Nu stiti la un club de internet poti instala cumva programe pc pe acel pc?
Cine/ce este chaturbate?
Care vi se pare varsta optima pentru majorat avand in vedere ca ea oscileaza de la 12-14 ani in Albania la 21 ani in alte tari?
Voi in ce teorie credeti si de ce? Cea a Bibliei, cea conform careia provenim din maimute sau cea in care ne-au adus extraterestrii? :)))
Spuneti- mi cum sa vorbesc cu fata pe care o plac cand ma intalnesc cu ea fata in fata (fata nu stie ca o plac). Spuneti- mi unele idei, intrebari care m- ar putea ajuta sa comunic cu ea. Nu...? (mai mult)
Se potriveste horoscopul de adulti la copiii 15 ani?
Vreau sa imi cumpar o pereche de casti, dar vreau sfaturi..la ce ar trebui sa ma uit mai intai ca specificatii si producator? Ma gandeam la Sony, pentru ca le folosesc pentru telefon..Ca pret ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre farmece si vraji? Credeti ca exista? Cunoasteti povesti? Ati fost martori? Astept pareri, experiente
Cum sa ai un caracter de invidiat sa treci prin ori-ce problema cu capul sus... sfaturii sau carti Funda!
Vreau si eu statusuri faine ^_^ Nu de dragoste si nici de pitii :| Ceva de nebunie ^_^ Poate fii si in engleza, dar sa aiba langa traducerea :> Fundaaa :o3!
Hei TPU As dori sa imi dati niste sfaturi deoarece nu ma simt prea bine. Am cazut intro depresie destul de grava! Totul a inceput acum vreo 2- 3 ani cand am aflat despre planul asazisilor conducatori...? (mai mult)
[FUNDA] Salut TPU.Am 15 ani si sunt foarte sensibil lacrimal vorbind ...Ma refer la faptul ca daca as primi un pumn in "bot" n- as avea nici o problema emotionala lacrimala, deci asta n- are treaba cu...? (mai mult)
O intrebare pe scurt! Din ce se fabrica drojdia si la drojdie ma refer la cea de dospit painea! Raspunsul care ma ajuta primeste
Daca ai fii un animal ce ti-ai dori sa fi si de ce?
La ce sunt bune reclamele de pe internet?
Hey,stici vreun site unde pot invata la evaluare,sau niste exercitii,lectii, pentru clasele 5-8?
Http://prntscr.com/4r5529 asa imi arata cd ul pe care pot sa- mi pun poze. Unde intru ca sa- mi pun pozele? Pozele care le- am facut cu aparatul foto le- am pus pe laptop si acum vreau sa le pun pe cd...? (mai mult)
Stiti jocul wolf quest? Acum 6 luni am pus un email pentru validarea contului meu si nici acum nu am primit emailul, ce pot face?
Buna,cine imi poate da nume in engleza sau in orice alta limba care tin de cuvantul vanatoare si tot ce tine de ea!
Am gasit sa cumpar o bicicleta din carbon de la o cunostinta care are mai multe. Bicicleta arata impecabil deci nu e nimic in neregula cu ea. bicicleta costa in magazin 6000€ iar eu pot sa o cumpar...? (mai mult)
Salut, TPU, am niste prieteni care imi tot spun o propozitie intr- un mod ironic, incepand sa rada si anume : "Iubita poetesa a poetului Mihai Eminescu a fost Mitura Arghezi." Ce inseamna acest...? (mai mult)
Cine are o informatie despre calitatea aerului atmosferic si surse mobile de poluare?
Sal TPU cine din voi crede in cartile de tarot daca afirmatiile de clarvazatoare e adevarat sau fals daca da dc sau daca nu dc? va astept raspunsurile eu unu nu credeam inainte dar acum sincer ...? (mai mult)
Cateodata seara mananc 800 g de iaurt+cateva nuci(le bag in iaurt). Vi se pare cam mult?
