Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Hey cum sa nu mai fiu asa pe gânduri,mereu ma gandesc cum va fi cand o sa fiu mare, melancolica.
Voi vă alegeţi prietenii, sau îi lăsaţi pe ei să vă aleagă? Pentru cei care-şi aleg singuri prietenii: după ce criterii îi alegeţi?
Pantofii de costum se leaga la siret?
Aveţi un prieten care este destul de inteligent, dar doriţi să-l ajutaţi să evolueze. Cum îl ajutaţi? De exemplu: Cum convingeţi un prieten să citească? Să devină mai cult? ş.a.m.d.
as vrea ca sa las o amintire frumoasa colegilor mei de clasa a 8- a cu niste expresii/poezi scurte gen: din oceanul Pacific, a iesit un peste mic si pe coada lui scria darga "nume" nu ma uita....? (mai mult)
Hey! Ce as putea sa le scriu in album colegelor cu care nu prea am avut tangente in liceu?
Buna Tuturor. Am o intrebare : voi ce ati alege intre bucatar si medic veterinar. Spuneti-mi va rog si de ce ati ales anumita meserie?
Ce pareri aveti despre Specializarea Studii de Securitate din cadrul Facultatii de Istorie si Filozofie, UBB? (dar si din cadrul altor univerzitati?)
Am o nelamurire! Deci eu cu familia mea am vrut sa mergem intr- o mica excursie de vineri pana duminica. Aceasta costa 1000 lei, si eu cu mama si cu tata am mers la bunici sa le zicem ideea noastra. Mama...? (mai mult)
In ultimul timp parca nu ma mai recunosc ( de cand sunt la liceu ). Am inceput sa nu- mi mai pese de aproape nimic ( excluzand scoala ). Nu ma pot atasa de persoane la fel ca celelalte colege ale...? (mai mult)
Cum se poarta camasa cu maneca scurta la costum?
Tot timpul cand dirigintele nostru are ore cu noi.i-se "scoala"...fiind de profesor de sport are pantaloni de trening si se vede ...nu cred ca e ok...in plus am auzit ca ii cam fug ochii...
Ce tableta buna care sa aiba "de toate" sau macar una mai buna in jocuri care sa coste intre 0-450 lei?
Hi, TPU! Acum termin clasa a VIII- a si ma tot gandesc ce sa scriu in albumul colegilor..Finally, m- am decis sa le scriu tot ce imi vine. dar vreau sa incep cu ceva vers, citat. Ma ajutati va rog....? (mai mult)
FUNDAA! VA ROOG! RAPID! De vreo cateve zile partitia C, a laptopului a inceput sa se aglomereze de una singura si tot asa pana azi cand nu mai am deloc spatiu pe ea dar eu nu am descarcat sau instalat...? (mai mult)
Hi TPU! Ce sa desenez/pictez de 1 iunie, ziua copilului? Vreau cat mai multe idei. :D Pentru cele mai bune idei ofer fundita.;)
Cum ar trebui sa ma comport cu o persoana care vorbeste despre mine la negativ?
Va rog sa nu radeti si stiu ca am mai pus o intrebare de genul acesta dar nu ati luat- o in serios deci sa revenim vreau sa am prieteni multi, saimi petrec timpul cu prieteni dar in afara de cei de clasa...? (mai mult)
Vreau si eu sa invat programare,si am vointa, numai ca nu stiu de unde sa incep, ce sa fac prima oara. Sper ca stiti voi.
ce inseamna daca un baiat face urmatoarele lucruri: M- a intrebat daca am stiut la teze, si mi- s cerut subiectele. Cand am mers pe drum...mi- a zis ceva, iar eu nu am ...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva? in vara trebuie sa particip la un concurs de chitara Tabara Folk si trebuie sa compun 2 melodii.Am compus una vesela dar mai imi trebuie una trista si nu am nici...? (mai mult)
Cu ce descoperiri remarcabile se poate lauda omenirea?
Credeti ca prezentul nivel al cunoasterii si implicitul progres stiintific ar fi putut avea loc intr-o lume lipsita de constrangeri si conducatori?
De-a ce v-ati jucat ieri? Ati primit bomboane?
