Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Sall, TPU! As vrea si eu niste nume cool englezesti de baieti. De genul: Ryan, Logan, Ray, etc. FUNDA* :)
imi ziceti cateva urari frumoase pentru zile de nastere? Am cunoscut de cateva luni un tip.si chiar nu stiu ce sa-i scriu! Multumesc!
As dori sa ii intreb pe cei care sunt la facultate, ti se poate incheia nota la activitate daca ai picat seminarul, dar ai promovat laboratorul sau trebuie amanadoua?
Pe ce sa dau ca sa vad o filmare mai de aproape?
Am nevoie de ajutor. Imi place mult de un baiat.El se mai baga din cand in cand in seama cu mine..Eu insa nu prea. Nu gasesc subiecte, nu am incredere in mine. Cum il pot face sa ma placa? nu vreau raspunsuri...? (mai mult)
În curând voi termin clasa a 8-a şi doresc să le las o amintire frumoasă profesorilor. Ce aş putea face ca să-i impresionez până la lacrimi? Fundă!
Salut TPU, Tocmai acum cateva zile am vazut un video cu un baiat ce isi imprima un tatuaj de pe o hartie pe mana, dar cu acetona. E posibil? Acetona am!
Unde pot încarca / repara brichete constanta?
Souneti- mi va rog frumos melodii gen:TheHungerGamesSong; Bangarang; Radioactive. Dastea mai "dure" ca pentru pvp la minecarft am nevoie sa ascult ceva pls :3 Funda la cele mai multe si misto...? (mai mult)
Nu credeti ca este pierdere de timp o discutie cu o persoana aflata la sute de km? practic ce castiga cei care fac asta nu ar fi mai bine sa vb cu cineva real? apare intrebarea uitam oare de socializarea...? (mai mult)
Hey! Baieti, ce parere aveti despre ochii verzi la fete? Si ce culoare va place cel mai mult la ochii fetelor?:D
:( Eu speram ca primul meu sarut sa fie cu cineva special, dar un baiat m- a sarutat ( french) ca s- o faca pe fosta iubita geloasa. Eu incercam sa- l resping dar ma strangea tare in brate... ...? (mai mult)
Nu-mi mai apare firefox pe pagina, nu l vad niciunde scris
Ce faceti cand sunteti singuri acasa?
Buna! Nu stiu ce sa fac... Am un coleg in clasa care ma dispera de nu mai pot. Ma face in toate felurile ma jigneste ma face de tot rasu in toata clasa si poate si la unii elevi din liceu. Azi iar incepu...? (mai mult)
ce inseamna daca un baiat face urmatoarele lucruri : 1. dupa ce am dat teza la romana m- a intrebat daca am stiut si a zis daca ii arat subiectele. 2. intr- o zi am mers ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuriti. As vrea sa fac cu cineva o "afacere" aceasta constand in schimbul unor placi video (schimb- pe schimb) problema e ca destinatarul locuieste undeva...? (mai mult)
Numai romani sunt pe saitul asta ori ce?
Cele mai ciudate chestii pe care le-ati facut?
O lista cu chestii ciudate de facut? O lista cu lucri nebunesti gen sa faci baie in haine, sa dai cu sapun lichid pe un hol si sa te dai gen pe gheata... etc FUNDA!
HomoCum il cheama pe baiatul care apare in vidoclipul Andei Adam ( scena vestiatului ) https://www.youtube.com/watch?v=1-uvYxMfkvo 00:28 Funda plus vot! :* :)
Un designer grafic nu se ocupa si cu pregatirea unui show, al unui moment artistic sau crearea unui personaj animat? Daca nu, atunci cine face asta?
Ce parere aveti despre baietii care opteaza pentru operatii estetice?
Am 16 ani, sunt in clasa a x- a si urmeaza sa incep practica la o unitate hoteliera, dar e prima oara si nu stiu cum sa iau comanda unui client, stiu ca o sa ma invete in practica, dar totusi ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site-ul groupon? sunt de incredere? seriosi?
