Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
daca bag codul skittles orice ar fi castig ceva? dar cu xbox cum reusesc cate xbox-uri sunt am vreo sansa
Voi ce wallpaper aveti pe desktop? Funda pentru cel mai frumos!
Ce inseamna "ma flatezi"?
Cine ma poate ajuta? Fundaa am inceput sa urmaresc serialul turcesc Lale si de la episodul 85nu mai gasesc nici un episod si chiar vreau sa vad continuarea numaidecat, daca stie cineva de unde pot face...? (mai mult)
Cum pot face ceara fierbinte de lumanare? cel mai bun raspuns primeste funda.
Salutare TPU, ce parere aveti despre ce am compus? We all have a shard of darkness deep within our soul, yet we try to hide it from the curious eyes of each other, To some this shard is unknown ...? (mai mult)
Mi s-au propus doua opinii una de a face canto si una de a face judo! Care sa o aleg? Nu sunt sigura... AJUTOR am la dispozitie 5 zile dau funda! :*
Cum e steagul romaniei de fapt? Rosu-Galben-Albastru sau Albastru-Galben-Rosu? Eu mereu spuneam Rosu-galben-albastru dar peste tot vad ca e invers.
Daca 52 - > 2101, 74- > 1283, 36- >0183, 72- >3141, 87- > 1561 atunci cat este 92 - >; 45- >? Fundita celui care gaseste formula ca sa spun asa :))) E foarta grea problema! Aveti grija daca stati...? (mai mult)
Ce intamplari amuzante ati avut in anii de scoala/liceu? :)
Tema intrebarii este visul.Va rog sa cititi totul, scopul este complet conversational. De cand traiesc am avut foarte putine cosmaruri, de la transformarea ursuletului meu preferat in fata de...? (mai mult)
Stie cineva care este cea mai mica concentratie de nicotina la pachetele de tigari? Ce tigari mentolate as putea sa gasesc cu continut scazut de nicotina?
Hei! Ce faceti? Ce poti face in weekend cu colegele? Toate avem 11ani
Am nevoie de un scenariu nu tare lung ca si cum as fi eu doi oameni care tin un dialog.Va rog foarte mult am nevoie urgent. FUNDA!
In sfarsit e vineri si vine week-endul.Ce planuri aveti?
am nevoie de un nume pentru un canal de youtb, continutul canalului va fi doar cu farse pe strada/glume romanesti. Numele nu trebuie neaparat sa aiba legatura cu continutul. exemplu : ProJokes....? (mai mult)
Cum definti insuccesul? Este definitia celor slab pregatiti sau mai degraba un ghinion?
Hey,TPU,imi puteti spune cateva chestii despre apocalipsa,sfarsitul lumii si de astea? Pot fi informatii,povesti,pareri, orice! Dau funda! :-P:-P
Stie cineva cati ani are Mara Banică, cea care apare la Acees Direct?
Care sunt valorile general umane? care este tendinta omuluispre perfectiunea sa si a lumii
Stiti provocari care se pot face pe strada sau la scoala? Si pentru fete, si pentru baieti. Multumesc! :)
Ce inseamna pentru voi prietenia.Cand un prieten este cu adevarat bun?
de mult timp ma tot gandesc cum se numeste un joc, si ma intrebam daca ma puteti ajuta. Deci... acum cativa ani ma jucam un joc cu tot felul de masini si personaje, era un fel de cursa de...? (mai mult)
Nu prea am timp sa fac diferite lucruri.Mi se pare timpul prea limitat. Spre exemplu vin de la liceu pe la 15.Mananc, stau ce stau sa ma relax putin iar pe la 16- 17 sa zicem ca fac esentialul, si anume...? (mai mult)
Cineva mi-a zis ca am o fata de bdsm :)) impruna cu un ras ce sa insemne asta avand in vedere ca sunt o fata frumoasa? adica altii o zic nu sunt o fata urata sau uracioasa la ce s-a referit?
Ce inseamna i3r13rj FUNDA!
