Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Am de gand sa va pun o intrebare cu un iz putin "psihologic"... Care sunt userii vostri preferati(de pe TPU - bineanteles)! si DE CE? Si acum sa explic ce voiam sa zic cu "psihologicul"...? (mai mult)
Vreau si eu site.uri cu rochite de bal( lungi). Rochia din clipul lui Florin Salam- Brazilianca mi- a placut foarte mult daca stiti de unde as putea achizitiona o astfel de rochie sau asemanatoare....? (mai mult)
Dati-mi si mie un site online pot vorbi nelamuriri cu doctorii,psihologi, etc. de medicina in specail. Multumesc!
Ce se intampla daca nu ridic un colet de la posta? am trimis pachetul cu rambursc, persoana respectiva l- a respins si acum ma pun sa mai platesc inca o data transportul. nu eceva de valoare asa ca nu...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti niste intrebari pentru prima doamna?
De ce trosneste mobila? Care sunt motivele paranormale, sa le zic asa, pentru care ar trosni? Nu am aflat niciodata de la ai mei...
Era o jucarie cu care ma jucam eu cand eram mai mic si nu mai stiu cum se numea, ma framanta rau :)) Era un robotel care tinea o mingiuta undeva la mijloc si tragea cu ea. Cum se numea? dau...? (mai mult)
Buna fetelor ce papusa vreti la moment si de ce?
TPU! Am nevoie de un mic ajutor, stie careva sa faca expansiunea cuv.,, de roci,, din segventa:,, sunt compusi, in general, dintr-un mozaic *de roci*
Https://www.youtube.com/watch?v=a2CdD__sVm8 ce parere aveti? :D Stiu ca mai trebuie lucrat la el si asa.Dar e macar un pic amuzant? :(
Pentru cei care nu se descurca la matematica sau au orice nelamurire privind examenul de bacalaureat, s- a deschis un grup pe facebook care isi propune sa ii ajute pe toti nelamuriti cu privire la examenul...? (mai mult)
TpU! Imi puteti spune si mie un site sau un forum unde se discuta despre naruto-shipuden?
Salut.Cine imi spune si mie ordinea aparitiilor windows-urilor.De la mic la mare de la cel mai vechi la cel mai nou.Inclusiv packet services.
Cum scap de obsesia pentru medicina? Nu ma mai pot gandi la nimic altceva. Imi apare in minte fara sa vreau si incerc sa am mintea ocupata mereu.Astazi toata ziua am citit blogurile studentilor si m- am...? (mai mult)
Am o pofta cumplita de dulciuri si nu am nimic dulce in casa ce sa fac?
Am o intrebare : Daca de post am fumat, pot sa ma duc sa ma impartasesc si spovedesc? scuzati categoria. !
Va place blogul meu:violettaromaniafan.blogspot.com?
am o mica problema prietena mea de afara vrea sa vina la mine sa ne jucam in casa (de obicei ne jucam afara) si mama spune ca nu(bland) dar eu vreau (avem amandoua 10 ani si suntem fete ) si...? (mai mult)
CODENY REALJOB SRL? Ce este de fapt aceasta firma?
Hei TPU...am o intrebare! Zambetul influenteaza sau nu viata omului? Este important sau nu?
Dati-mi si mie programe de desenat dar nu Gimp, My paint sau ArtRage Vreau sa aiba linie curba (ca linia de la programul Paint Tool sai curve) Funda :*
As dori sa intreb care scoala credeti ca e mai ok, o scoala de politie/jandarmi sau sa dai admitre la subofiteri armata fortelor terestre?
Sunt departe de iubitul meu, e prima data cand suntem despartiti de distanta, mai avem doua saptamani jumate si ne revedem, dar eu am impresia ca nu o sa il mai vad, oare de ce. Ma gandesc la el zilnic...? (mai mult)
Cine raspunde corect la ghicitoarea asta are funda : UN BALAUR, SOLZI DE AUR, STA IN MUNTE PRIPONIT, APA BAND NECONTENIT Sa va vad!
De unde se pot descarca remixurile de la radio 21?
Ce inseamna a fi pedofil?
Salut cine stie un cuvint din 3 silabe format din 26 de litere.
