TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1872
  • 1873
  • 1874
  • 1875
  • 1876
anonim_4396
în 23 Mai 2014 |

Hey! Sunt in clasa a 12a si saptamana viitoare avem filmarea orei de dirigentie, unde trebuie ca fiecare sa spuna cateva cuvinte. Ce as putea sa spun? Cateva idei, va rog frumos...:)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2014 |

"Nu fă pe deșteptul" sau "Nu face pe deșteptul"?

5
Răspunde Raportează
Fiona35
în 23 Mai 2014 | Fiona35 întreabă:

Salut, imi trebuie niste nume cu semnificatii: -pentru fete: frumoasa, desteapta, puternica, muzica, cantec, mister -pentru baieti: rau, adevar, apa, ursulet

1
Răspunde Raportează
Fiona35
în 23 Mai 2014 | Fiona35 întreabă:

Salut, care e faza cu treaba "preferata profesorului"?

2
Răspunde Raportează
Roxxy95
în 23 Mai 2014 | Roxxy95 întreabă:

Ce fantezii aveti? :)

34
Răspunde Raportează
Rozetta
în 23 Mai 2014 | Rozetta întreabă:

Daca as fi o floare de primavara ( orice floare )... (ce ati face?, completati)

1
Răspunde Raportează
334499
în 23 Mai 2014 | 334499 întreabă:

Am o intrebare legata de bet365 mai complicata si vreau sa vorbesc cu cineva 1 min pe privat care are experienta.Am de rezolvat o problema, zic eu, sper sa, una minora.cine e online, rog sa mi dea un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fatamuntilor
Întrebare recomandată în 23 Mai 2014 | Fatamuntilor întreabă:

Mai este sanatatea o prioritate pentru noi? Curand mi- am facut analizele anuale dar mi s- a intamplat sa fiu intrebata, , Te simti rau'?' " De ce as face analize doar la urgente? ...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2014 |

La un targ de masini second am vazut de vanzare si foarte multe vechituri printre care elefantei, broaste, etc.toate aveau culoarea aurului dar mai inchis si mai sters nu stiu din ce sunt (bineinteles...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PolitehnicaTimisoara
în 23 Mai 2014 | PolitehnicaTimisoara întreabă:

Documentarele stintifice ajuta la ceva? Sau la fel ca si televizorul te fac doar mai dobitoc?

2
Răspunde Raportează
pisulika
în 23 Mai 2014 | pisulika întreabă:

Cata proteine are 1 kg de banane? Stiu ca are vitamine si minerale, proteine mai putin

2
Răspunde Raportează
pinguluk
în 23 Mai 2014 | pinguluk întreabă:

Stie cineva cum se numeste strada "Eroilor CFR", in momentul actual? (Fara Monumentul Eroilor, e o strada veche, de acum 50-60 de ani)

1
Răspunde Raportează
MyloveisJamaica
în 22 Mai 2014 | MyloveisJamaica întreabă:

Buna Seara TPU! Am o problema mare :( insearasta am vb cu o fata din orasul meu pe fb si i- am dat nr meu de telefon, apoi si ea mi l- a dat. Dar apoi m- am gandit si am zis ca ar fi bine sa mai caut ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
YesViRginia
în 22 Mai 2014 | YesViRginia întreabă:

Crezi in deochi? Daca da si daca consideri ca este chiar periculos spune-mi te rog daca cunosti cazuri si moduri in care se scapa de deochi. Cum te intaresti impotriva gandurilor celorlalti?

6
Răspunde Raportează
dddaaannniii
în 22 Mai 2014 | dddaaannniii întreabă:

Cine imi da 80 de intrebari pentru orrracol dau si funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2014 |

Imi place foarte mult sa scriu si ei bine de aceasta data as vrea sa fie ceva mai serios.Actiunea se va petrece intr- un oras anume, insa credeti ca este banal sa nu dau nume de strazi si etc.?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2014 |

Buna TPU. :D Voi aveti prieteni aroganti care nu scot 2 cuvinte ca deja te- au facut prost, vorbesc despre cat de praf esti tu si cum ei exceleaza la orice capitol? Credeti ca astfel de persoane merita...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2014 |

Ati jucat la pariuri sportive? Am citit o stire pe cancan despre un roman care a castigat 14.000 ron cu doar un leu, voi cat ati castigat,

2
Răspunde Raportează
RockRox
în 22 Mai 2014 | RockRox întreabă:

Hei. Stie cineva ce semnifica ora 11:11 noaptea? Am vazut multe poze si povesti cu aceasta ora si mna... Funda :)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2014 |

De la ce varsta ar trebui sa inceapa un baiat baletul, ca sa poti sa ajungi cineva (profesionist)?

