Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
sunt interesat de un abonament la un S4 mini. Am fost astazi la un magazin Vodafone si nu m- a lamurit calumea. Nu am mai avut abonament inainte si vreau sa stiu cat trebuie sa platesc pe loc...? (mai mult)
Eu sunt in italia de 5- 6 luni si nu am nici un prieten aici pe cand in romania aveam o gramada. aici jos la bloc unde stau eu sunt multi copii dar cum sa ma bag eu cu ei in seama asa pentru...? (mai mult)
Cand se sfarseste lumea?
Hei! Credeti ca am vreo sansa sa intru la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu cu media 9, 08 avand in vedere ca ultima medie de admitere din 2013 a fost tot 9, 08?
Daca am comandat ceva de pe net si scrie ca transportul este gratuit cand imi aduce omul acela produsele mai imi ia bani la fancurier?:)
Sunt frizerita, daca as iesi pe plaja credeti ca as avea clienti?
Spuneti-mi niste pronosticuri PAUZA/FINAL la meciurile din seara aceasta :o3.
Imi poate spune si mie ce zodie sunt? Sunt din 10 februarie... mereu am crezut ca sunt pesti, dar mi s-a spus ca nu e adevarat si as dori sa stiu ce zodie sunt...
In momentul de fata vreau la o facultate de fizica. Imi puteti spune si mie cate ceva? Cum e?
Se uita cineva pe acele camere de supraveghere de la Evaluarea Nationala? Sau doar daca te prinde supraveghetorul din clasa si trebuie sa demonstreze ca ai copiat. FUNDA,
Afara ploua ce pot sa fac maine cu prietena mea in casa daca e vremea tot ploioasa? ajutati-ma va rog!
vreau sa va rog sa imi spune-ti si mie ce inseamna profil uman sau real. Va rog!
Au turcii o bautura alba la culoare care beau mereu prin filme..stie cineva cum se cheama si ce bautura e aia ca sunt curios?
Ce părere aveți de parfumul Versace Blue Jeans? seamănă cu Versace Eros?
Clasa a VIII-a, cum v-ati descurcat la examene? :)
Sal'tare TPU- istilor! Stiti cumva de ce atunci cand intru intr- un joc cum ar fi GTA, Metin2, Counter Strike, mi se blocheaza imaginea atunci cand misc mouse- ul? :( Cam naspa. Va dau si funda daca...? (mai mult)
Din ce se da bacul la filologie? engleza, romana, istorie si....
Eu ma spal cu Wash and go (sper ca am scris bine). De obicei, am volum foarte intens 2- 3 zile, dupa descreste cate putin...Joia trecuta m- am spalat la cap si mi l- am lasat desprins (parul) pentru ...? (mai mult)
Hei prieteni, in special cei din Piatra- Neamt....astazi dupa ce am terminat cu evaluarile pentru clasa a8a...mi- am calculat cu aproximatie media de admitere si mi- a iesit cam 9, 34. Credeti ca as...? (mai mult)
Fratele meu s- a uitat la Slenderman si Jeff the killer.Si problema este ca moare de frica, i- am spus ca nu sunt reale ca sunt trucate dar tot frica ii e.Si plus m- am saturat mereu numai cu...? (mai mult)
Afara ploua. spuneti-mi va rog ce pot sa fac maine cu prietena mea in casa daca e vremea tot asa? va rog spuneti-mi ungent!
cum puteti explica intrebarea: "Oare hotararea mea demonstreaza ca merit realmente mai mult?"
