Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre fetele care nu vor sa intretina relatii intime cu prietenii lor pana la casatorie, chiar daca iubesc?
am 13 ani. In septembrie implinesc 14. Matusa si unchiul meu au venit recent din Spania. Stau 2 saptamani si pleaca inapoi. As vrea si eu sa merg si eu cu ei. Mama si tata sunt de acord, dar ...? (mai mult)
Cum se numeste si cine canta melodia de inceput de la Plaja adolescentilor
Bună TPU! Am IPhone 4S, am descărcat aplicația facebook de pe appstore și îmi arată totul în chineză, și nu știu cum să fac ca să pun limba de pe facebook pe română sau engleză. Mă ...? (mai mult)
La ce numar trebuie sa apelez pentru a lua legatura cu un operator Orange? PS:dau funda! multumesc!
So, am fost cu un prieten la niste cunostinte d'ale saledestul de mudeste din punct de vedere material, insa oamenii aceia stiau sa se bucure de orice lucru marunt si sa traiasca fiecare minut din viata...? (mai mult)
Stiu ca inscrierile la liceul unde esti repartizat incep pe 17 iulie. Oare va fi tarziu daca voi merge pe 21iulie?
Croissant ul cu unt e chiar atat de pacatos? Ma gandeam sa mananc la mic dejun un croissant, fructe si un iaurt, o fi prea mult? Cam cate calorii are un croissant cu unt?
Sunt impreuna cu un baiat de 2 luni de zile, dar am impresia ca ma cam foloseste. Mi- a cerut sa- l ajut cu niste bani pentru ca el este plecat din afara orasului si nu mai avea bani de drum si eu...? (mai mult)
Cum sa ai mai multi subscribe-ri pe youtube? :3 :) nici nu am pagina da intreb si eu. :)))))))) poate imi fac.:) :3 funda :)
Pentru voi care este principala calitatate, sau care sunt calitatile ce genereaza succesul unei persoane. Banuiesc ca aveti oameni in jurul vostru care au succes, prieteni, parinti, frati,...? (mai mult)
Cum pot sa deschid un geam rabatat?
E normal ca parintii sa iti verifice zilnic lectiile in clasa a 10-a :-((?
La statiunea mamaia este mall?
Hey buna tuturor! Voi ce a- ti face daca ati avea sau daca aveti o sora si tatal vostru ar face o mare diferenta intre voi cuma r fi pe ea sa o lase la calculator iar pe voi nu, sau ei sa ii dea bani ...? (mai mult)
Vreau si eu cat mai multe informatii despre Japonia,nume japoneze de fete si de baieti si trupe de muzica.Cel mai folositor raspuns primeste funda, multumesc mult!
am o problema. Mi- am reincarcat cartela cosmote cu 5 euro si mi- am activat o optiune in care am 300 minute si SMS in retea si 50 minute nationale/internationale, cu 3 euro, si mi- au mai...? (mai mult)
De unde pot lua Call of Duty?
Care e cea mai buna decizie in specealitate? Bucatar 3 ani sau Bucatar de 1 an? Nu ma refer de expirenta la 3 ani, stiu asta! E o problema daca invat 1 an si ma duc la lucru de bucatar e posibil asa...? (mai mult)
Buna! Doresc sa fac cadou unei prietene bune un "bag shoulder" cu emblema unui anime indragit de ea. Am doua intrebari. 1. Este un cadou potrivit? 2 ani de zile a tot purtat o gentuta cu ea pentru facultate,...? (mai mult)
Cine o câştigat la baraj la Miss fata de la ţară? Rave sau Elena? :|
vreau sa imi continui studiile la Facultatea de Arte si cum nu am terminat un liceu pe profilul acesta vreau sa invat lucrurile de baza de acum. Desi am gasit diferite materiale pe internet, imi...? (mai mult)
Cum se numeste acest font (scris)? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=394698964005552&set=a.124087621066689.24928.124087124400072&type=1&theater Funda
Cum se cheama buchetelul acela care se pune la mana la Banchet?
Am o problema cu cs'ul, la un moment dat imi da o eroare de genu : FATAL ERROR: SENDPACKED :NO ERROR, cam asa ceva. Daca ma puteti ajuta cu niste informatii, va rog. Astept un raspuns cat mai repede....? (mai mult)
Hei. Sa presupunem ca exista Illuminati si noua asta ordine mondiala. Ei ce credinta au? De fapt, nu ce credinta. Sunt satanisti? Luciferi? Ocultisti? Hermetici?