2
Răspunde Raportează
Biiskrem
în 22 Mai 2014 | Biiskrem întreabă:

Trebuie să fac un sondaj de opinie în legătură cu o problemă a școlii ( nu- s cine știe ce probleme majore, sunt amănunte cu care se confruntă orice școală ). Eu am propriile idei, dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
razadeluna
în 22 Mai 2014 | razadeluna întreabă:

La 14 ani esti fetita sau domnisoara?

15
Răspunde Raportează
MariaSerenaBlumore2
în 22 Mai 2014 | MariaSerenaBlumore2 întreabă:

Hey buna tuturor :*! Care dintre voi a fost in America? Mai ales in LosAngeles, New York, etc? Eu imi doresc foarte mult sa ajung acolo si nu cred ca este asa de greu odata ce imi doresc asta foarte mult...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Purice_Vlad_1995
în 22 Mai 2014 | Purice_Vlad_1995 întreabă:

Care este compatibilitatea dintre un taur si un berbec?

4
Răspunde Raportează
Dar1a
în 22 Mai 2014 | Dar1a întreabă:

Salut, am o nedumerire....astazi la scoala am stat prin curtea scolii si o vad pe Alina (prietena mea)BFF asa, si merg spre ea deoarece observ ca c eva e neinregula cu ea, cand am intrebat- o nu mi-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
?Dany?
în 22 Mai 2014 | ?Dany? întreabă:

Cum pot ridica din spranceana?

5
Răspunde Raportează
????????
în 22 Mai 2014 | ???????? întreabă:

Anul acesta sint absolventa si am nevoie de o rochie si pantofi, am 1, 62 si 50 kg.Ce ati putea sa-mi propuneti.Rochia nu as vrea sa fie lunga. Mersi mult :)

3
Răspunde Raportează
Awwwww
în 22 Mai 2014 | Awwwww întreabă:

Care dintre melodiile/videoclipurile romanesti de pe youtube are cele mai multe vizualizari? :)

1
Răspunde Raportează
mrcatalin1995
în 22 Mai 2014 | mrcatalin1995 întreabă:

Salut, am o mare problema, mi- am cumparat un procesor pentru pc de pe net, un inter celeron de 2, 8 GHz single core, si imi merge foarte greu pc- ul, inainte aveam 1, 6 GHz single core, ce pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
pparaschiv24
în 22 Mai 2014 | pparaschiv24 întreabă:

Voi ce cititi pe net? Inafara de a rasfoi facebook ori bloguri(siteuri). De expemplu carti online gratis.As vrea o idee sa stiu unde sa caut sa citesc si eu.Va dau funda celor care pun si link!

3
Răspunde Raportează
Sorin1000
în 22 Mai 2014 | Sorin1000 întreabă:

Cum pot afla ce instrumente sunt folosite in instrumntalul unei melodii, ce trebuie sa scriu, sau unde trebuie sa caut? De exemplu as vrea sa stiu instrumentele folosite in melodia Corina feat. Pacha...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AleDia
în 22 Mai 2014 | AleDia întreabă:

Care sunt credintele si superstitiile in orasul tau?

2
Răspunde Raportează
?????????
în 22 Mai 2014 | ????????? întreabă:

Hei TPU, ce iinseamna "lly" mereu vad asta, ba la poze ba la comm-uri gen " lly

3
Răspunde Raportează
Gatsby
în 22 Mai 2014 | Gatsby întreabă:

Ce are toata lumea impotriva cu vegetarienii# de ce sunt priviti ca niste ciudati# de ce li se pare unora ca a fi vegetarian e ceva imposibil. foarte dificil# nu inteleg! mama mea, surorile mele, persoanele...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
mary_1175
în 22 Mai 2014 | mary_1175 întreabă:

De curiozitate pun si aceasta intrebare la voi De ce la sate unele magazine au portile inchise mai mereu, nu au program pe usa, nu au denumire ceva... pur si simplu parca ar fi o casa simpla, si...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2014 |

Cu ce se ajunge din Bucuresti la cimitirul Sf. Pantelimon 2?

