Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum sa fac sa am incredere in mine si sa scap de timiditate?
Hei pe 5 iunie e ziua mea și fac 12 ani. Vreau sa fie super. În fiecare an prietenele vin la mine și dansam cântăm et. Anul acesta după petrecere seara vreau sa fac o petrecere în pijamale. Dar ...? (mai mult)
Daca ai putea sa te transformi intr-un animal, pe care l-ai alege?
Daca ar trebui sa iti schimbi prenumele, care ar fi cel nou pe care l-ai alege?
poate ma poate ajuta cineva.sunt la un pas de a nu mai avea casa si un loc unde sa stau.stie cineva in Bucuresti vreun loc sau vreo solutie prin care pot sta gratis undeva? nu- mi trebuie decat pentru...? (mai mult)
am si eu o intrebare. sunt in clasa a 8- a si sunt la liceul cu program sportiv de cativa ani nu prea merg la antrenamennt deoarece nu imi mai place sa fac acel sport si am inteles ca aici...? (mai mult)
Serios, de ce toate intrebarile impertinente isi gasesc loc pe aici in ultima vreme? De ce nu mai pot si eu sa citesc o intrebare normala din cand in cand? In schimb tot dau peste intrebari de genul:"De...? (mai mult)
Ce parere aveti de Elliot Rodger? Cum de s- a ajuns la asa ceva? Sper ca ati vazut la tv de cine zic, eu unu nu ma uit de 6 ani la tv, dar am vazut pe net ca tot se vorbea de un baiat care...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste melodii ( daca se poate sa imi dati si linkul) triste cum ar fi Smiley si uzzi- In lipsa ta
Poate cineva sa-mi dea niste linkuri de pe facebook cu fete frumoase la mare sau la strand? Multumesc! Promit sa dau funda!
Va place de Mario Galatanu (Fresh Kid)? https://www.youtube.com/watch?v=bm09LQ9ePPY http://www.hahahaproduction.com/ro/wp-content/uploads/2012/05/Fresh-Kid-N-ai-scoala-e-nasol2.jpg
vreau sa stiu daca placile video trebuie sa fie neaparat compatibile cu ddr- ul? De exemplu eu am ddr2 si vreau sa stiu daca imi merge o placa video ddr3 sau ddr5? Apropo mi- ar fi buna o...? (mai mult)
De la ce o fi venind cuvantul Mafia?
Hei TPU, stie cineva cand este nascuta Rydel Lynch ( membru al trupei R5) am cautat peste tot si nu am gasit.
ma ajtati va rog cu 2 chestii? 1. Imi place de un baiat de clasa a10a. Azi a fost de serviciu ..si am mers sa chem o profesoara. Si a inceput sa zambesca, tot timpul cat...? (mai mult)
O sa sune ciudat dar... vreau amici otaku. Cineva pe aici?
As vrea sa fiu mai sociabila si prietenoasa. mai deschisa, atasata, apropiata de oameni, mai indrazneata. nu sunt prea timida si am multe prietene fiindca nu sunt rea dar prietenele mele sunt aftfel....? (mai mult)
Cine are Littlest Pet Shop (LPS) pentru trade/schimb? FUNDA+VOT CINE VREA SA FACA SCHIMB CU MINE!
Vreau sa ma duc pe 2 iunie in public la X Factor, dar faza e ca nu am mai fost pana acum la din astea si nu stiu exact cum se procedeaz, adica stiu locatia, dar nu stiu
Hey, cine ştie cănd sapi o groapa sau un şant adănc. de ce se găsesc. beţe înfipte prin pămănt? Dau Fundă!
De ce nu imi raspunde nimeni la intrebarea aia cu volumul 6?
Merita sa iau net de la romtelecom cel de 100 mbps? Daca merita sa imi spuneti cam ce viteze o sa am, stau la sat. Astept raspuns ugent.
Am 11 ani si vreau sa ma apuc de parkour. Exista vreo sala unde se practica in Craiova de unde as putea invata? Daca da: Unde este? Cat costa?
Se poate vedea cate persoane au cautat numele tau pe facebook? si cine?
