MI- ATI PUTEA FACE O CONCLUZIE, SA VA SPUNETI PAREREA DESPRE DELINCVENTA JUVENILA SI MAI EXACT DESPRE ACESTE STATISTICI? Dupa cum se poate observa, se constata o crestere semnificativa a numarului...? (mai mult)
Ce te oboseste cel mai mult in relatia cu ceilalti?
Ce intelegeti prin urmatorul citat: "Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat." Pentru cel mai bun raspuns dau fundita!
Vreau niste linkuri de tumblr. Funda pentru cele mai faine.
Am un bichon maltez de 2 luni si crec ca are inceput de hernie... Poate sa moara?
Cine are chef de conversatie?
am si eu o problema cu internetul de la cliknet de curand mi s- a stricat placa de baza si am schimbat- o si acum imi cere nu stiu ce iP la net si pe conexiune este un semn al exclamari deci...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, dc GTA IV imi merge prost, adica ma incadrez in cerinte si tot imi merge prost, toate la low si rezolutia este pe 800x600. Cerintele mele sunt : procesor lntel E2200 Dual...? (mai mult)
Am auzit acum ceva timp de acel "homeschooling" si am citit mai multe despre asta, si am vazut ca in Romania nu este asa ceva, si ma gandeam ma pot inscrie la o scoala de genul asta in Anglia,...? (mai mult)
Cum se face manichiura cu model de litere din ziar sau asa ceva? Nu pot sa ma uit la videoclip pentru ca merge tare, tare greu. As vrea sa-mi explicati. Dau funda!; p
Cine ma ajuta si pe mine cu un link de download Realtek RTL8201cl .....va rog mult
Iubiti Basarabia?
Stai mult timp in picioare, sau la birou? Porti incăltăminte prea strimtă sau cu toc inalt? Ti se umflă picioarele? Te dor? După virsta de 30 de ani aproape 80% din femei sint diagnosticate cu...? (mai mult)
Un jurnal personal despre o calatorie in nordul Italiei are cineva? Nu trebuie sa fie adevarat.
Unde a aparut prima oara etajera?
Are cineva informatii despre actrita din Pitesti Mariana Tanasescu.din cate stiu acum se afla in Bucuresti...cine ma poate ajuta?
Daca ati afla in timpul sarcinii ca veti avea un copil cu handicap locomotor (merge dar greu sau nu merge deloc) ati alege sa il pastrati sau sa il avortati? De ce?
Cum ar fi lumea fara bogati? Daca nu ar exista bogatii numarul somerilor s- ar dubla multe meserii nu ar fi sprijinite, oamenii nu ar avea unde sa- si dezvolte cariera, foametea ar creste si ea, voi...? (mai mult)
Care e programul vostru zilnic? mereu am fost curios de programul altora pentru ca eu merg la scoala, dorm, ma gandesc la scoala, ma uit pe wild in loc sa invat, apoi o cina ingrozitoare care se transfoma...? (mai mult)
Prietenia este "vesnica"? Sau se rupe totul o data si o data? Nu- mi vine sa cred! Mi- am pierdut 3 prieteni in 3 zile, motivul nu mai conteaza, dar este unul BANAL! Lumea spune ca nu mi-...? (mai mult)
Salut, ce nume s-ar potrivi mai bine unui personaj? rau dupaaceia s-a cumintit? Robin sau Toni?
Hey. Azi este ziua unui baiat si are 13 ani. Ce i pot lua? Precizez ca i place informatica si jocurile video. Nu am idei. Dau funda;))
Ce inseamna "selfie"?
Cum se face socata? Funda :)
Stiti adresa lui Tequila (Bianca Adam)? Ea este o vlogarita buna, si as vrea sa ii trimit o scrisoate pentru fan mail.
Ce sa-i duc unui prieten care termina a 12-a la festivitate?
De ce System of a down (Soad) s a destramat? Adica stiu ca Serj Tankian canta solo. Ce s-a intamplat cu ceilalti? si Deuce de ce nu mai e in Hollywood Undead? :3
Cum pot gasi o persoana "pierduta"?
Am avut o problema cu internetul timp de 2 zile. Acum cand intenetul merge bine am alte probleme in ceea ce priveste adresele google.com yahoo.com [img]http://i59.tinypic.com/8x0n4y.jpg[/img].Cum o...? (mai mult)
De unde pot descarca cs 1.6 nemodificat, original adica fara skinuri modificate si alte chestii?
Cine imi poate da un cfg pentru cs bun, fara coduri! multumesc anticipat!
Ce ar trebuie de facut ca sa dispara pistruii?
Cine imi da si mie un cont de imvu,ourworld,youtube, vegasworld, metin 2?
Hei. Am HTC 500 Desire si am facut o inregistrare pe Messenger (facebook) si i-am trimis-o unei prietene, dar inregistrarea nu se auzea. Adica vocea mea era in soapta... :/ Ce ar trebui sa fac?
Hey :p cum a fost primul vostru sarut? pleasee detalii :* dau fundita pentru cel mai frumos :p sau un sarut frumos
Vreau si eu niste statusuri pentru cele care nu ma suporta si ma tot critica pe la spate.
Cu ce pot scoate spuma poliuretanica cu care au fost prinse geamurile termopan de pe tamplaria acestora. Spuma a ajuns si pe tamplarie intr-o parte si pare imposibil de scos.
Heey TPU! Am o problema! :D saptamana viitoare am balul de absolvire a liceului. La bal, eu trebuie sa tin un discurs din partea clasei. nu trebuie sa fie foarte lung, deci nu pot sa ma leg de fiecare...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Pentru admiterea la liceu, trebuie sa cant un cantec si nu stiu care. Daca sunt printre voi care au trecut prin asa ceva, ma puteti ajuta si pe mine? Fundaa.
Cum traduc god of war 2 din rusa in engleza?
Am o problema la scoala, eram cu o fata la camin si ea a pus portmoneul la mine pe pat si s- a dus, am ramas doar eu in camera cind a revenit banii nu erau si nici ai mei, ea ma invinovateste pe mine...? (mai mult)
Nu obisnuiesc sa postez chestii de genul insa am o rugaminte. Votati daca puteti si doriti poza cu cei doi catei din link- ul urmator. (votati prin click- ul pe acea steluta, va precizeaza)....? (mai mult)
Cum ar fi lumea fara oamenii bogati?
As putea fi blonda daca am pielea mai alba? intreb si eu
Ce inseamna apartament la cheie?
Dupa parerea voastra, care din cele doua are trasaturile fetei mai frumoase? https://us.toluna.com/battle/3102024/Which-one-has-nicer-features
Ce ati vrea sa schimbati in lumea aceasta, dar nu puteti?
Cum pot transforma creditele in like la generatorul like4like?
Ce sa fac daca sunt suparata? Pe prietena mea cewa mai buna nu o lasa in excursie si sunt foarte suparata :( :( Dau funda :*
Hei aveti cateva sms de trimis la toti prietenii din lista, ceva mai nou! O mana de ajutor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!