Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Vă place emisiunea Mireasă pentru fiul meu? Si a ti vrea să participati in emisiune sau să vă alege ti jumătatea dintre concurenti/concurente, si ce părere ave ti de fetele si băietii...? (mai mult)
Hei de 2 zile nu ma pot conecta la internet desi imi merge...cnd accesez imi apare unable to connected to the intwenet este cva de la Pc? Merci
Salut la toti! raspundeti daca stiti. De ce marcile PUMA, NESTLE, LE COQ SPORTIF SI HIT MUSIC ONLY au ca logo-uri niste animale, de ce tocmai aceste animale au fost alese?
Se poate vorbi despre o evolutie a omenirii in conditiile in care tehnologia a avansat mult si oamenii nu se mai cearta, bat si tortureaza pe strazi ci prin intermediul surselor mediatice se cearta? Se...? (mai mult)
ma plictisesc si as vrea sa aud ceva amuzant ce vi s-a intamplat :).
Unde pot sa gasesc sprei de suvite ( blonde!)?
Hei la toată lumea :D Asa deci cine e Dann Baws?
Spuneti-mi si mie va rog frumos cum aflu datele unui cont mai vechi de youtube, (mentionez ca stiu doar numele de utilizator). Multumesc anticipat. (scuzati deranjul)
Care e legenda lui jane killer?
Sunt la prima mea relatie, am 24 de ani (baiat) si intr- o situatie DIFICILA, as avea mare nevoie de niste sfaturi, va rog daca se poate, as dori doar pe adresa de email!? Multumesc mult anticipat! ...? (mai mult)
Cum imi fac popularitate pe pagina? Va rog, HELPPP... FUNDA. Mersi!
Buna TPU era un meme cu dicaprio si un copil pe o banca si copilul avea lacrimi in ochii :)).DAU FUNDA cui imi poate da un link cu meme-ul respectiv :D
Salut, am mare nevoie de voi acum. Cum credeti care este cea mai grava problema din lume si de ce? Va rog sa ma ajutati am nevoie urgent de un raspuns. Daca ceva scuzati de categorie dar stiu ca aceasta...? (mai mult)
asta este o poveste scrisa de mine, daca vreti sa imi spuneti o parere vas fi sincer recunoascatoare. De ce toata aceasta durere este a mea? De ce nimeni nu poate sa ma ajute? Mereu aceaiasi...? (mai mult)
Mai conteaza in ziua de azi compania unei persoane cand ne gandim la cuvantul "relatie"? De cand timp "stau" pe acest site am vazut fel si fel de comentarii, ba " nu e bun la pat, il las. Nu are bani,...? (mai mult)
Referitor la facebook: daca eu ii scriu interlocutorului un mesaj in privat, el il poate vedea fara ca mie sa-mi apara "vazut la hh:mm"?
Mi-am cumparat caretele reincarcabila pentru orange..am tastat 222 si codul si m primit mesaj ca, a fost utilizat deja ce sa fac? va rog ajutati-ma.
Hey, cate kg se poate ingrasa o persoana intr- o zi imediat dupa o dieta.Ca eu am tinut dieta Dukan si azi am mancat multa multa ciocolata, si mi- e frica sa nu pun kg inapoi.Cate kg maxim credeti ca ...? (mai mult)
Https://m.facebook.com/profile.php?id=1506871126218400 Hei puteti da like la aceasta pagina? Multumesc.
Ce inseamna [SA], [GA] pe metin2, si ce atributii au, sau ce pot sa faca, am auzit ca GA poate da ban la GM si SA poate face itm mod, e adevarat? Va rog ziceti- mi ce inseaman cele 2 si ce atriibutii...? (mai mult)
Voi stiti cum sa va controlati emotiile sau nu? sfaturi...multumesc!
Buna am si eu o intrebare mai lunga :3 o sa imi iau un ciobanesc german (lup) as dori sa stiu ce vaccinuri trebuie sa ii fac la cate luni sau saptamani, cat costa acele vaccinuri, cat costa deparazitarea...? (mai mult)
Eu ma inteleg bine cu o fata,o plac,ma place,mai bine zis,ceva mai mult,dar la scoala,nu am curaj sa vorbesc cu ea, si mereu sta.cu un alt baiat, de ce ar face asta? E vina mea sau?
Nu vi se pare ca pe facebook, mai toata lumea e lesinata? Le trimiti un mesaj acum si iti raspund peste o saptamana. Asta in cel mai fericit caz.