Vreau sa bag niste melodii pe telefon dar cand le pun pe card spune " discul este protejat la scriere, eliminati protectia la scriere sau utilizati alt disc " ce sa fac? cum adica alt disc?
TPU! In ce meserii pot primi calificare profesionala la locul de munca? (ma refer sa ma invete la locul de munca) As vrea sa fac liceul si facultatea dar si sa am o meserie si nu as vrea sa ma ...? (mai mult)
Buna seara, Poate imi spuneti voi ca poate eu am luat- o razna, si nu mai inteleg...saptamanile trecute am reusit sa particip la un concurs "Mesajul meu antidrog". Spre marea mea fericire, si in urma...? (mai mult)
Hei TPU care e parerea voastra in legatura cu organizatia Iluminati?
Cine are steam si vrea sa jucam jocuri online? Dati add: headgn99 Sau lasati id vostru de steam! Id messenger adelyn_adelin99
Salut TPU Am si eu o intrebare, cum pot face o procur pentru un copil minor in varsta de 8 ani, respectiv sora mea... eu sunt in afara tari iar nu pot pleca de aici prea curand, vreau sa fac o procura...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema: Cum pot trimit un colet (in tara) cu verificare la primire? De curant am intrat pe un site ce anunturi gratuite (OLX, sper ca nu fac reclama) si am gasit un tip care- mi poate...? (mai mult)
De ce-mi spune atunci cand caut pe cineva in paranteza un prieten comun. la ce se refera
Explicati-mi si mie mai detaliat termenul de calisthenic Dau funda celui mai bun raspuns
Cum sa pun un link?
Salut prieteni, cine si-a comandat cartea de crescut in inaltime de pe www.inaltimeaperfecta.com, ca vreau sa comnd si eu! Dar nu sunt sigur daca mai au carti, ce fac?
Salut, am instalat aseara windows XP SP3, si nu merge sunetul, am bagat driverele dar de pomana, am intrat in device manager si apare la SM Bus Driver semnul intrebarii galben, am incercat sa- l reinstalez...? (mai mult)
Inventeaza o culoare si scrie o intrebare traznita care sa contina combinatia de culori! Dau funda la cele mai traznite intrebari.
Sluare TPU, ma intreb ce inseamna daca ti se vad venela, deoarece ale mele se vad foarte bine
Cum pot sa slăbesc 10 kg intr-o luna?
Credeti ca ma place? E baiat. Ma tachineaza (ma gadila) mereu. Cand fac pe nebuna ma priveste gen "cee?!?!" cu o fata mirata si din ras da in zambet. Mi- a luat apararea. Incearca sa ma imbuneze....? (mai mult)
FUNDAAA! Salutare TPU, imi dati un resource pack super tare, pentru minecraft 1.7.2?
Vreau sa stiu daca sunt vazuta atunci cand intru pe profilul cuiva de facebook, fara sa ii fiu prietena. doar ma uit la poze, in lista de prieteni si nu dau like
Aveti idee daca cu cardoul cadou de la Kaufland pot achizitiona jocuri online sau alte produse cum ar fi de pe amazon si alte site-uri internationale?
Cine stie mai multe combinatii gen: (っ• ω• )っ? Va rog, imi trebuie rapid!
Unde pot găsi câteva citate în românește scrise de Jordan Belfort? E un tip din SUA care a fost un mare broker pe bursă și a făcut o grămadă de bani.
Intrebare pentru fete cat de important e fizicu unui baiat pentru voi?
Vreau un nume! Am un proiect cu un robot care cântă la fluier ( yamaha recorder), și nu știu cum să-i zic, să fie catchy. Poate fi și în engleză numele, și abrevieri.
Dati-mi o poezie cu inceputul Stiu... Pentru ca...
Ziceti-mi si mie niste poezii pentru cel mai bun prieten va rog :) Multumesc! dau fundita :P
Cum as putea sa fac rost de un numar de contact al avocatului Michelli Gatti di Regio Emilia, Italia? Daca aveti vreo idee sau stiti spuneti- mi si mie, eu am cautat pe Google dar nu am gasit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!