Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Pe cine alegeti presedinte?
Intotdeauna cand aud si aflu de moartea sinucigasilor mereu raman impresioanata de acestia mai mult marcata de ei...raman asa chiar pana la 2 ani raman cu aceasta trauma desi nu- i conosc pe...? (mai mult)
Va place Cartierul Militarii?
Ce se întâmplă în prima zi din liceu? Ce ar trebui sa am la mine?
Am un joc la care am nevoie de ajutor, poate ma puteti ajuta. Ma aflu pe o insula pustie, nu exista decat un izvor de apa(apa este insuficienta).Cum procedez ca sa economisesc si sa stochez apa pentru...? (mai mult)
Hei tpu.Trec in clasa a 10-a,profil mate-info, si am cateva intrebari legate de caiete. Pentru psihologie si educatie antreprenoriala ce fel de caiete se folosesc? Multumesc anticipat.
Https://ro.stiri.yahoo.com/preoții-s-au-uitat-pe-cerul-botoșaniului-și-au-zis--umbrelele-s-gay--schimbați-le-082119423.html Ei bine? Ce spuneţi?
Salut.Intr- un viitor indepartat ati proceda la fel ca oamenii care se pregatesc pentru apocalipsa? La fel ca cei din Apocalipsa. Esti gata? de pe National Geografic.As vrea sa aflu parerile voastre, ...? (mai mult)
Urgent! Aseara a fost cutremur?
Am si eu o intrebare putin cam "ciudatica": - Cum imi pot face prieteni fumatori? Adica in sensu' sa- mi gasesc un grup in care sa pot fuma cu prieteni. Vreau sa mentionez ca m- am apucat ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre emisiunea Apocalipsa.Esti gata? de pe National Geografic. Vreau si raspunsuri pro si contra.(Nu ma deranjeaza).
De ce sunt ucise animalele cu atata cruzime?
Alinturi pentru numele Carina? Multumesc :* :X :*
Cum pot sa scap de accentul taranesc? :| Vreau sa merg pentru o perioda sa stau in Brasov. Verisoramea a spus ca am accent naspa si mi- e rusine, daca ceilalti o sa rada de accent asa ca vreau sa stiu...? (mai mult)
Ce părere aveţi despre "Ice Bucket Challenge"?
Am o intrebare,sunt curioasa. Cum e la facultate? E la fel ca in liceu,clase,banci,colegi, profesori? Cate ore sunt pe zi? E greu/usor? La ore trebuie sa scrii sau doar sa aculti?
Ati simtit cutremurul de mai devreme? :D
Cum pot sa-mi pun parola la anumite aplicatii? De exemplu vreau sa-mi pun parola la galerie, cum pot sa fac asta? Am Samsung galaxy s duos. Funda
Cine stie unde pot gasi un brici de ras cu lama intreaga, nu din acela cu lame de ras clasice? ma gandesc la un magazin de second sau poate aveti voi ceva folosit dar in stare buna, ma invart in jurul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre raţe? Raţe nu rate.Animalul raţă.Dau funda!:)
ce maxime (replici de închis gura altuia) știți pentru băieți și pentru fete?
Asi dori sa imi cumpar un papagal Micul Alexander, si sunt curios daca el / ea nu are pereche este vreo problema? Adica as dori sa nu am puisori si doar un mascul sau o femela pe care sa- l invat...? (mai mult)
Ruby are silicoane? sau e naturala!:))? 1
Am si eu o intrebare:Stiti cumva unde s-a filmat pentru videoclipul "Doddy&Lora-Bine Merci"? Stiu ca este o intrebare banala, dar sunt curios!
Buna am nevie de un raspuns urgent... am intrat prima la liceul meu (sunt a 9a) si am fost rugata de directoare sa tin un discurs de ce am optat pentru acest liceu si nu prea stiu cum sa il structurez ...? (mai mult)
Ce semnificatie au stelele tatuate deasupra pectoralilor a lui Yuri Boyka?