De ce nu se mai introduce chat pe TPU? Ar fii frumos. Multumesc tuturor, o zi frumoasă de toamnă vă doresc. Am inteles că era mai demult chat, era frumos? Cine a prins aceea eră?
Este posibil sa fii o persoana cu ten foarte deschis, par saten/castaniu si ochi colorati(albastri/verzi/caprui) si totusi sa fii tigan? Am intalnit multe persoane de genul care sincer. arata mai albi...? (mai mult)
Unde pot gasi husa pentru tableta de 8, 6mm urgent dau funda!
Aveti tatuaje? Daca da, de cat timp?
Era o melodie tot o pune la radio.Este o fata care canta si apoi apare un baiat care canta dar mult mai incet, este pe alta limba dar nu stiu cum se numeste.Nu o cunoasteti voi?
doresc sa aflu mai multe informatii despre Salon Zamca (Suceava). Pe site la ei nu am aflat tare multe. Ma informez pentru o posibila colaborare la nunta din 2016. Cine a facut nunta acolo...? (mai mult)
Ce te enerveaza/deranjeaza la cel mai bun prieten/cea mai buna prietena? Si intrebarea inversa: ce crezi ca- l enerveaza/dernajeaza pe cel mai bun prieten la tine? Incep eu: Ma enerveaza ca intarzie...? (mai mult)
De la ce magazin as putea cumpara bratarile din ĺink- ul de mai jos si sa fie si in Braila. Nu am incredere in site- uri asa ca astept magazine din Braila unde sa gasesc aceste bratari. :* puuup...? (mai mult)
Salut tuturor.am vorbit aseara cu un prieten si mi-a zis ca el a avut o iubita, dar ca s-a despartit de ea si cica acum sunt "prieteni cu beneficii". Va rog help :( ce vrea sa insemne asta?? :( :( :(
Cum pot sa amenajez scoala,curtea de ziua profesorilor, in mod foarte frumos si special asa cum nu a mai fost pina acum la mine in scoala? Funda restul voturi
Am cumparat cateva pungi de chipsuri lay`s reteta secreta si vreau sa ma inscriu si eu in promotie dar nu stiu denumirea retetelor Imi puteti spune care sunt...? (mai mult)
Salut,invat la colegiul de medicina in Moldova,anul doi, ma pot transfera la Romania?
Ce se intampla daca am primit un colet la posta romana, dar nu vreau sa-l ridic?
Ce inseamna IOYM VF la Vodafone? din cauza asta am cost suplimentar 100 euro. Va rog raspundeti!
Ce trebuie să faci ca să devi polițist sub acoperire, la ce teste ești supus și ce riscuri îți asumi?
Unde-i chat-ul?!
Intrebare pentru userii (vechi) care frecventeaza si activeaza des pe site: Comparativ cu anul 2010, estimativ, in ce directie s- a indreptat varsta medie a totalitatii userilor? Respectiv, actualmente,...? (mai mult)
De ce nu vedem realitatea si mintim intruna.Hai fratilor sa fim mai buni nu e mai bine sa ne ajutam.
Sall TPU, mama mea s-a operat acum 2 luni de hemororizii externi si interni si se tot constipa, cat mai dureaza sa-i treaca durerea?
Am o prietena. Sunt fata. Sunt bisexuala. O iubesc foarte mult si nu as renunta la ea si nimeni si nimic pe lumea asta nu m- ar face sa ii dau drumul. Ce credeti despre cei ca mine? - bisexuali Va rog...? (mai mult)
De ce unii oamenii sunt numai dupa interes? Am avut amicii care le- am dat si demancare si cand nu erau bagati in seama de nimeni eu le eram alaturi.Cum si- au facut prieteni si au banii au rupt legatura....? (mai mult)
Mi- am exprimat și eu opinia cu privire la întrebarea asta http://www.tpu.ro/conversatii/ai- vazut- ce- surprize- te- asteapta- pe- olx- ro/ și mi- au șters răspunsul. Răspunsul era ăsta "Ofertele...? (mai mult)
La ce nu vei renunta niciodata in viata?
Buna TPU...am ramas in pana de idei si as vrea niste sfaturi pentru a ajuta o amica. Sta in occident cu iubitul ei iar el e genul care cheltuie banii pe mancare multa si fleacuri de genul. Ea vrea sa ...? (mai mult)
Salutare. Un prieten de- al meu a patit un necaz mare... Prietena lui a avortat fara sa- i spuna. El isi dorea din tot sufletul un copil, iar cand a aflat ca prietena lui este insarcinata, exploda de...? (mai mult)
Pe unde se mai gaseste glucoza de cumparat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.