Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Dau funda cui imi poate raspunde la urmatoarele intrebari: 1.Cum pot muncii in timpul facultatii(off- campus) in SUA?(legal) 2.Cum pot lua green card in timpul facultatii? 3.Cum pot ramane acolo si ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cateva statusuri mai copilaresti :D ps: Ofer FUNDA :o3
Ce-ai face daca te-ar prinde grindina in timp ce inoti?
Ai manca o floare de vata de zahar in China?
este cineva din bacau sau din apropierea moinestiului care stie o trupa (in jur de 14-15 ani) care cauta chitarist solo?
Ce trebuie sa iau la mare, mai exact ce sa contina bagajul? Funda raspunsului cu cele mai multe lucruri. pupiciii
Este adevarat ca Violetta a fost amenintata cu MOARTEA de fosta iubita a iubitului ei?
Ce lucruri ar trebui sa am in bagajul pentru mare? Fundita pentru raspunsul cu cele mai multe lucruri...
Ce parere aveti despre blogul acesta si ce imbunatatiri as putea aduce? katespage23.wordpress.com
Am un caiet cu amintiri si nu mai stiu ce sa scriu in el! Ma puteti ajuta?
Știe cineva culoarea anului 2014?
Ce meserie avea Steve Irwin? Nu imi spuneti ca umbla dupa animale si nu mai stiu ce.Se numeste cercetator sau biolog? Sau daca nu cum se numeste? Si daca vreau sa ajung ca el am dat bine la profilul...? (mai mult)
Ce joburi implica deplasarile-n strainatate in interes de serviciu?
Baietilor, am o intrebare. De ce paralizeaza porcii la picioarele de dinapoi?
Toti ochii caprui sunt conturati cu o linie groasa verde?
Povestea mea: Am vazut pe Facebook o fata frumoasa, am vorbit cu ea despre un joc, nu mi- a aratat pozele ei atunci. M- am uitat ieri la pozele ei de vreo 100 de ori, nu puteam sa- mi iau ochii de ...? (mai mult)
Pe elefant.ro plata nu se poate face decât online? Nu pot plăti şi la poştă, când ridic coletul? Dacă se poate şi astfel, vă rog să mă lămuriţi şi pe mine.
Sall! Vreau si eu cateva mesaje de dragoste pentru el, dar sa fie ceva mai original. Multumesc anticipat!
S3 alb sau negru? :X Funda. :*
Voi aveti aparat dentar fix? Imi ziceti si mie cum e? Iti intra mancare in el? Doare? Voi avea si eu in curand si vreau sa stiu cum e... :D Funda :X.
Vreau. Sa știu. Și eu. Ce pedeapsă. Este dacă eu fur o fata din casa și bineînțeles ca ma cunoaște. Și părinții ei nu vor sa mi- o dea. Ea zice ca i frica sa fuga cu mine. Și vreau. ...? (mai mult)
Buna TPU.Am o relatie cu un baiat de un an si 7 luni dar de la un timp se enerveaza cam repede.Cum as pute sa-l fac sa fie mai calm? De ce credeti voi ca este nervos?
Bun am inteles ca NU VA CONVINE nimic din ce intreb eu! Si am 15 ani, oricine mai zice ca am 13 sau 12 e prost. Sunt in 1999 nascuta ca sa stiti! Nu vreau sa ma cert cu voi. Cred eu ca acest blog este...? (mai mult)
Cand vreau sa ma conectez pe facebook ati vazut ca daca pui prima litera din email iti apare toate email- urile care incep cu litera respectiva.Intrebarea e : pot face cumva sa nu mai apara email- ul ...? (mai mult)
Cam cat m-ar costa schimbarea camerei foto(de pe spate si fata) de pe un Allview P5_Quad?
Salut/Buna! Eram in drum spre casa, cand vad ca o masina loveste o pisica...Am luat- o usor de pe jos si am inceput sa merg cu ea spre cel mai apropiat veterinar. N- am ajuns acolo, pentru ca deja murise.In...? (mai mult)
Ce inseamna atunci cand o visezi pe fosta ta prietena, cand o tii in brate si sunteti langa o prapastie... o saruti si nu stiu cum o scapi in prapastie si fara nici o speranta, te arunci dupa ea si te...? (mai mult)
Ce se intampla daca te indragostesti in vis?
Salut celor din Suceava, Gura Humorului si Campulung moldovenesc! :) Cum a fost vremea pe acolo zilele astea?
Am un telefon Samsung galaxy mini 2 si am o mare problema cu el:nu suna. Nu se intampla mereu dar are momente cand pur si simplu ma suna cineva iar mie nu imi suna, nu pot raspunde. Ce sa fac? Va...? (mai mult)
Daca ma duc 2 luni la sala se vor vedea rezultate? Am 15 ani.
Ce faceti la noapte?
Imi place o melodie dar nu stiu cum se numeste. Refrenul este ceva de genul: I wanna wanna wanna...si canta un baiat. Multumesc!
Ce inseamna Pesmocars?
Azi am fost cu mama sa imi depun dosarul, mergem impreuna peste tot si daca nu ar fi atat de ciudat ne- am casatori. am lasat- o pe ea sa puna un card in autobuz, multiplu, nu a stiut ca trebuie sa ...? (mai mult)
Credti ca ar avea succes o pagina in care sa postez cele mai frumoase si amuzante scene din filme si desene animate? Daca da, atunci cum as putea sa o promovez?
Cum putem diferentia cunoasterea de necunoastere?
Ce parere aveti de Norvegia? Nu ma refer ca tara, ca peisaje, etc. Am auzit ca salariul mediu esti de 3500 Euro, asta pentru ca au o densitate mica.Merita sa te duci acolo? Sunt sanse sa gasesti de...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi nume de niste saitur care poti sa redactezi pozele...
Spuneti-mi va rog cum pot sa creez diferite programe va rog!
BUNA TPU! URGENTA! :) Am nevoie de statusuri de plecat la mare..adica urmeaza sa plec si vreau sa scriu ceva fain la o poza! Help me! Dau funda + vot! Rapid, va rog! :)
De ce a creat D-zeu lumea?
Heei imi puteti da un sfat cu ce sa ma imbrac in prima zi de liceu? Stiu, e nebunesc dar vreau sa ma hotarasc cat mai devreme
Ce va face fericiti de obicei si care e scopul vostru in viata :*?
Ma intrebam de ceva vreme de ce romanii nu pot avea un accent britanic sau macar apropiat.De ce depinde sa poti pronunta cuvintele la fel ca si ei? Chiar si profa mea de engleza nu are un...? (mai mult)
Cum este la stiinte ale naturii bilingv franceza?
Intre ce ore trebuie sa mergem maine la liceu la care am fost repartizati pentru a ne putea inscrie?
Salut TPU,ce parere aveti despre actorul James Lafferty, ma refer la infarisare sau frumusete?;))
La mare sau la munte in vacanta de vara? ce alegeti, si UNDE?
Ce- as putea face sa nu mai pun la suflet atatea porcarii? Cand ma enervez, la unele chestii ne- adevarate sau cand mi se adreseaza niste vorbe care acea persoana habar nu are ca de fapt nu e asa si ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?