Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce aș putea să fac într- un pelerinaj ca să nu mă plictisesc? În august voi fi nevoită să plec într- o altă țară la un asemenea eveniment dacă îi pot spune așa, deși nu îmi doresc. Mă...? (mai mult)
:** Ce inseamna expresia "Isi da filme"? :)) Am tot auzit si nu stiu la ce se refera. Ma puteti ajuta cat de repede. Multumes, dau FUNDA! :* Scuzati categoria
Hei! cum scot video de pe tel..in PC? am tel HUAWEI..cu ce fel de program?
Aveti cont pe ask.fm? Daca da, pune-ti-l aici! Al meu este: http://ask.fm/DenyDenisaa Follow me, dau back! :*
Am branula la mana si daca mi s-ar injecta aer in vena as putea muri?
La politie unde este mai bine, la brigada rutiera sau la ordine si siguranta publica. Am nevoie de un raspuns mai clar, va rog.
Cum se numeste melodia din wolf blood maddy e cool episodul 6 minutul 18:11
Ce sa aleg dintre un ps3 slim modat sau PC? Numai pentru GAMING!
vreau sa va intreb mi- am luat niste pantaloni de la un magazin numit Georgia boutique dar imi sunt prea mici eu nu le- am rupt eticheta si inca mai am bonul. ce ziceti mi- i mai primeste inapoi?...? (mai mult)
Sunt plina de nervi imi vine sa mooor! Nu o mai suport nici macar o secunda pe bunicamea! Deloc! M- am saturat, toata viata sa imi iau bataie de la ea din orice.Mama e la dracu'n Spania nu e langa mine!...? (mai mult)
Va rog ajutor. cum pot sterge un site ramas salvat in bara de sus de la google chrome? Va rog mult ajutor. De exemlu stiti cand dau acolo si scriu " g" imi apar toate site- urile mele cu g. ...? (mai mult)
Care este mai prețios diamantul sau smaraldul
De ce cand baietii saluta fetele ele raspund de fiecare data cu "buna"? Asta mi-a zis un prieten si nu l-am crezut, dar dupa am observat si eu asta...
Joia asta dam o petrecere la scoala de sfarsit de an scolar. Intrebarea asta e mai mult pentru fete. Fetelor, cu ce culori ar trebui sa ma machiez? Adica, suntem la scoala totusi. P.S. : Am...? (mai mult)
Am facut comanda la eMAG si mi-a trimis urmatorul mesaj:Coletul este in tranzit spre dumneavoastra de la depozitul curierului din Tecuci! Ce inseamna asta? Ca e pe drum?
Exista un site pe net,la care tastez numarul de telefon al unei persoane, sa-mi dea locatia prin gps? Ceva gen google earth?
Crede ti că bolnavii de cancer indiferent că sint in fază incipientă sau fază terminală, se pot autovindeca prin optimism? Vă multumesc tuturor pentru răspunsuri.
Stiti unde pot gasi servere de cs cu acest zombie http://www.youtube.com/watch?v=W1PDMkBN-jU&feature=kp?
Buna accesatori ai acestui site! Am si eu o intrebare care imi macina curiozitatea.Deci, eu sint din Republica Moldova, de la Chisinau.Ce parere aveti voi despre aceasta tara, despre acest oras? Vreau...? (mai mult)
pentru microbisti: 1) Credeti ca echipa Spainiei 'si va "reveni" dupa meciul de aseara(sa faca iar spectacol)? Stiu ca e o "traditie" ca aceasta sa- si ia bataie in primul meci, dar a luat-...? (mai mult)
Hey. xD Deci, voiam să vă întreb dacă în revista Super Bravo Girl, la "Super Bravo Girl roman" e toată povestea scrisă de acele fete sau doar mai pe scurt, fiindcă ei zic maxim 2.000 de ...? (mai mult)
Ma duc in tabăra si facem foc de tabăra si trebuie sa fecem ceva. Gen cântat, actorie. Nu stiu ce sa fac... Idei?