Cum imi pun poza de profil aici pe TPU? Dau funda la cel mai explicit raspuns
V- ati gandit ca pe baza intrebarilor si a raspunsurilor pe care le dati pe acest site(TPU) vi se poate intocmi un PROFIL PSIHOLOGIC?(nu vreau sa afirm ca TPU ar fi un site de "spionaj" sau ceva... :...? (mai mult)
Salut carema poate ajuta si pe mine cu ceva: am o plasma Oki si as vrea sa stiu cum pot sa vad pe ea 2 posturi tv adica pe jumate sa vad postul antena 1 si pe cealalta jumatate sa vad antena 3 va rog...? (mai mult)
Va plac cateii? :)
Buna,stie careva de ce pe facebook la "familie" imi arata o persoana care cica e " in asteptare"?
Va rog ca o idee despre clasa a9-a la mecanica ce rechizite trebuiesc
Cine mai crede ca Ice Bucket Challenge e o mare porcarie? adica daca tot vrei sa donezi bani, doneaza, dar nu cred ca ar trebui sa te lauzi pe facebook cu asta. Acuma facebook- ul e plin de provocari...? (mai mult)
Care a fost cea mai frumoasă zi sau întâmplare, cea care va făcut să radiaţi de fericire? :)
Salutare. Cine imi poate spune expresii, fraze cu care as putea raspunde adresarile urite, cum as putea sa explic (cind cineva te gruzeste sa poti sa ii raspunzi inapoi cu aceeasi moneda)ce scuze de cuvint.Pentru...? (mai mult)
De ce telefoanele din plastic scartaie!? Dau funda
Cum pot sa primesc mai multe intrebari pe ask? ask-ul meu este http://ask.fm/DoxiiFoxx
Daca evolutia este adevarata, de ce cainele meu nu este elefant?
Prelandez este ceva ce are legatura cu tigarile? Adica cand spui ca fumez prelandez. Asa-i? Se spune corect in felul asta?
Buna am cumparat un laptop compaq windows 8 si nu stiu cumsa-l inchid....mereu il inchid aplecand ecranul, dar mi-e frica sa nu cumva sa-l stric...deci cum sa-l inchid in siguranta?
Astazi cand am intrat pe laptop aveam nu mergea internetul...asa ca am intrat acolojos unde e reteaua mea de wi-fi si langa scria limited acces.si-a revenit repede dar de ce s-a intamplat asta?
Ce parere aveti despre noul algoritm google "Hummingbird"?
Hei! ce produse sa folosesc sau ce tip de piaptan...ca sa imi stea si mie parul asa https://www.google.ro/search?q=poze+ selena+ gomez&rlz=1C1AVNC_enRO580RO580&espv=2&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9REQVPmILc7ZavXzgtAD&ved=0CCAQsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=1yv-...? (mai mult)
Buna ce firma de apa va place?
De ce geamurile din termopan nu se inchid complet? Dau manerul in jos insa nu pot sa-l duc vertical, efectiv se blocheaza la o anumita pozitie. Ce pot sa fac ca sa le repar?
Acum doua zile am fost lovia la buza. Mi s- a umflat pe loc si invinetit. Am un fel de "linie" vinetie care se intinde de la suprafata buzei superioare si se termina aproape de gingie. Cam in interiorul...? (mai mult)
In cat timp expira crema de galbenele?
Te poate suna un politist cu numar ascuns? Am fost contactat telefonic azi de un anume politist cu numar ascuns si vreau sa vad daca e o gluma sau nu.
Are cineva Kindle paper white? Sau orice tip de kindle care suporta unprotected mobi? Vreau sa intreb cateva lucruri simple si as vrea sa rog persoana care ma poate ajuta sa- i trimit o carte in format...? (mai mult)
Ati incercat vreodata sa ascultati melodii de pe idoser? Daca da, la voi a functionat? Ce ati ascultat si cum ati reactionat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!