Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Prietena mea, Iuliana, are 2 pagini de Facebook si nu stie cum sa se semneze. De obicei facea #Iulii dar s-a saturat. Puteti sa-i dati niste sfaturi?
Salutare tuturor! Vreau sa imi fac un tatuaj pe incheietura mainii, sa imi scriu ceva. dar nu am nici o idee ce as putea scrie pt ca nu vreau un nume as vrea altceva un mic citat sau cv de cateva cuvinte...? (mai mult)
Scrisoare de ADIO, Sugestii?!
Imi puteti da niste jocuri faine pentru urmatoarele cerinte?: Intel(R) Celeron(R) 3.06 GHz, 1.00 GB of RAM si placa video NVIDIA GeForce FX 5500 de 265 mb?
Deci, mie imi place de un baiat[clasa a10a] si nu stiu daca si el ma place. Are poze pe facebook cu o tipa in care stau asa apropiati.[ chestia asta ma face sa cred ca e iubita...? (mai mult)
Ce parere aveti de Game of thrones? Merita vazut? astept raspunsuri + funda
Am pus si eu azi un colet la posta si abia acum am vazut ca doamna de acolo se pare ca nu mi- a inteles scrisul nici de pe buletinul de expeditie nici de pe colet iar pe chitanta a gresit adresa...? (mai mult)
Stie cineva o melodie de club, care este romanesca mai mult ca sigur, fata seamana la voce cu Inna, pe negativ se aude un saxofon, cumva? Versurile suna asa: " I just wanna move anybody busy. I wanna...? (mai mult)
Daca castig o minge la noua promotie coca-cola cum aflu ca am castigat?
Nu vi se pare furt pe fata ce a facut antena 1 in aceasta seara si nu numai la next star? De ce intreb asta? Pentru ca : dupa ce toti copii si- au facut numarul a fost dat start vot pentru a fi ales cel...? (mai mult)
As dori sa-mi repar masina.Stie cineva un tinichigiu care lucreaza bine?
Buna seara, neaparat trebuie sa blochez pe cineva pe facebook, si trebuie sa treaca 48 de ore, ce pot sa fac sa-l blochez fara sa astept, am nevoie urgent dau Funda!
Heii Am avut un caine care din pacate a murit mama tinea foarte mult la el la fel si eu.iar acum cand i- am propus sa luam altu nu a acceptat (au trecut aproape 2 luni de cand a murit) Cum o pot ...? (mai mult)
cine ma poate ajuta cu un adder paypal sau payonner va rog frumos? o zi buna va doresc
Maine am teza la mate si nu prea am inteles distantele.Va rog daca puteti sa ma ajutati cu formula de calcul pentru: a) distanta dintre o dreapta si un plan b) distanta dintre doua drepte c) distanta...? (mai mult)
Ce inseamna transexual?
Puteti,va rog proverbe frumoase despre copilarie?
Habar nu am unde se poate incadra problema asta ori matematica ori logica nu am nici o idee. "Vrei sa iti cumperi un tricou cu 97 de lei. Ne avand nici un ban, ceri imprumut de la mama 50 ...? (mai mult)
Imi puteti da un link de download al programului: ALCOHOL 120%. FUNDA.
Recent am observat ca pagina mea de Ask este in alta limba.Cum fac sa schimb limba?
A cui e vina daca de la 6 ani un copil are deja in vocabular "fa". Am vazut ceva haios azi dar nu stiu daca e de ras sau de plaans. Am fost in vizita la o prietena la ea la bloc, cand stateam pe balcon...? (mai mult)
AJUTOR DAU FUNDA! ce se intampla daca broasca mea testoasa m-a muscat?
Hei! Puteţi trece pe aici cu o părere dacă aveţi cont de Wattpad? Am început o nouă carte şi aş vrea să ştiu cum e. http://www.wattpad.com/story/15426652- flac%C4%83ra- iubirii Vă mulţumesc!...? (mai mult)
De unde pot luat subiectele concursurilor matematice de olimpiada(sau alte concursuri cum ar fi,,Podul Inalt";,,Olimpiada satelor", etc) din anii trecutii?
