Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
vreau siste-uri online de editat fara :Pizap,Ipichy,pixrl, photo editor, pink monkey
Ce profil sa imi aleg fara mate si fizica
Buna:) Eu as vrea sa plec la colegiu/universitate in strainatate si am cateva intrebari si de asemenea cei care au plecat sau care au cunoscuti care au facut facultatea acolo as vrea sa stiu unde si cat...? (mai mult)
Stie cineva in ce perioada se sustine examenul de licenta la Tg. Mures la Medicina dentara?
Stiti jocuri de fete gen stardoll? dau fundita
Salut lume eu sunt Rhasky si vreau sa intreb cine imi face si mie o promovare sau are chef sa filmeze cu mine pe YouTube? Skype paduraru. dany
Hei. Se pot bronza vergeturile albe cat de cat pe fund daca folosesc crema autobronzanta? daca da care se aplica prima cea autobronzanta pe fund sau crema de soare pe tot corpul..sau dau doar cu crema ...? (mai mult)
Cum strang likeuri si cadouri pe ask.fm gratis?
Cine este primul baiat din video? https://www.facebook.com/photo.php?v=10154336336185105&set=vb.10150103648235105&type=2&theater
15/7/2014. Ce naiba e cu vremea asta?
Salut, cine e la Colegiul Economic George Barițiu Sibiu să- mi zică și mie materiile la Turism și alimentație. Și cine a intrat anul ăsta să- mi dea cerere pe Facebook [ dau în privat ] :))...? (mai mult)
imi puteți spune va rog cum se zice in engleza:,,La multi ani, Simona! Sa fii sănătoasă si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Cu ce font e scris numele Innei? DAU FUNDA celui care ma ajuta!
Hei TPU, as vrea sa fac o pagina, dar nu am idei ce nume sa ii pun, sa fie una originala, eu sunt expert in convertarea video- urilor, si as vrea sa pun pe pagina multe desene, gen de pe cartoon network...? (mai mult)
Heiiii, cum e prin Babes, ca am intrat si eu?
Cce personaj din Pretty little liars va place si de ce?
Ce personaj din Naruto va place cel mai mult si de ce(in afara de echipa 7)?
Hei hei TPU. Am nevoie de ajutorul vostru. Curand va fi ziua celei mai bune prietene si vreau sa ii fac o surpriza. Vreau sa fie ceva special, nu ca videocplipurile pe care le punem pe facebook sau chestii...? (mai mult)
Oare are ceva daca eu sunt pe profil de Stiinte sociale si vreau sa merg la facultatea de medicina, stiu ca nu conteaza liceul atunci cand iti alegi facultatea, dar te ajuta,. voi ce spuneti?
Credeti ca sunt originali la pretul asta? http://www.tenisi-converse.net/tenisi-converse
Cum este barbatul din zodia taur? nu vreau detalii de pe net.din viata reala daca ati intalnit. ( Romantici? sensibili? atenti? nebuni? vorbareti?) etc Dau funda!
Salutari tuturor! Am trimis astazi un colet in Franta cu Posta Romana, continand: ciocolata (mai multe), carabiniera (dispozitiv de catarare) si un breloc si un parfum de 30 ml. Mai nou am citit pe ...? (mai mult)
Am o întrebare: Dacă bunica mea mi- a luat un telefon (android) și a făcut abonament, poate vedea istoricul telefonului? Adică când merge sa îl plătească, poate vedea istoricul? ...? (mai mult)
Buna,vreau cat mai multe expicatii despre ce se face la facultatea Administrarea afacerilor, cat mai detaliat va rog am nevoie sa stiu pe ce se pune baza?
Are tata un laptop si pe el ii apare pe butonul "F3 semnul de la Bluetooth" + inca un buton normal cu acelasi semn, dau pe el si nu se intampla nimic, ce- ar trebui sa fac ca sa vad daca ii functioneaza...? (mai mult)
Stiti vreo metoda eficienta prin care as putea sa invat sa citesc emotiile oamenilor pe fata? Multumesc.
Am vazut ca se reptete de mai multe ori acele melodii la televiziune si la radio?