Sall toata lumea! Pe TFM jocu ala cu soriceii cineva mi-a intrat pe cont nu e de pe net sau asa ceva, parola era foarte grea! ce sa fac sa nu se mai intample asa? pls DAU FUNDA! :3
Hei.Stie careva cum se numeste filmul acela care are ca personaje principale un baiat inalt, saten si o fata micuta, blonda?
Azi au trecut pe la mine prin comuna, mai exact in Pechea, Jud. Galati vreo 10 BMW - uri negre. Toate cu NR de Braila si scria ceva pe ele. Cred ca Get Excited... Stie cineva care- i faza cu asta? e ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o mare problemă. Am IPhone 4 S și mi-e setat pe limba română. Am descărcat aplicația Facebook și când am intrat era tooootul în chineză. Ce să faaac? :(
Maine o sa ploua?
ce se intampla daca blochez o anumita persoana pe facebook? si inca ceva...conversatia dintre mine si aceea persoana se sterge sau ramane?
E cineva la Colegiul National Emil Racovita? Cum e? Cum sunt profesorii? Se intra dimineata sau dupa-amiaza? Elevii sunt ok sau sunt fitosi de bani gata si cocalari?
Buna,am observat ca in vacanta am mai putine cosuri decat in timpul scolii :)),stie careva de ce? Si pana la ce varsta ai cosuri? :) thnks, funda
Cum ati reactiona daca o amica de- a voastra v- ar spune asta? Esti fraiera ca iti zici singura ca nu esti frumoasa, cand de fapt, nu faci decat sa fii realista cu tine insati.Adica, nu arati bine:esti...? (mai mult)
Cum puteti evita vorbirea jignitoare?
Ce parere aveti despre o vecina in varsta de la bloc care sustine ca o profesoara nu are bun simt? Pentru ca aceasta profesoara(tanara, ce- i drept) i- a pus note relativ mici baiatului unei alte...? (mai mult)
Credeti ca o sa mai fie frumos masterchef fara scarlatescu si ceilalti? sau o sa se intample ca si cu suleyman, dupa ce a plecat hurrem nu prea mai e vizionat. Stiti cumva cine ii inlocuieste? Si serviti,...? (mai mult)
Mi-am facut o medie si imi da 7, 76666666667. Deci media mea este 7, 76 sau 7, 67? Chiar nu mai stiu cum se luau dupa virgula...
Salut lume. Mai apreciaza o fata in ziua de azi cand te duci la ea acasa pe neasteptate cu un trandafir, sau cu cat e buchetul de flori mai mare cu atat mai bine?
FUNDITA. Atunci când o femeie nu este frumoasă, oamenii îi spun întotdeauna: "Vai, ce ochi frumoşi ai; vai, ce păr minunat!". Ce parere aveti? :)
Poti sa faci vizualizari pe YouTube fara sa faci reclama la canal?
Am visat într- una din zilele astea un vis foarte ciudat : Că am intrat într- o casă și am întrebat o colegă Adina ce se întâmplă și ea mi- a răspuns că suntem la ÎNMORMÂNTAREA...? (mai mult)
CUm pot sterge/ marca o conversatie pe Facebook, sa nu mai apara nici la el ceea ce am vorbit, nu doar la mine? Sau la mine inca sa apara dar el sa nu mai vada ce am scris in trecut.
Daca am media de admitere 7, 38, credeti ca am sanse sa intru la un liceu de 8, 39? Varul meu a intrat cu 8 la un liceu de 6, iar in urma lui au intrat si altii cu 3 si 4, pentru ca mai ...? (mai mult)
Hei. Cine e la Colegiul national Emil Racovita? Cum e la filologie intensiv engleza? Cum sunt profesorii? Se intra dimineata sau dupa- amiaza? Elevii sunt la locul lor sau sunt cocalari, pitipoance si...? (mai mult)
Credeti ca maine (12.07.2014) pe la 8 este vremea buna de plaja in Galati.
Astazi mi- am pierdut cel mai bun prieten si vreau sa ma impac cu el. Dar maicasa ii interzice sa vorbeasca cu mine. Haideti sa va povestesc cum s- a intamplat.Eram 5 prieteni printre cei 5 eu...? (mai mult)
Salut, voua cum v-a plecea mai mult trupa Akcent? Care credeati ca canta cel mai bine? Totusi, ce parere aveti de trupele despartite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!