Credeti ca ar trebui sa apara florin persic pe vreo bancnota?
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie un monolog frumos... dau funda :)
Am nevoie de ajutor. Stiti un site in care sunt prezentate lectii de desen pentru incepatori?
Ofera asta nelimitat de la rds e pe bune? http://www.rcs-rds.ro/asistenta/tarife-apeluri-internationale
Pe la sfârșitul lui mai voi da un fel de examen că să întru la liceu Adventist Ștefan Demetrescu din București ( nu sunt pocăita ..presupun că nu are nimic) M- am documentat mai bine...? (mai mult)
Care este sportul vostru favorit?
Cum vi se pare acest filmulet? https://www.youtube.com/watch?v=zedIXUdjOn4
Buna tpu.Am o intrebare.Voi ati facut vreodata schimb de experiente cu alta tara? Noi la scoala avem proiect de genul asta si nu stiu daca sa iau in gazda un strain..Adica..parintii mei nu stiu nicio limba...? (mai mult)
Voi va suparati daca va corecteaza utilizatorii greselile gramaticale?
Aș vrea să știu și eu dacă pot afla dacă sun la poștă dacă s-a trimis o scrisoare către mine?!
Nu inteleg ce s-a intamplat. Mi-au disparut toate imaginile de pe tumblr dar muzica imi apare! Ce pot face?
Simt nevoia sa ma agat de o persoana, cu care sa povestesc despre toate chestiile... Cineva disponibil?
Zi faina tuturor! Vreau sa vad o casa, intr- o comuna, la 10 minute de DN1.Casa e formata din parter si etaj.Partea proasta e ca eu detin doar parterul si etajul este locuit. Vreau sa- mi vand partea ...? (mai mult)
Salutare, poate sa imi recomande cineva site-uri similare cu www.ro5.ro?
Hey, ma ajutati si pe mine cu un like la pagina asta de facebook? https://www.facebook.com/www.dulciuri.ro. Funda si vot! :-*
Royal Search este de fapt un virus? Am descarcat ceva acum ceva timp si mi- a aparut el in loc de google, insa nu l- am dezinstalat deoarece mi se pare chiar eficient si nu am intampinat greutati cu el,...? (mai mult)
Ce nume de dj suna mai bine BeatMix / ExCalibru / Rebstuix?
Ma poate ajuta cineva cu detalii despre Kleimss Sibiu? M-au sunat pentru o oferta de job in Anglia si nu gasesc foarte multe feed-back--uri. Multumesc.
Salut, sunt clasa a 11- a, Vineri dau teza si am cateva intrebari carora nu le gasesc raspuns, sper sa ma puteti ajuta, pe google nu am gasit nimic, si anume: 1)Cum se transmite o informatie intre...? (mai mult)
TPU am o, , C.M.B.P." dar a aparut o fata are ii spune sa nu mai vorbeasaca cu mine, iar ea (ne cunoastem de mult timp) o alege pe aceasta fata(dabea s- a mutat).Eu as vrea sa ma lase in pace ...? (mai mult)
Samsung s3. Când vorbesc cu cineva eu aud foarte bine, da persoana respectivă nu, decât dacă-mi conectez căştile. Turn off all sounds şi Noise reduction nu sunt bifate. Ce ar putea fi? :-/
Hei, stiti cumva cine este fata aceasta? :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1392191167732356&set=a.1392191147732358.1073741825.100008244585222&type=1&theater adica ati mai vazut- o? cred ca e o ...? (mai mult)
Voua cum vi se par relatiile la distanta? Pentru cel mai bun raspuns dau funda :*
Cine a fost Justin Bieber si ce a facut? A fost ceva voievod, sclav, ingrijitor de babe, facea ceai, facea faina, varuia camerele? ziceti-mi si mie!
Vestimentatia este reprezentativa pentru personalitatea fiecaruia?
Ce varsta aveti? Ce gen de muzica ascultati? Cumarati CD- uri? Ati luat lectii de canto? Ati studiat vreun instrument muzical? Daca da, de la ce varsta? Cand intrati intr- un magazin cu CD- uri/instrumente...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!