Vreau si eu niste forumuri anime rpg, care sa fie folosite, adica pe care sa se posteze des. Funda +vot
Ce parere aveti voi despre viata,referitor la acest aspect:exista prietenie adevarata, sau toata lumea are de fapt un scop si prietenia nu exista? Nu te poti increde in nimeni?
Hey. Îmi puteți spune si mie ce înseamnă "L.E.L."?
Heii! Ce program stiti pe care pot edita poze gen https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578362305609623&set=pb.187776351334889.- 2207520000.1402674353.&type=3&theater? Daca se poate fara download. ...? (mai mult)
Unde gasesc poze cu masini?
Pele a murit la varsta de 74 de ani nu?
Astazi, vineri 13, m- a sunat numarul de telefon 88888888. Nu sunt o persoana superstitioasa si nu cred in legende, dar explicati- mi si mie ce este cu acest numar de telefon, sau poate ...? (mai mult)
Care este numarul tau norocos? :D
Septum piercing(ca la tauri) e pentru gay, sau nu conteaza orientatia? Multumesc anticipat. Funda!
Cati cai pot fi inhamati maxim la o caruta?
Vreau sa pun un anunt pe olx.ro Cum trebuie sa procedez cand o pers a vazut anuntul si i-a convenit.
Exista oameni cu puteri paranormale?
Astazi la ora 18:28 am trimis o comanda la eMAG! As vrea sa stiu in cat timp va ajunge aceasta comanda! Locuiesc in jud. Galati la tara! Ar putea ajunge maine?
Voi unde mergeti vara aceasta? :)
Hey :D Caut o melodie. Stiu ca la refren e ceva gen : Can't get enough of you... si repeta asta de vreo 3 ori. Am auzit.o zilele trecute la radio si nu stiu cum sa dau de ea:o3 Merci anticipat:D
Vreau sa stiu ce trebuie sa fac in urmatorul caz, deoarece ma calca pe nervi si trebuie sa reactionez cumva dar nu stiu cum. Pai, am o colega la mine in clasa care a fost cu mine si in clasele ...? (mai mult)
Buna TPU.Va rog sa-mi spuneti si mie niste porecle tari.Dau funda
Daca un telefon are urmatoarele Dimensiuni (W x D x H) 13.04 x 6.44 x 0.91 (cm), sper ca este destul de mare. Adica care e lugimea si care e latimea ca nu inteleg :) funda
La voi ploua? Am o intrebare: daca esti intr'o padure di da o furtuna cum e asta si ai doua spatii: unul cu copaci si unul fara copaci, e mai bine sa stai in partea fara copaci, nu? Pe camp deschis;)
Cum fac sa imi apara pe facebook ca am luat permsiul de conducere categoria B?
Rog ca aici sa posteze doar fetele: Am o intrebare: Ma antreb de multe ori cum ma considera unele fete (frumos/urat). Deci am nevoie de ajutorul vostru. Spunetiva parerila dar va rog sincer:...? (mai mult)
Cum sa raspund daca cineva imi zice,,Esti prosta!" sau,, Ma pupi in c**?!" Funda!
Sall TPU, stiti promitia aia la Pepsi? Valabila pana in 30 iunie? Daca da, am o nelamurire. Eu beau in fiecare zi pepsi si capacul il pastrez si introduc codul de sub el pe internet, pana acum am introdus...? (mai mult)
Aseara am visat ca m-am inpacat cu fosta iubita, desi ea a plecat la altcineva in timp ce eu eram la servici. De atunci a trecut 1 saptamana. Ce inseama ca am visat-o?
am trimis un telefon la garantia eMag. Nu stiti cam in cat timp vine inapoi?
Salut,raspundeti-mi si mie va rog, deci care este treaba cu acest smile dog? http://creepypasta.wikia.com/wiki/Smile_Dog
Buna ce parere aveti despre PPT Adica preturi pentru tine am primit azi o comanda si hainele sunt mic de tot voi ce parere aveti spuneti-mi!
Ce stiti despre oamenii care au ca daimond(animalul spiritual) phoenix-ul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!