Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Rabdarea fata de ceilalti si putina lor cunoastere, intelegere ar trebui sa fie din: : toleranta? Iubire de semeni? constientizarea nuvelului de cunoastere/ intelegere al fiecaruia?
Http://www.youtube.com/watch?v=K8jjxAaWbFg Prima melodie cum se numeste?
Buna tpu.Azi vin la mine niste englezi.E un schimb de experiente si trebuie sa- i tin in gazda..Ideea e ca sunt timida si nu stiu ce subiecte de discutie sa abordez cu ei..Imi dati idei? Cele mai mule ...? (mai mult)
Cât de bine te simţi azi?
Mi- am luat o rochie alba de ocazie.pe dedesubt e un material alb subtire si pe deasupra e dantela separat de materialul de dedesubt. faza e ca nu am gasit in tot orasul o rochie pe talia exact a mea eu...? (mai mult)
Cum imi fac cont pe SNAPCHAT? :o
Inainte de toate nu admit injuriile doresc o conversatie civilizata cu raspunsuri si intrebari deci.Ce parere aveti despre uriasa problema din Romania reprezentata de populatia de Rromi supraextinsa...? (mai mult)
Mi s a intamplat ceva ciudat: trece femeia de serviciu pe langa mine si imi spune numele(il stia)pana aici nimic iesit din comun, dar dupa a facut la mine un semn ciudat, a ridicat mana cumva.Am...? (mai mult)
Buna TPU ce sa aleg dintre Smartphone si PS4? Eu voi sta la internat si voi veni doar sambata si duminica acasa. P.S : Acizitia o voi face in vara. Eu as alege PS4
Vreau sa stiu cam cat valoreaza aceste componente din calculatorul meu : - Placa de baza Gigabyte GA- G41MT- D3 - Procesor Pentium(R) Dual- Core CPU E6500 @ 2. 93GHz - Memorie 2x2gb ddr3 1066 cl7 ...? (mai mult)
Cum adica a studia parametrii unui lucru, adica a studia caracteristicile lui?
Cine are probleme cu semnele ramase de la acnee?
Nu sunt studenta, am terminat scoala de ceva timp insa as vrea sa imi fac abonament la o biblioteca. Aveti idee de biblioteci in Bucuresti care sa nu fie exclusiv pentru studenti? Multumesc!
Credeti in deochi?
Cine isi mai aduce aminte de Wild cats? sa va vad cat sunteti de "batrani". https://www.youtube.com/watch?v=CdAFyZuD5_w
Buna TPU ce ati alege intru un Smartphone si un PS4? Nu stiu ce sa aleg. Achizitia o voi face in vara. P.S : Eu voi sta la internat si voi veni doar sambata si duminica acasa
Salut TP, vreau si eu un link unde sa gasesc toate meniurile din zilele de azi de la Mc Donald's.
Cineva de aici care stie programare web (HTML, CSS. JavaScript, PHP)?
TPU cum fac sa am mai multi abonati la WATTPAD?
Imi spuneti si mie ceva trucuri de genul asta: • Alege un număr între 1 şi 10. • Înmulţeşte- l cu 9. • Dacă este un număr din două cifre, adună- le. • Acum scade...? (mai mult)
Credeti ca Simona Halep merita sa piarda in fata Mariei Sharapovei? scuze nu stiu daca am scris corect numele
Functile sintactice si intrebariile?
Catel talie mica spre adoptie, rog o familie iubitoare de animale.
Abandonat sau pierdut, metis soricar cauta o familie iubitoare de animale.Este foarte curat,dragalas,ascultator,jucaus.Cine il doreste, rog seriozitate. 0727087885.
Am o pagina de Sa-mp pe facebook si imi zice acolo sa o promovez, daca o promovez imi trebuie bani? Imi puteti explica.
Hey,TPU..Ma numesc Andrada am aproape 15 ani si sunt o fata EMO..Intrebarea mea este daca doare cand iti pui pircing in limba...Doare?
