Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce este asta? http://goo.gl/OWygEA
Hello! In legatura cu Youtube, cum se mareste numarul de vizualizari ale unui video? Daca dau replay la un video se adauga mai multe vizualizari? Gen ma uit de 10 ori, se adauga 10? Sau este o singura...? (mai mult)
Stie cineva care este programa de bacalaureat la romana din 2014 pentru profilul stiintele naturii? FUNDA :*
Care sunt pentru voi gesturile care denota eleganta feminina?
Vreau sa ma mut la alt liceu la alt profil... si nu stiu ce profil sa aleg - economie sau turism si alimentatie. Pute-ti sa-mi spuneti cateva meserii la fiecare profil? Dau FUNDA!
Vreau sa-mi dati niste exemple de ID-uri care sa fie doar pentru jocuri adica un fel de "business" daca ma intelegeti.Astept propuneri.
Recent, un studiu mi- a atras atentia, m- a pus pe ganduri si totodata m- a ingrijorat. Romania se afla pe locul doi in Europa in randul mamelor minore. Uitandu - ma in jurul meu,...? (mai mult)
Cine a fost la Parc Aventura Brasov? cam cate trasee sunt accesibile pentru un incepator?
Este adevarat zvonul ca o sa inlocuiasa teletoon cartoon network si jetix disney channel in toamna?
Hey lume! Imi poate spune si mie cineva niste intrebari de pus pe ask.fm? Ceva amuzant, trist, serios, sau ceva de genu? Dau funda:*
Buna, TPU.Am si eu nevoie de 48 de intrebari de pe TPU, care vi se par voua cele mai ciudate… Va spun dupa aia de ce… Deci astept link- urile. Sper sa ma ajutati… Da` 48 sa fie… P.S.:nu incepeti...? (mai mult)
Aye! Ce facultati puteti recomanda pentru domeniul Informatica(strict, fara nicio legatura cu fizica sau altele, matematica e de la sine inteleasa ca are legatura) din Iasi, Cluj sau Targu Mures? ...? (mai mult)
Hey, am vorbit in seara asta cu tata si- a zis ca nu- si mai gaseste camera web la laptop- ul lui (are Windows 7 Home Premium), unde poate fi, a zis ca inainte de a- i reinstala windows- ul il gasea...? (mai mult)
Cine imi spune si mie diferite ciudatenii sau chestii despre corpul uman, animale dar mai ciudate sau subiecte TABU si daca stiti era o emisiune TABU dar nu mai stiu pe ce canal:o3 daca imi puteti spune...? (mai mult)
Salut TPU Spuneti- mi si mie va rog cum as pute sa activezi internet pe Nokia lumia 625 am incercat de o multime de ori si tot nu am gasit..trimitetimi ceva siteuri sau video in care pot sa ma uit dau...? (mai mult)
Imi dati si mie idei de a desena ceva? FUNDA :D
Hei, hei TPU... In primul rand as vrea sa va intreb, ce se intampla la o prezentare de carte si ce intamplare comica s-ar putea petrece la un astfel de eveniment? Funda pentru cel mai bun raspuns :D.
Nu vi se pare amuzant tipul de pe prima pozitie astazi? Uitati-va ce raspunsuri explicite da
Hei. O tipă cu care nu- s chiar aşa de apropiată m- a întrebat dacă vin vineri în Dalas şi i- am spus că mă mai gândesc. Întrebarea e: ce pana mea e Dalas? =)) O fi o cafenea, un bar, o pizzerie?...? (mai mult)
Cum as putea sa imi dau seama ca un baiat ma place? Care sunt semnele clare, esturile? multumesc pentru ajutor...
Nu stiti: exista vampiri? Am cautat informatii si am gasit dovezi ca ar exista, dar si digerite surse care ne conving ca nu exista. Va rog ajutati-ma, ca nu pot dormi noptile din cauza asta!
Sunt pasionat de fenomene paranormale, extraterestri, mistere si conspiratii.De curand un prieten mi- a recomandat serialul "Ciudateni"(pare banal)si am observat ca pana sa inceapa un episod...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/photo.php?v=501354633335194&set=vb.356934671110525&type=2&theater Ce parere aveti? Trucat sau nu?