Hei TPU Cine credeti ca sunt cei mai puternici oameni din lume? Oameni cu o influenta uriasa insa nu atat de populari si de mediatizati! Oameni care ne conduc din umbra - sa spunem asa
Am nevoie de ceva idei pentru aranjarea unei sale pentru balul bobocilor, tema este Hello! Win! ( Buna! Castigam! ) Dau funda pentru cele mai interesante idei!
Vă place lavanda? Ce produse pe bază de lavandă ați folosit?
Vreau si eu trei ghicitori despre toamnă pentru sorămea. Cu fructe si legume, fenomene ale naturii etc. Fast =bun=funda
Daca un baiat(care nu il cunosti si nici el nu te cunoaste pe tine) s-ar holba la tine ce ai crede?
Urasc din suflet ca sunt roman si uneori am ganduri care duc spre suicid, ce ar trebui sa fac? As putea sa dezbat toata ziua subiectul acesta dar voi incerca sa fac un mic rezumat. Am 17 ani si da,...? (mai mult)
Mi-ar place sa vizitez o închisoare nu stiti este posibil?
Buna TPU as vrea sa stiu ce reprezinta semnificatia culorii alb la galben am descoperit este bogatia
Salut, TPU! Aveti idee de ce adolescentele isi pun poze indecente pe retelele de socializare? Am vazut ca fetele nu sunt asa innebunite dupa sex, cum sunt baietii, dar totusi ele isi pun poze provocatoare...? (mai mult)
Care dintre revistele Esquire si Gq este mai buna si de ce? Multumesc! Promit sa dau funda!
Esquire sau Gq? Care dintre aceste reviste este mai buna si de ce? Multumesc! Promit sa dau funda!
Buna am asa o intrebare cum se numeste valea unde cind toti se duc sa se primble cu biciclete chiar si cu masinele mor dintr-un accident neclar..va rog ajutor
Ce inaltime are J Alvarez?
Intrebare adresata oamenilor singuri:de curand am avut o epifanie si am concluzionat ca pentru mine dragostea nu exista si nici nu va exista vreodata.Doresc sa va intreb ce faceti ca sa treceti peste acest...? (mai mult)
Cand primiti un sfat, o indrumare, o recomandare ce luati in calcul? Si anume, la ce vreau sa ma refer. Urmariti sa intelegeti sau sa cunoasteti(asta daca nu o stiti) persoana care va oferit ajutorul? ...? (mai mult)
Hei TPU. Imi puteti spune si mie daca cei cu numele de Adrian/Adriana ar trebui sa- si serbeze ziua de Sfantul Andrei? Nu de alta dar pe mine ma cheama Adriana si mama imi spune mereu ca este si ziua ...? (mai mult)
Mai incepe lala band vreodata?
Pentru fanii serialului Gossip Girl : ce parere aveti despre aceasta mica poveste? m- am inspirat din serial si vreau sa stiu daca se merita sa o continui? Multumesc. Aici : http://www.wattpad.com/story/24892299-...? (mai mult)
Daca o carte nu are coperta de fata si nici de spate si ai nevoie urgent de acel volum, cum stiu cum se numeste cartea? Doua indicii va rog frumos.
Cum se numea canalul de youtube al baiatului care critica reclamele de la tv?
PENTRU BAIETI. Care sunt lucrurile care nu le puteti suporta la o fata? Lucruri care va fac sa pierdeti interes? Lucruri care va fac sa renuntati la o relatie, chiar daca a fost de lunga durata?
Hei TPU Cine credeti ca conduce lumea cu adevarat? Adevaratii stapani din umbra. Nu vreau sa aud de illuminati si nici de diavol si nici de alte raspunsuri copilaresti si imature cu antihrist...? (mai mult)
Poti sa razi fara sa zambesti?
Hei TPU.Am o mare curiozitate legat de asa numitele "semne din nastere"....au vreo semnificatie? conteaza locul de pe corp unde se regasesc? culoarea are vreo importanta?(daca nu ma puteti ajuta cu intrebarile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!