As vrea sa stiu cum pun accentele din limba franceza pe calculator, eu neavand pe taste aceste accente specifice lb. franceze. Va multumesc anticipat.
Buna all! Am un prieten care termina clasa a 8- a, iar el prea sa mearga la un liceu cu program sportiv...a dat probele si nu e foarte sigur ca o sa le treaca, asa ca intrebarea mea e urmatoare...? (mai mult)
Buna toi imi puteti traduce si mie maybe you think that athletics wall take up all your study time
Unde gasesc propolis pur, nu tinctura? imi trebuie pentru prepararea unei retete.
Buna TPU ma poate ajuta si pe mine cineva care stie sa face cont de instagram? Mersi
A facut cineva postliceala sanitara? ce materiale trebuie sa-mi cumpar pentru a invata ce trebuie pentru admiterea la buget, asistent medical generalist? multu'
Cat costa sa ti deschizi un fas food mic cu diverse produse?
Buna comunitate TPU! Nu stiu daca am pus corect categoria, dar nu conteaza. Cine zice cati ani are Selena Gomez ii dau funda.Atentie! Doar raspunsul corect!
Care merge des spre adjud incolo dinspre Buzau? Numai stiu exact localitatea unde am vazut un hectar pe stanga parca cum te duci cu o planta care nu stiu ce este. E un hectar cu celofan cum se...? (mai mult)
Vreau sa- mi schimb numele dar... puteti sa ma ajutati? Numele pe care l- aţi introdus nu pare să respecte Politica privind numele. Verificaţi- l şi încercaţi din nou. Am făcut o greşeală? Clic...? (mai mult)
Ce sentimente ati avut la primul concert la care ati participat?
Ce este Flash player (32- bit)?
Salut din nou. Daca profesoara voastra v-ar pune sa cititi niste romane, care ar fi acelea si ce intrebari credeti ca va pune din romane?
Buna dimineata! Am si eu o intrebare.De unde pot descarca cs 1.6 paintball cu booti? Am descarcat dintr-un loc paintball mod dar nu are si booti..va rog frumos sa ma ajutati.dau funda :)
A folosit cineva vopsea semi-permanenta? Cam cat tine? Si inca ceva, este la fel ca nuantatorul?
Va rog abonativa la canalul meu de youtube fac videoclipuri cu Minecraft link chanell: http://Subscribe.Triorbit.Com/P.Php?user=PorumboiuVladut
Va place sa invatati? mie nu. ce naiba sa fac. nu vreau sa raman o proasta
Ce oras ati prefera sa vizitati, Londra sau Paris? De ce?
Cam cat m- ar costa acest tatuaj intr- un salon profesionist. http://inkon.us/wp- content/uploads/2013/11/rihanna- tatuaj- umar- cifre- romane.png, Nu va cer sa imi spune- ti suma exacta dar...? (mai mult)
M- am taiat la in deget acum o saptamana in vreo 3 locuri, intr- un loc mi- a ramas un cciob de sticla deaproape un centimetru pe care l- am scos eu cu mana mea. mam dezinfectat cu spier alea alea am...? (mai mult)
Va rog daca pueti sa-mi dati cateva idei pentru urmatoarea lectie la dirigentie! Tema:
Hey. La toamna trec in clasa XII- a si as vrea sa stiu mai exact care este a doua materie care se da la bac? Am vazut ca unii zic ca istorie iar altii ca pot sa aleg intre istorie si georafie. Deci,...? (mai mult)
Stiu ca este o intrebare cam ciudata, dar as vrea sa stiu daca nu sunt singura care simte asta: Vi se intampla ca in marea majoritate a timpului sa nu simtiti nici o emotie? Sa nu simiti fericire dar ...? (mai mult)
De la care sfânt iși are denumirea Colegiul Național Sfântul Sava din București? Care sfânt Sava?
Cum se cresteau bebelusii,copii, pe vremuri? Adica cand nu existau carucioare,jucarii sofisticate, mancarea nu era prea buna si restul.Cum erau copii aceia? In special bebelusii ma intereseaza.
Salut am o intrebare dintre 2 memorii de tableta ddr2 si ddr3 de 1, 5gb este vreo diferenta de viteza sau asa ceva? dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!