3
Răspunde Raportează
?ec?????l?
în 22 Mai 2014 | ?ec?????l? întreabă:

Daca nu vreau sa-mi fac poze, album si daca nu vreau sa merg la banchetul de cls. a 12-a pot sa refuz, nu? :| Multumesc anticipat.

4
Răspunde Raportează
voicuana
în 22 Mai 2014 | voicuana întreabă:

Vreau sa-mi fac cont pe antenaplay si imi cere un cod promotional, ce scriu acolo?

1
Răspunde Raportează
masinistulandrei
în 22 Mai 2014 | masinistulandrei întreabă:

Cum se face o lansare de carte? Vreau detalii, multumesc!

1
Răspunde Raportează
Dariusuu
în 22 Mai 2014 | Dariusuu întreabă:

"Nu există promisiuni care nu se pot ține, doar oameni care nu sunt in stare să o facă " Există momente când faceți promisiuni gratuite?

6
Răspunde Raportează
Piticaaaaa
în 21 Mai 2014 | Piticaaaaa întreabă:

Multe persoane sustin ca "adevaratul caracter al unei persoane nu il cunosti la prima intalnire, ci la ultima."... Insa la ultima intalnire, daca nu ti se spune nimic, daca nu primesti niciun raspuns, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Allex_Tyna_1997
în 21 Mai 2014 | Allex_Tyna_1997 întreabă:

Buna la toti, am Nokia lumia520, si mi- am facut con ca sa pot descarca de pe store, Aplcati si acuma tot imi spune ca sa astept, si am incercat sa descarc o aplicatie dar, nu o pot descarca va rog...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cata240
în 21 Mai 2014 | Cata240 întreabă:

Ma simt foarte aiurea pentru ca nu am reusit sa imi fac prieteni din cauza ca sunt retras. Nu stiu ce sa fac. Am incercat sa fiu altfel dar nu imi prea iese. Ce e de facut?

1
Răspunde Raportează
Anonim00001
în 21 Mai 2014 | Anonim00001 întreabă:

Cum reusesc sa "dau pe cineva afara" din viata mea? adica sa nu imi mai pese de el, de ce face, si sa nu-mi pese daca il vad sau nu.? :o3 serios, ma impiedica in prezent.

1
Răspunde Raportează
alexpahar
în 21 Mai 2014 | alexpahar întreabă:

Am o problema destul de prosteasca:am descarcat Adobe Flash si nu il gasesc in calculator(am folosit cautare programe si fisiere din start.Ce pot sa fac?

4
Răspunde Raportează
Gelu333
în 21 Mai 2014 | Gelu333 întreabă:

De ce noi barbatii gandim mult mai superficial decat femeile? totusi?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Mai 2014 |

Cine imi arata cateva poze dragute de exemplu http://fetelestiu.ro/wp-content/uploads/2013/04/citat-dragoste.jpg

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Mai 2014 |

ce jocuri mai stiti ca minecraft, unde sa ai libertatea sa construiesti sau sa spargi orce vrei?

1
Răspunde Raportează
al9264
în 21 Mai 2014 | al9264 întreabă:

Crezi in iubire?

9
Răspunde Raportează
contiuvlad
în 21 Mai 2014 | contiuvlad întreabă:

Caut o substanta, lichida, care sa nu fie solubila in apa si sa aiba densitatea sensibil egala cu cea a apei, sau doua substante care sa nu fie solubile si sa aiba densitati egale, si sa le pot gasi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1872
  • 1873
  • 1874
  • 1875
  • 1876
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    41 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.636
  • Întrebări: 3.954.662
  • Răspunsuri: 17.665.187
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria religiilor

Istoria religiilor

Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.398 Conversaţii