TPU! Sunt fata, sunt in clasa a 7- a. Trec in clasa a opta. Eu m- am gandit bine la ce liceu as vrea sa dau si pana la urma am decis sa dau la liceul militar. Eu am auzit ca au o pegatire foarte...? (mai mult)
As vrea sa- i realizez une prietene, cu ocazia majoratului ei, un fel de jurnal cu...amintiri. Nu ma pot decide sub ce forma: un caietel in care sa scriu si sa lipesc poze, sau...sa creez o adresa de...? (mai mult)
Ce site`uri gen https://www.callromania.ro/# mai stiti?
Am fost repartizata la Colegiul National "Garabet Ibraileanu" Iasi, pe profil real, stiintele naturii. As dori sa-mi cunosc dinainte viitorii colegi, cineva?
Ironiile si sarcasmul sunt semne de obraznicie? Sau de inteligenta? Sau de...inteligenta obraznica?
FUNDĂ! Oare pot sa cumpăr in loc de pc sau laptop un telefon cu cuponul de 200 de euro de la școală? Știu că mulți spuneți ca nu pot dar cine stie...
Ce inseamna cand visezi mama iubitului meu care nu am vazut-o niciodata, care este moarta?
Salut, am depus un plic azi la posta, dar am uitat sa scriu numele destinatarului, iar la expeditor nu am scris nimic(vreau sa fie anonim), am pus timbre, iar doamna de la ghiseu nu a zis nimic, ...? (mai mult)
Salut puteti sa imi dati si mie niste mesaje de prietenie haioase. Fara siteuri va rog!
E cineva de aici care locuieste in Prejmer jud Brasov? Caut o persoana de acolo si pe net nu o gasesc poate ma ajuta cineva.
Vreau si eu sa imi schimb imaginea de fundal de la Google. Am cont dar nu am instalat Google Chrome si sunt pe Mozilla Firefox. Ma puteti ajuta si pe mine, spunandu- mi cum ar trebui sa fac? Intr-...? (mai mult)
Buna prieteni am si eu o intrebare:tableta Acer iconia tab w500 are android? Fundita raspunsului celui mai bun :*
Hei. Tocmai am aflat ca sunt boboaca in Liceul Dimitrie Bolintineanu din bucuresti. Cum e acolo? Se invata dimineata sau dupa amiaza? Cum sunt profesorii? As vrea sa vorbesc si eu cu cineva care invata...? (mai mult)
Daca imi iau lentile de contact de vedere la 1 milion jumate pentru o luna(atat se pot folosi astea), inseamna neaparat ca ar fi de proasta calitate si ca imi vor afecta ochii?
Ma amenintat unu pe cs(am steam) cica mi-a aflat adresa de locatie cica stau in Galati dar eu stau in judetul Galati a zis ceva de genu latitutine, cica vine si ma bate :)) voi credeti asa ceva?
Ce pot sa ajung daca termin sunt la stiinte ale naturii?
Se apropie Sfantul Ilie si odata cu acesta si ziua iubitului meu.Ce cadou i-as putea lua, avand in vedere ca suntem de 1 an impreuna?
Heyyyy TPU...va cer ajutorul si sper ca la randul meu sa primesc si raspunsuri, sfaturi si critici! :D Mi- am creat nu de curand un blog....cu creatii proprii, ganduri si vise! Si as dori parerea unor...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti: ce fel de fete preferati,brunete, blonde sau roscate?
Am intrat în Liceul Economic Gheorghe Chitu Pe Profil economic. Întrebarea mea este: Care profil este mai bun? Profil turism si alimentație s- au Profil Economic? Vreau un răspuns rapid...? (mai mult)
Verisoara mea are 89 kg si 24 ani de 3 ani numai iese afara din casa sa izolat de rusine ca rade colegele de munca si prietenele ei de ea ca e obeza si a poreclito obeza de 3 ani nici nu sa mai dus la ...? (mai mult)
Cum e in liceul economic Hermes? Cum sunt elevii si profesorii? Dau funda
Datimi niste piese de PC pe care sa imi miarga jocuri noi aparute (ex gta 5, hitman, assasin cred 4, call of duty gosths, titans 2 parca... ) Pana in 1000 lei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.