Cum e cu Si conditionnel?
Pe fb nu ma lasa sa vad facebookul cuiva. adica nu m- a blocat si nici eu, cand dau sa caut acea persoana nu imi deschide nu stiu dc, repet nu m- a blocat, si imi arata numele cand caut si poza de profil...? (mai mult)
Ma prosteam pe facebook si mi- am schimbat numele (E prima oara cand mi- l schimb deci nu l- am mai schimbat de 6 ori. sau ceva de genul) si acum imi spune ca trebuie sa astept 60 de zile ca...? (mai mult)
Ce inseaman cand cineva spune ca ii place de o persoana,"de ea in sine"?
Buna Am o problema cu yotube'ul, imi zice : 'A apărut o eroare. Încercați din nou mai târziu", de la ce este?
as avea si eu nevoie de niste sfaturi. Am trecut printr- o periodata mai grea si am facut niste greseli, iar acum au aflat colegii si prietenii si imi este tare rusine. unii colegi chiar rad de...? (mai mult)
Care sunt cele mai misto jocuri pentru fete in afara de lady popular ca pe el joc deja. Funda!:)
De ce comunicam pe net cu persoane cu care nu ne vom intalni niciodata in viata reala?
Stiti cumva daca fructele si legumele congelate varsate din supermarket-uri, precum Auchan, au conservanti sau zahar adaugat?
Am o problema sa zic asa mai ciudata la care sper sa imi da- ti raspunsuri cat mai exacte. Problema este urmatoarea: Lucrez la o fabrica de paine fiind sefa de echipa pe o tura. Printre colege am...? (mai mult)
Heii :3 Stie cineva cum pot sa ajung de la Piata Sudului la Piata Muncii? La Colegiul National Emil Racovita. sectorul 2. Funda
Azi cand veneam de la scoala am vazut un om (era un batranel simpatic, imbracat exact ca un cersetor).Am intrat amandoi intr- un magazin si ne- am asezat la coada.A scos din buzunar 20 de lei si...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acesti oameni? https://www.youtube.com/watch?v=Ua1MR09sGCs Refuz sa cred ca sunt chiar atat de incuiati la cap si indolenti.
Bună, m-ar interesa o placă dar nu știu ce placă să cumpăr, vreau una care nu arde părul, sau daca există soloții pentru a nu arde părul.
De ce persoanele barfesc? Cum reactionati cand observati ca sunteti barfiti?
mi-am luat o femela pitbull si vreau sa stiu daca e la fel de agresiva ca un mascul?
Daca intru in Hasdeu (din Buzau) pe filologie-biligv Engleza, la ce dau BAC?
Am de facut un referat la fizica cu titlul "aplicatii in tehnica ale circuitelor de curent alternativ". Problema e ca nu gasesc nimic despre asta pe internet. Poate gasiti voi ceva.
Voi credeti ca in viitor voi fi un mare superstar?, parintii mei nu o cred :(
Careva pasionat de trcuri, metode scam, iluzionism si altele de genul? Dispus sa faca schimb de "secrete".
Heii. E cineva la Colegiul Naţional Emil Racoviţă din Bucureşti? E bun, se merită? Profesorii sunt de treabă? Cum sunt copiii? Fiţoşi de bani gata şi din ăia care se iau de tine sau toată...? (mai mult)
Stie cineva va rog sa-mi spuna aproximativ, de cate baxuri de suc +apa ai nevoie la o petrecere cu 30 de persoane?
Am o problema la scoala cu chimia, pe primul semestru am media 9 si pe al doilea am 3 de 4 daca imi iese media patru trebuie sa ma duc vara la scoala? Dau funda!
:) Ce parere aveti de urmatoarele licee din Cluj-Napoca: Racovita, Avram si Sincai? :)
Spuneti-mi si mie cum as putea sa fac sa ma placa un profesor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia