Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Buna, TPU! Am mare nevoie de ajutorul vostru, desi este ce o sa va intreb acum o sa va para pueril.Trebuie sa stiu cate vizualizari a avut o stire de pe un site nu atat de cunoscut.Pot afla, cumva, asta...? (mai mult)
Stie cineva vreun status sau mai multe ceva legat de : ea nu stie ca o iubesc, n-are idee, ma trezesc cu gandul la ea... Dau funda, vot ...etc!
Hei TPU, o nelamurire. de ce catelei mele pechineze ii pica parul' non- stop, primavara, vara, toamna si iarna? =)) mentionez ca mananca granule pentru caini\pisici, dar mai mananca si mancare gatita...? (mai mult)
Am descarcat un program din greseala se numeste Overwolf. cum inl pot sterge?
stie cineva daca la id- ul de mess am dezactivat istoricul de conversatii se mai arhiveaza undeva conversatiile? si daca da unde este arhiva sa dezactivez si arhiva daca o sa se poata face asta!...? (mai mult)
am o colega care e inebunita de serialul The Vampire Daries de un baiat pe nume DAMON si nu stiu ce sa fac cu ia sa nu mai vorbeasca despre el. Va rog ajutati-ma. Dau funda.
De unde pot face rost de o mască de gaze de genu' ăsta http://www.imagebrowse.com/wp-content/uploads/2013/07/hd-wallpaper-mesmerizing-gas-mask-2013.jpg? NU DORESC SĂ DAU COMANDĂ PE INTERNET.
Sall. Am 12 ani 1, 57 si sunt fata. Am 40 kg. Intrebarea estec:daca acum am putina burta si ceva grasime pe corp mai mult in zona picioarelor. (Nici Chiar exagerat) când voi iesi din pubertate grăsimea...? (mai mult)
Toti pentru unu de cine a fost creat?
Imi poate spune cineva ce s-a intamplat cu laptopul meu daca l-am scapat si nu se mai deschide (normal)? e afectat hard-disk`ul sau trebuie sa schimb windows`ul?
Am o intrebare legata de un concurs, se numeste Chip de Copil. DOmnul profesor de desen ne- a dat acest concurs si a zis sa realizam un desen cu aceasta tema. Dar nu ne- a dat niciun fel de ...? (mai mult)
Cum pot sa-mi dau seama cati euro se scad din pretul de 20 euro daca articolul are o reducere de 40%? Funda!
TPU, sunt curios de ceva voi pine 2 intrebarii I. Codrin Bradea sau Creative Monkeyz Army. II. Gamextv sau Zona IT
Vreau sa cumpar ceva de pe ebay, imi e sa nu i-au teapa.Imi puteti da mai multe detalii? A comandat cineva? Multumesc
Heii :3 , , Don't cry IN the moonlight" se traduce, , Nu plânge ÎN lumina lunii" sau merge şi, , Nu plânge SUB lumina lunii"? Nu vreau să zic, , Don't cry UNDER the moonlight" pentru că e prea...? (mai mult)
Buna ce-i pot da prietenei mele Raluca de ziua ei? Are 14 ani
Ce inseamna daca un baiat iti zice ceva banal ca si pofta buna... apoi in restul zilelor cand te intalnesti cu el parca iti zambeste asa un pic si te priveste dragut!? multumesc pentru...? (mai mult)
In ce clasa se invata argumentarea fabulei?
Care este cel mai bizar/amuzant/infricosator lucru care vi s-a intamplat?
Imi ziceti ceva filme de comedie [ sa fie foarte amuzante, preferabil], de dragoste[cu adolesceti ], si triste [care sa te faca efectiv sa plangi]! Multumesc! dau FUNDA!
Vreau sa mi schimb telefonul si nu stiu ce sa aleg..samsung galaxy s3 sau Samsung s4 mini? ca si proprietati au aceleasi chestii..nu stiu voi ce ziceti?
De ce nu a participat Turcia la Eurovision 2014?
Credeti ca s-ar putea vindeca boli prin vraji? Spirite? Herpesul de exemplu.
Ati avut vreodata premonitii? Daca da cat de des?
Mi-am descarcat jocul Deer Avenger 4 si cand intru in el imi spune "Please place the Deer avenger 4 CDROM in the drive". Ce trebuie sa fac?
Daca am 2, 4,6,8,8 si in teza 5. cat imi iese? ce se rotunjeste?
Hei! Am o mica mare problema.Defapt nu este o problema doar ca uite..eu sunt la liceu, la profilul invatator- educator, pentru ca asta imi doresc de mica si cand spun ca imi doresc imi doresc cu adevarat.In...? (mai mult)
Funda unde dau sa intru pe saitul politiei ca sa fac chestionare?
Heei :* Ce faceti? Am nevoie de putin ajutor :3 Stiti..eu nu sunt o fata prea ambitioasa.las totul asa..la voia intamplarii. Nu imi place lucrul asta doar ca firea mea nu este altfel desi imi doresc.Nu...? (mai mult)
Maine ma duc la un majorat si nu as vrea sa adorm pe acolo.Ce as putea face ca sa nu adorm?(In afara de cafea).
Sărut mîna stimate doamne si domnișoare, nu obositi pe tocuri?
Ce nume aș putea să-mi pun la ask.fm?
Intrebare capcana. Un copil vrea sa isi cumpere o bluza iar bluza costa 97 lei si mama si cu tata ii dau amandoi 50 de lei dupa ia isi cumpara bluza si ii ramane rest 3 lei unu ii da mamei si unu tatalui. ...? (mai mult)
Sal TPU. Intr- o saptamana am pierdut o suma de 600 de ron pe o prostie. Puteti sa imi dati cateva idei cum as putea obtine aceasta suma inapoi intr- o perioada de timp scurta (o luna)? Si nu doresc raspunsuri...? (mai mult)
Heii, ce parere aveti despre persoanele nascute sub zodia semnului Capricorn? Vi se par rele/prea inchise in ele? Astept pareri;;)
Care stiti vreun site de stickere auto din Bucuresti? mersi
Aveti probleme cu kg in plus? Daca da, ce diete eficiente urmati, iar daca nu, cum va mentineti?
Ce as putea scrie in albume la colegi? Nu prea siropos si nici versuri. As vrea sa vad un model din albume pe care le aveti si voi. Macar inceputul, contiunui eu.
Vooi credeti in fantome varcolaci etc de genul
Niste statusuri noi si frumoase? :* funda
Prostia se mosteneste?
De unde pot cumpara extensii pentru impletituri afro?
V-ati cumparat pana acum ceva de pe okazii cu garantia de livrare?
am cearcane din cauza la rinichi, inca merg la doctor pentru asta, imi fac analize, beau ceai mult, dar cearcanele nu stiu cum sa le mai acopar, si cand rad sunt foarte pronuntate si ma trece groaza.nu...? (mai mult)
Cat de des mancati pizza?
Eu am un microscop, dar nu stiu ce vad la el.Stie cineva unde pot gasi un site care sa imi zica ce reprezinta imaginile? Dau funda. Microscopul este profesional ...? (mai mult)
Ce poezii comuniste a scris Mircea Dinescu? O.o
Cineimi spune cum se cheama melodia pe care au dansat fetele de la Un Show Pacatos aseara? Prima melodie! Va rog frumos!
Http://ask.fm/lang/ar i cum scap de asta? X_X
Hei, TPU! e adevarat ca Justin Bieber e gay? Funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!