Cum as putea sa fiu amuzanta, nu chiar amuzanta ceva gen sa spun si glume, sa ma placa lumea, si nu vreau glume de astea gen bancuri, adica orice lucru pe care il vad sa fac cate o glume, ma intelegeti?...? (mai mult)
Buna TPU de ce mama ma tine numai in casa? Nu ma lasa sa plec nicaeri numai cand ma trimite la magazin ATAT nu ma lasa la colegi in parc am aproape 12 ani cand aveam 10 ani ma lasa oriunde acum nu ma lasa...? (mai mult)
BunaTPU! De ce tot imi da eroare la skype "skype home e indisponibil?
Daca sunt la Orange pe cartela la ce nr pot sa sun ca sa vorbesc cu un operator?
Ce ati alege dintre pizza si inghetata? :)
Am un briceag care nu l-am mai folosit de ceva timp si cand il deschid imi merge foarte greu deoarece este mizerie cu ce o pot indeparta?
Daca ar fi sa alegeti intre margineni si palatul ghica pentru banchetul de sfarsit de clasa a8a pentru ce ati opta? La margineni este 170 lei si la ghica 200 lei.ce ati alege?
Hey! voi ce parere aveti despre bisexualitatea din Romania? despre relatiile de acelasi sex dintre fete? dar dintre baieti? ar trebui legalizata casatoria intre persoanele de acelasi sex in Romania? ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste sloganuri pt clasa mea. De preferabil sa fie nai scurte. Clasa mea este 9F
Am wifi pe telefon si am incercat sa intru pe el, dar tot imi apare sa introduc parola: - Dar nu stiu care? (am Clicknet- 7FAA) - Voi cum procedati? Dau funda celui mai bun raspuns! ...? (mai mult)
Saluut! Vreau sa- mi imbunatatesc franceza si m- am gandit sa vorbesc cu persoane care au fost acolo sau stiu foarte bine aceasta limba sau chiar cu francezi, asa ca daca aveti vreun id de mess/ skype,...? (mai mult)
Uneori inainte de culcare, nu prea vreau sa ma culc ca mi- e frica ca o sa visez ceva urat, desi demult nu am mai avut un cosmar. Stiu ca nu prea ar trebui sa imi fac griji, dar de obicei am cosmaruri ...? (mai mult)
In engleza care este diferenta intre I was here/i were here? nu este acelasi lucru? explicati-mi va rog :(
Ce vreme ciudata, ba e frig, ba e cald, ba ploua, ba arde soarele, de ce credeti ca este asa ciudata vremea asta? Apropo sunt din Bucuresti.
Care profil credeti credeti ca e mai bun intre stiinte sociale,filologie sau biochimie[stiinte ale naturii], avand in vedere :"ce viitor poti avea din ele"?
Am tras curent si acum am nasul înfundat si imi lacrimeaza un ochi ce sa fac sa nu imi mai lacrimeze ochiul?
vreao vreo cineva care se pricepe bine la Photoshop sa imi faca si mie o poza cu o schema asa smechera cu niste efecte de alea calumea, in fine daca e vreo cineva acesta e facebookul meu:https://www.facebook.com/trandaifir.ionut...? (mai mult)
Ce înseamnă Shasta? :)) Când caut pe net spune că e o băutură, dar când caut poze găsesc numai cu gagici despuiate. :)) [scuzaţi-mă pentru categorie :))]
As dori o carte dar sa fie o drama, si sfarsitul tot asa sa fie, daca s-ar putea sa fie ca aproape toate personajele sa moara intr-un mod ciudat. FUNDA!
Are cineva idee unde se pot personaliza astfel de pixuri? Mă interesează fix modelul ăsta (nu contează culoarea): http://postimg.org/image/s3jl80dvd/
Cine poate sa imi traduca cintecul? Dolore e forza - Biagio Antonacci Spaccami amore mi- a non merito quel volo che hai dentro tu tu sei nella mia storia e lì ci starai da qui a l’eterno! fammi...? (mai mult)
Salut, cine stie simbolul C cu un punct in mijloc, va rog paste aici :) Multumesc
Vi se pare ciudat să fii prieten cu...un hârciog? :))) Am o grădină foarte mare şi am unul, dar ne- am împrietenit din ziua din care ne- am văzut.Avea o rană la picior şi m- a lăsat să îl ...? (mai mult)
Hey am nevoie de poze in genul : http://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380418651/829200.gif Stie careva? Dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!