Cum pot face poza la o conversatie facebook? multumesc!
Ce inseamna cand visezi un baiat anume? Am visat ca eram amandoi intr- un magazin, impreuna cu alti colegi, si el m- a impins si mi- a zambit. apoi, l- am impins si eu si i- am zambit! P.S: eu am 12...? (mai mult)
Pe voi va enerveaza sosetele? :))) Eu dupa ce le port 2 ore deja simt ca nu le mai suport, doar ce am ajuns acasa si le-am dat jos(am stat 4 ore cu ele in picioare).
Daca ati fi pentru o zi invizibil ce ati face?
Sincer, ce inseamna pentru voi prietenie adevarata?
Hey cineva cu care as putea sa vorbesc pe mess cateva lucruri?
E o coincidenta ca Chad din Africa are acelasi drapel ca al romaniei sau nu? Romania si Chad http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Chad_Romania_Locator.png Chad http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/21/Flag-...? (mai mult)
Cum trimit o intrebare pe ask.fm la toti cei pe care ii urmaresc?
Vă salut dragi prieteni! A-ți avut vreodată magnetofon Rostov modelul 105 sau 105 S1, s au m ai ave-ți? Multumesc pentru răspunsuri, multă sănătate vă doresc si weekend minunat.
Ce aţi facut cu primii 1000 RON?
Salutare, lume! Eu am fruntea mai proeminentă, ieşită cumva în faţă. Bine, este şi lată, dar asta nu mă deranjează foarte tare, pentru că am văzut frunţi şi mai late :)). În schimb,...? (mai mult)
Buna TPU. Pe ce data apare revista practic idei?
Oare sunt singurul care uraste cainii? Ia ganditi- va cum ar fi lumea fara caini...Eu zic ca ar fi mult mai bine si uite de ce: - In primul rand, majoritatea cainilor sunt urati si poarta purici si multe...? (mai mult)
Ce ii intereseaza pe romani?
Hey TPU! Cate tatuaje are Louis Tomlinson? ( Din One Direction ) Funda! :3
Ce trebuie sa fac ca sa am sanse de castig miss boboc
Voi faceti temele si lectiile, sambata?
Cati ani aveti? Care sunt calitatile si defectele voastre? Care sunt lucrurile care va fac sa fiti mandri de voi insiva? Care sunt cele mai mari realizari ale voastre? Si cate lucruri din cate vati propus...? (mai mult)
Ce parere aveti de noula lege prin care e interzisa pirateria pe net in caz contrar vom primi amenda si ni se va taia netul?
Hey cateaua mea a fatat,este ciobanesc mioritic si originala si tatal puilor la fel.Ce pot faceca puii sa creasca mai bine,sa le creasca blana, etc? are 4 pui
am terminat liceul Ferdinand 1 anul acesta.M- am dus la AJOFM sa imi bag somajul.L- am bagat in perioada 22- 28 August(nu mai stiu sigur)iar acum as vrea sa stiu cand ar putea veni banii.Dau...? (mai mult)
Sunt in clasa a XII a si anul acesta trebuie sa organizez impreuna cu celelalte cls de-a XII a BALUL BOBOCILOR. Am nevoie de niste idei de probe pentru bobocei. Plsss
Ii puteti spune si mie ce insemna awwr sau fcst gstf va ros frumos
Ce inseamna Tnx pe facebook?
As vrea sa fac o pagina pe Facebook cu Glume, știri, etc. Nu prea știu ce nume sa ii pun paginii. Îmi dați si mie niște sugestii de nume nefolosite? Si cam ce sa pun pe pagina adică ce știri...? (mai mult)
Cum o fi intrat asta la facultate? Ma rog, cand eram foarte mic, eu credeam ca aia ce intra la facultate sunt vreo elita sau ceva de genul, insa partzzz, nu prea e asa. http://olx.ro/oferta/samsung-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!