Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
am si eu o intrebare, daca fac 100 de abdomene pe zi ( cam putine stiu ) se vor vedea rezultate? adica cineva mi- a spus ca fiecare grupa de muschi are nevoie de odihna si daca o fortez prea...? (mai mult)
de ziua mea voi merge la munte. Vom fi cateva cupluri. Va rog sa imi dati cateva idei cu ce i- as putea servi de ziua mea avand in vedere ca drumul va fi de aprox 9- 10 ore iar un tort sau alte ...? (mai mult)
Am 13 ani si un metru si ceva si mi se pare ca sunt grasuta.Ce trebuie sa fac ca sa slabesc?
As dori si eu niste melodii ceva in genul asta https://www.youtube.com/watch?v=F__5hCMt8s4! Sau as mai dori si eu niste remixuri dar sa fie cu bass! Funda;)
Care este cea mai amuzanta amintire a voastra?
Care procesor este mai bun funda:Procesor AMD Black Edition FX 6300, 3.5 GHz, 14MB, socket AM3+ si Procesor Intel Core i3-4150, BX80646I34150, 3.5GHz, 3MB, socket 1150?
as vrea sa stiu daca acest calcultor este bun:Placa video GIGABYTE GTX 650 GV- N650OC- 2GI, 2048MB, 128bit, Placa de baza Gigabyte B85M- D3H, Socket 1150, Hard Disk Drive WESTERN DIGITAL...? (mai mult)
Am 17 ani si 1.75 inaltime, si in ultimul an nu m-am inaltat deloc. Crede-ti ca ma mai inalt? p.s. tatal meu are 1.89 si mama are 1.75. Credeti ca ma mai inalt?
Am o prietena care ii spun totul dar ea numi spune nimic.Ce sa fac?
Cum fac sa nu mi se mai vada prietenii comuni pe facebook, spre exemplu eu cu Dan am 60 prieteni comuni, cum fac ca el sa nu mai vada prietenii comuni pe care noi ii avem?
In Bucuresti acum ploua cu galeata! Mie imi place ploaia, voua?
Cum sa decarc si eu fifa 08
I s- a mai intamplat cuiva sa rada in somn? Eu visam intr- o noapte [asa spre dimineata] ca eram la un strand cu iubitul si el cand a iesit din piscina i- au cazut slipii si a ramas in fundul gol, si ...? (mai mult)
Salutare.Stie cineva sa vorbeasca tiganeste? Am neaparata nevoie de putin ajutor :D
mie imi merge fifa 2005 pe pc-ul asta : AMD Sempron (tm) processor 3000 + 1, 80 GHz, 960 MB of RAM Physical Address Exetension? funda
Am si eu o intrebare. Daca bag jack-ul de la sistem in mufa de la casti are ceva? Ma refer daca se poate arde placa de sunet sau ceva de genu Multumesc!
Buna, am auzit ca la completarea fisei cu preferintele pentru licee, daca nu intri la primul liceu pentru ca nu ai medie te poate repartiza la oricare alta preferinta nu neaparat a2a pentru ca au prioritate...? (mai mult)
Ati intalnit pana acum vreo persoana feminista? Daca ati discutat cu una, cum a decurs discutia? Ati lasat-o balta sau chiar va "deschis" ochii (gen ca la religie)?
Medicina sau contabilitatea? Care este mai de..vitor?
Imi dati un site cu lucruri X-treme :>? sa nu fie scumpe
Anime-urile sunt facute doar de Japonezi?
Imi puteti da va rog siteul unde este afisata lista cu notele obtinute la evaluarea nationala in Bucuresti? Multumesc anticipat.
Care stie bine limbajul c++?
Am un Samsung Galaxy S3 de 8GB memorie interna. 4GB soft 4 libera. Am introdus in el un card de 8 GB. Cand vreau sa mut un joc din telefon pe card imi zice asa " Nu necesita mutare Cardul SD...? (mai mult)
Buna,curand imi voi achizitiona un Huawei Ascend P6.Ce pare aveti despre telefon? Alb sau roz?(sunt fata) Sau daca aveti alte propuneri, dar cam la acelasi pret? Multumesc.
Cu cat pot scadea maxim mediile unui liceu?
Pe ce site pot intra ca sa aflu ce inseamna codurile de la sfarsitul desenelor cu ciudateni?
Citi ani aveti?
Conteaza cateva grame in plus sau in minus la bicicleta? Mergi mai usor cu ea daca e mai usoara cu 100-200 de grame de exemplu?
Buna:) de exemplu daca liceul Ion Creanga pe filologie are 3 clase respectiv 1 cu japoneza intensiv si 1 cu franceza intensiv si eu il trec pe lista sa intru in cea normala cum se procedeaA? Adica calculatorul...? (mai mult)
Stiti diferenta intre regula adecvarii si regula claritatii si preciziei la logica? funda cel mai bun raspuns.
Dati-mi cateva expresii / propozitii cu cuvantul "rima"/"rime". Gen: Compun Rime Ce Se Leaga sau Rime Alese Ce Lovesc Adanc! Dau funda! (Scuzati categoria)
FUNDA! Salut TPU as vrea sa va pun o intrebare, Daca pun o imagine pe Google imi ia bani?
am un samaung galaxy s3 mini si nu stiu cum sa mut jocurile pe cardul sD. cine imi poate explica?
Ce inseamna fie care ora din noapte? gen:eu am auzit de la unii ca ora: 12 e cea mai intunecata ora din noapte 1 ora lui D###U(michiduta) Vreau dupa superstitii(eu nu cred dar mai sunt 3 luni pana ...? (mai mult)
Cine mai trece printr-o perioada grea de pe aici (daca puteti si detalia ar fi bine)?
Hey! Am un cont pe tumblr si nu stiu cum si de unde pot denumii albumele. Multumesc mult pentru ajutor.
De ce multi oameni se spala doar odata pe saptamana(de aia e mereu ruginita apa duminica?). Oare e asa scump sapunul si metrul cub de apa?
De ce trebuie neaparat sa imi adaug numarul de telefon la facebook? Daca nu am telefon? Nu mai pot intra pe cont? Cum sa fac? Nu vreau sa introduc numarul si nu imi da alta optiune... Funda
Vreau sa-mi editez o carte si am nevoie de o imagina pentru coperta.Cartea se va numi,, Vals de cuvinte,,. Ce imagini mi-ati sugera?
Se apropie ziua iubitei mele ce cadou sa-i fac? are 32 de ani
Am 14 ani. Mi- a venit menstruatia in sept. 2014. De mai mult timp(1*2 ani) imi curge un lichid alb. Ce e drept imi masez vaginul si imi produc placere. Adica nu stiu daca e masturbare sau nu, dar...? (mai mult)
Sora mea nu ma lasa sa o ating, se fereste sa o ating, pe umar sau pe mana chiar fara sa vreau in sens bun al cuvantului, nu ma refer la prosti are varsta 37 ani, face asta de mai bine de 14 ani, am ...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac daca: -ma plictisesc? -nu am prieteni -imi place bieber? help me now
De cee esti smecher daca ai matiz si il tii intr-un garaj de 1000 de euro?
Sa zicem ca aveti o masina. Ce culoare ar fi?
I-mi spn unii oameni ca ei vand diverse obiecte second hand, dar lumea crede ca le vinde de foame deoarece vor sa le cumpere ieftin ma refer la cumparatori ce parere aveti?
Ti s-a spus vreodata ca "cu cat cresti, cu-atat te prostesti"? Daca da, de ce? :-? Mie mi se spune des... =)) buni simte-te!
DEspre ce pot face o pagina pe facebook?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!