Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Am si o intrebare.Care e treaba cu "mitul" cum ca ar trebui sa mergi cu o fata la banchet? Eu nu inteleg.Trebuie neaparat sa ma duc o fata la banchet?
De unde este luat sunetul de la 3:31? http://youtu.be/cfUXn8zcshI
Buna TPU mi-a venit o intrebare pe moment si ma intreb cum va fi urmatoarea generatie de elevi?
Heiiiiuuuuu TPU Afara ploua si nu am prieteni cu care sa ies si oricum nu am chef nu vreau sa colorez sau sa citesc ori sa ma joc pe calculatro si nici sa intru pe facebook. O lista cam lunga mi- ar ...? (mai mult)
As vrea niste pareri de cateva zile am pus un anunt pe un site, am primit tot felul de raspunsuri ciudate spun eu, de ce isi arata uni prostia e chiar asa ceva demn si extraordinar?
Voi le spuneti la parinti " sarut' mana", ca salut?
Hei TPU? Care a fost cel mai jenant lucru pe care ti-l au facut parintii tai?
Tu ti un buget de venituri si cheltuieli saptamanal? Dar lunar?
Caut articole paranormale un link va rog.Sunt pasionata de extraterestri.
Care sunt avantajele tineri unui buget de venituri si cheltuieli?
Buna,imi scrieti va rog niste mesaje pe care as putea sa le scriu pe panglicile pentru clasa a 8-a la colegi?
Eu plac un baiat...si nu stiu sigura daca a observat..Cum mi-as putea da seama ca el si-a dat seama ca il plac?
Daca spal carpa de ochelari mai sterge ochelarii? E cam murdara si vreau sa stiu si cu ce as putea s-o spal.
Hm... salut! Am o întrebare mai tâmpită, dar e o întrebare. :D Știu că există, sau cel puțin așa cred, o lege prin care n- ai voie să fii filmat fără acordul tău, mai ales fiind și minor. ...? (mai mult)
Pentru vorbitorii fluenti de limbi straine! Uneori aveti impresia ca, atunci cand vorbiti intr- o limba straina, cuvintele isi pierd din insemnatate, din intensitate, in comparatie cu limba materna,...? (mai mult)
Hey lume! Imi puteti da niste Moto-uri de viata si moarte? Dau funda celor mai bune :*
Care este cuvantul tau preferat?
Eu am un microscop, dar nu stiu ce vad la el.Stie cineva unde pot gasi un site care sa imi zica ce reprezinta imaginile?
Ce parere aveti despre speed dating? E o ideea buna sau proasta? Argumentati raspunsul, va rog.
Cei\Cele care au participat la speed dating, cum a fost? V-a placut?
Ce parere aveti despre fetele care danseaza twerk?
Salut ..am windows 7 si nu prea imi place ...as vrea sa bag iar windows sp 3 se mai poate...dau funda multumesc
Cum pot impaia o broasca testoasa? :3
Fetelor ce v-ar placea sa fie iubitul vostru boxer sau culturist? Si de ce?
Ce parere aveti despre feminism?
Vind programe pentru orce! Demonstrez ca merge! Am si cituri pentru jocuri pe odnoklassniki Fac siteuri la comanda! si multe altele! Dac te inereseaza atunci scrie pe skype : hakermd2
TPU! De unde vine denumirea ceaiului? Va rog sa imi dati explicatii suplimentare cat si link-uri. P.S. : Dau funda! :)
Heii! Vreau si eu un prieten.Cine vrea sa fie prietena mea? Ma refer sa-mi raspunda la toate mesajele(de pe TPU) si sa stea in Bucuresti/Ilfov sau Sabaoani sau prin apropiere.Dau funda si vot.
Cui ii place Lodovica Comello? Dau funda cui ii place mai mult.
Cui ii place Martina Stoessel?! Dau funda cui ii place mai mult.
Heii TPU :(. Am dat un test si cred ca iau nota mica (2, era test de ala, daca nu stii primul exerciti nu il faci nici pe al 2- lea :( ) Nu stiu cum sa le zic parintilor (mie teama... nu ca m- ar bate...? (mai mult)
Cum sa ii demonstrez prietenului meu ca am incredere in el? /:)... Mda... funda
Ma intreb, asa de curiozitate oare cam cati tineri de 15 ani ar vrea sa nu mai traiasca?
Hey, vreau linkuri cu generatoare de Likes pentru pagina mea de Facebook. Să fie sigure, și fără înregistrări, doar să dau e- mailul, parola de Facebook, numele paginii și să primesc like-...? (mai mult)
Buna TPU.Stiu ca nu este frumos sa- mi fac tema aici, dar am o tema in care scrie sa fac un eseu cu titlul George Bacovia - poet de esenta tragica? Aici trebuie sa scriu despre universul bacovian, ...? (mai mult)
Maine vreau sa ma imbrac cu o rochita si o geaca scurta insa nu stiu cu ce sa ma incalt: cu tenisi sau cu balerini? Si daca ma incalt cu tenisi sa imi iau sosete sau ciorapi?
de pe 2 pana pe 3 mai organizez o petrecere in pijamale, vom fi : eu 10 ani, sora mea 8 ani, verisoara noastra 6 ani, prietena noastra 10 ani, si eu cu sora mea inainte de cumparaturile...? (mai mult)
Îmi puteți da niște întrebări și provocări ca să mă pot juca,, Adevăr și Provocare " cu colegii în pauză la școală?
As dori sa va intreb cateva lucruri in legatura cu utilizarea unui steroid. Poate am facut o prostie dar nu mai este cale de intoarcere. Avand probleme destul de grave la umeri cauzate de ...? (mai mult)
Oare traumele din copilarie te urmaresc si atunci cand devii adult?
Buna TPU Care este sau a fost cel mai mare dujman al vostru si de ce?
Cum considerați o persoană care urăște bebelușii? (Da, știu ce întrebare ciudată am pus...dar sunt curioasă)
Buna:D Am o întrebare:de ce uneori nu mă bălbăi și mă exprim corect și alteori nu pot nici măcar să spun două cuvinte...
de ce toata lumea trebuie sa fie asa de rea?:(
Http://www.subiecte2014.edu.ro/2014/evaluarenationala/modeledesubiecte/ In sectiunea matematica ar trebuie sa fie 5 teste dar mie imi apare numai unu, cum sa fac? :-?
As dori si eu sa aflu parerea voastra despre societatea romaneasca si in ce sens credeti ca ajuta tinerii din ziua de azi. Credeti ca tinerii mai au idee ce este aceea cultura sau daca mai au niste...? (mai mult)
Dati-mi si mie mai multe informati despre cristian petcu, cel care canta melodia not your way. vreau si numarul de telefon si adresa da mail!
Ce subiecte gasiti interesante pentru o postare pe un blog?
Buna TPU Cine are mess? A da si trebuie sa fie fata:) Am nevoie de o conversatie,, falsa,, ID meu...:c.andreea04
Unde as putea gasi prognoza meteo de saptamana trecuta? Funda+vot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.