu ce nume sa imi pun. Ceva idei, avand in vedere ca ma cheama Alexandra?
Ajutor! Trebuie sa fac portretul unei personalitati cu spirit civic. Va rog sa-mi da-ti exemple de asemenea personalitati:* FundaVOT
Ce inseamna mindfuck? Dar nu de pe google traducere ca asa ma duc si eu, semnificatia + exemplu! FUNDA
Am spart o oglinda, oare chiar e adevarat ca o sa am 7 ani de ghinion? Si daca da cum sa fac sa scap de ei? :O
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!