Deci, nu stiu la ce categorie se incadreaza aceasta intrebare :)) am vazut la varul meu un wallpaper ca fundal pe laptop negru cu o fata in dreapta si i se vedea doar fata si parul(negru) si din minut...? (mai mult)
Credeti in destin? Daca da, de ce?
Ce parere aveti despre banii cheltuiti in campaniile electorale?
Buna, va intereseaza dreamcatcherele? ati cumpara asa ceva?
Care stie cum sta treaba cu programul de plagiat pentru licenta? ce iasa la plagiat si ce nu?
Heii TPU! As dori niste idei de carti pe care le- as putea citii, in genul la sub aceeasi stea, cautand- o pe Alaska, hotul de carti, memoriile unei Gheise, Divergent, cele mai multe primeste fundita!...? (mai mult)
Imi pote spune cineva o piesa de teatru amuzanta care poate fi prezentata in doi?
Funda.unde gasesc episoadele de joia si vinerea trecuta de la Suleyman?
Imi spuneti niste programe bune de editat fotografii pentru iPhone? Dau funda! :-*
Care ti-ai promovat vreodata anuntul pe olc sau tocmai?
Ma puteti ajuta sa fac o carte? Imi puteti da cateva idei?
Daca credeti ca se mai poate face ceva remediabil in tara asta, astept pareri pro, daca nu, contra. Ideea e simpla, nu vreau sa promovez pesimismul in randul oamenilor, insa adevarul e peste tot....? (mai mult)
Cum se numesc catiile ale cu fete din tari diferite.Stiu ca inauntrul cartii poti desena.
Imi puteti da un program de aniversari adica cum as putea organiza petrecerea surorii mele de 12 ani!
Hello,TPU! Să vedem cine scrie cele mai frumoase declarații de dragoste primește fundă. :D
Bună TPU :*! Dacă îmi istalez metin2 pe laptop, este posibil ca starea acestuia să se deterioreze ( la laptopului)? Dau fundă :*.
Cum pot sa imi inregistrez Ps3-ul? Ce trebuie sa cumpar! Multumesc! Dau funda :D
Cine stie unde este Clinica Transilvania din Brasov? Mi- au spus sefii sa merg acolo pentru medicina muncii dar habar n- am unde este si pe google nu scrie decat de cea din Cluj, dar mie- mi trebuie cea...? (mai mult)
Sunteti in strainatate ca turist si va saluta/intra in vorba cu tine/voi un alt roman care locuieste in tara respectiva, cum procedati: 1) il salutati si plecati? 2) intrati in profunzime in discutie/luati...? (mai mult)
am o idee foarte tare de film si chiar as vrea sa o public pe un site de povesti, stie cineva vreunul? din afara de wattpad, dau funda +vot!
As vrea sa citesc ceva pe wattpad dar nu stiu ce... Vreau niste povesti in romana Fundaa
am revenit pe acest site pentru a va ruga sa ma ajutatiicu o problema. Am fost cu un baiat aproximativ 2 luni un care el a tinut nebuneste la mine.Eu nu am simtit pe moment acelasi lucru si ...? (mai mult)
Care este faza cu lesbi/gay si cu curcubeul?
Pentru cei care citesc fanfic uri sasusaku, imi dati si mie un fanfic lung poate sa fie cu ninja, adolescenti, politist, mafia de toate nu conteaza doar sa fie lung. dar sa nu fie plictisitioare si ...? (mai mult)
Salut.Imi pute-ti spune si mi-e un Metin lv 250 PVP clasic? Va rog. Funda
Ce tigara electronica este cea mai buna? Voi ce imi recomandati? Prefer sa raspunda doar cei care detin una sau care au o anumita experienta in acest domeniu Multumesc
O intrebare interesanta am pentru voi, care o auziti mai mereu, cred eu, dar totusi. Va sperie moartea? Eu ca ateu nu cred ca exista moarte dupa viata. Nu cred ca ma vor lua ingerii sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!