Mai stiti vreo legenda a "Gradinii Zmeilor" (Salaj), in afara de cea cu fata indragostita de un soldat?
Credeti ca holocaustul(exterminarea a 6 milioane de evrei) e o mare minciuna?
O sa ma intalnesc pentru prima oara cu un baiat pe care il plac si nu stiu cum sa reactionez cand o sa ma vad cu el. :( Cum sa fac sa facem cunostinta fata in fata? Ce sa facem sa nu se plictiseasca vreau...? (mai mult)
Ce poti face atunci cand esti foarte plictisit? :3 :*
As avea nevoie de cateva farse de pus la telefon, de preferat pentru baieti
As dori niste site-uri pentru copii.
Ce parere aveti despre culoarea roz? Apropo, daca o persoana ajunge sa nu ii mai placa nicio bluza decat daca este roz, sau sa i se para toate ojele si pantofii banali, oribili, sobri doar pentru ca...? (mai mult)
Cam mare plictiseala in ultimu timp. Daca vreti sa imi puneti intrebari pe Ask ( http://ask.fm/Georgym ) poate ne si imprietenim. Chiar m-as bucura sa imi fac noi prieteni :)
Buna,puteti sa-mi dati cateva nume mai speciale de fete si baieti? FUNDA :) Multumesc!
care e numele adevarat al Printesei Polonic de la Junior Chef?
La locul de munca am o situatie care pe mine ma macina si nu am putere sa- mi fac dreptate. Vreau sa- mi spuneti, cei in cunostinta de cauza, cat raman salvate inregistrarile de la o camera...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=a6y5mOF87SE ce parere aveti de aceasta melodie? Ce concluzie tragem din ea?
Intrebare pentru "psihologii " site- ului...sa descriu situatia pe scurt- Am suferit diferite traume de- a lungul vietii care toate mi- au slabit increderea in oameni, in sinceritatea de care o persoana...? (mai mult)
Buna, ieri am avut cea mai urata zi de nastere, sora mea geamana a fost felicitata pe facebook, de colegii ei, de prietenii ei, iar eu mor de ciuda ca nu am niciun prieten cu care sa vorbesc la telefon,...? (mai mult)
Hei. Deci eu mă joc stardoll și unei prietene i-s-a furat contul. Aveți idee cum a furat? nu cred că printr-un hack...vă rog am nevoie de raspuns. urgent! :* Fundăăăă!
Am o intrebare: Voi faceti poze pentru album de clasa a-8 a? :)
Ziceti-mi si mie stiu ca nu are legatura :)) 1)Ziceti-mi si mie cele mai importante evenimente istorice! 2)SI ca sa ma fac veterinar de animale ce ar trebui sa stiu cel mai important?
Imi ziceti va rog daca stiti ce inseamna poza aceasta? :) https://fbcdn- sphotos- a- a.akamaihd.net/hphotos- ak- ash3/t1.0- 9/s403x403/1901858_292546987569731_998948269_n.jpg Are vreo semnificatie...? (mai mult)
De ce un juramant este atat de sacru, adica o data ce l-ai facut trebuie sa il respecti indiferent de situatie?
Buna TPU care este cea mai buna si cea mai ieftina tigara electronica urgent ieftin si bun va rog frumos! Sau daca gasiti tigara Sailebao DSE 901 in stoc in Romania lasati link funda + vot
Ma Gandeam Sa Fac Un Site De Socializare Fara Sa Platesc! Nu Stiu Cum Sa Fac Nu Vreau Sa Fie Blog Sau Xat Sau Ceva De Genul Dati-mi Pareri Bune Si Explicatii Clare! Va Roggggg Multtttttt!
Ce credeti despre Al Bano? Vi se pare un barbat frumos sau urat.Mie chiar nu imi placea cum arata dar cand am vazut videoclipul de la melodia tu soltanto tu mi s- a parut ca arata foarte bine.Imi...? (mai mult)
Rromii ne fac de ras peste tot in lume, traiesc pe spinarea romanilor din ajutoare sociale, alocatii, indemnizatii. Din cauza lor strainii au o parere foarte proasta despre romani. Peste 20 de ani ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!