Salut prieteni! De ce numai cîteva canale tv puține la număr emit hd? Si cînd vor incepe să emită si celelalte? De curind am luat decodorul humax hd si se vede superb tvr hd, digi 24 hd, as vrea...? (mai mult)
Ce parere aveti in legatura cu invatamantul tarii noastre? Axandu- ne in special pe Evaluarea Nationala. Adica e normal sa se dea subiecte atat de usoare? Si eu am avut subiecte usoare, dar nu mi- a fost...? (mai mult)
Sall TPU, ce sa iau un beatbox loop station sau o trambulina mare? amandoua imi plac la fel dar nu ma pot decide
In vacanta asta de doua luni, ma plictisesc 100%. Ce as putea face ca sa nu ma mai plictisesc?(ceva mai periculos) :-P
Hey! Stiu ca va suna ciudat, la fel ca toate intrebarile mele dar am o gaina care face ca un cocos iar bunica mea spune ca asta este un semn rau si cineva va pati ceva rau din familie. E adevarat sau?...? (mai mult)
Cum pot face papusi din astea? http://rooheditions.deviantart.com/art/Recursos-Doll-Dreamer-Girl-en-Pngs-389093542 Am vazut pe facebook la unele pagini. Funda
Stiti, cu toti avem dorinte si visuri pe care le exprimam in mii de feluri.Dar mai exista si dorintele subconstientului nostru, doar de noi stiute sau poate atat de bine ascunse incat nici nu le putem ...? (mai mult)
Imi trimiteti cereri de prietenie pe TPU?
Cum este corect : "noi ne prefacem" sau "noi ne prefăcem"? :)) :/
Am si eu o intrebare..de fapt mai mult caut o rezolvare la problema mea, sau poate ca doar caut sa ma descarc. Intr- un fel este bine pe site aici, nu te cunoaste nimeni si chiar daca te alegi...? (mai mult)
La anul o sa fiu a 8- a.Si voiam sa va intreb cam la ce profil ar trebui sa optez, am vazut multe intrebari pe TPU si nu stiu adica sunt diferite raspunsuri. Ma rog, Stiinte Ale Naturii nu prea...? (mai mult)
Ati fost certati de straini?
Salut fratilor. Ajutati- ma si pe mine cu ceva daca puteti. Spuneti- mi si mie, daca stiti niste remixuri de club la piese indiene. Sa fie ritmate sa fie de club/disco. Multumesc anticipat. Dau funda....? (mai mult)
Ce music donwloader folositi pentru android. Dar sa ia melodiile orginale cu fotografie. funda.
Dati-mi si mie niste glume ca raspuns la alte intrebari EX. MDAAAA... Dar altele.
Poti avea mai multe joburi part time?
Buna TPU maine este ziua mea si nu stiu ce sa fac.vine prietena mea cea mai buna pe la mine unde sa ma duc cu ea? ce jocuri sa jucam? multumesc!
Hey! Am 17 ani, de Craciun mi- am facut un tatuaj pe deget, un A, caruia acum nu ii mai vad rostul, simt ca nu mai pot sa- l ascund de tati, mama stie, regreta si ea odata cu mine. Ma rog, am...? (mai mult)
Hey! Am o prietena care tot are senzatii de deja' vu..de exemplu daca merge intr- un loc in care nu a mai fost are senzatia ca a fost acolo, iar tot ce i se intampla, îi da senzatia ca i s- a mai intamplat..Nu...? (mai mult)
Daca stai, la facultate, la cămin, nu poți merge în club? Si dacă topi, care- i treaba cu băutura? Daca bei putina Tequila sau ceva de genul, ești depistat și te dau afara? Ma refer în...? (mai mult)
Bună TPU. Am o problemă. Deci, nu știu cum să încep. Eu mă numesc Antonia Gizem Mustafa și locuiesc în Constanţa, am 17 ani. Mama mea este italiancă, iar tatăl meu turc, de aceea am ...? (mai mult)
Cat de ucigator este fumatul?
Cineva care stie ceva despre vampiri adevarati va rog si fara glume vreau dovezi sau ceva...
Am inteles ca dupa liceu, se poate lua somaj. Defapt eu acum sunt in examene dar explicati mi si mie ce acte imi trebuie si am mai auzit ca se pot face cursuri gratis, diferite domenii, mai exact care...? (mai mult)
Cum o chema pe tipa din reclama cu campionatul mondial de la selgros?
Sallll TPU : imi puteti spune ce inseamna 'nu este in stoc' :)
Va rogg, imi spune.ti exista un IMVU Hack Generator fara sa iti ceara sa trimiti msj cu telefonul mobil? :o3
Am o problema... Mint foarte des. Nu vreau sa mai mint, dar nu prea am prieteni si ma dau alte persoane ( persoane care nu exista, sunt niste personalitati creeate dupa cum vreau eu sa fiu ), nu folosesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!