Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Jeff the killer exista? va rog spuneti-mi noaptea am o senzatie ca cineva e deasupra mea si vrea sa ma omoare!
Vreau sa ma ajutati urgent. E corect sa zici "imi resum dreptul de a te injura daca esti anonim"?
Am o problema! Vreau sa cuceresc un baiat! E vecinul meu(traim la sat) am avut un concurs si am danst amindoi! Timpul petrecut cu el a fost nemaipomenit....la un mammont dat am inteles ca incep...? (mai mult)
De ceva vreme tot gasesc bluguri gen http://tabusmine.wordpress.com/ si nu stiu ce e cu ele. As vrea sa stiu de ce tine cineva sa- si imparta placerile si dorintele intime cu restul lumii. Voi ce pareri...? (mai mult)
Buna la toate fetele Simt nevoia sa vb cu o fata despre dragoste,iubire, despre lucruri frumoase; daca cineva e invitata sa scrie aici Multumesc
Exista vreo metoda universala sa scapi de orice griji ai? (fie doar pentru o perioada scurta de timp)
TpU Cine vrea sa fim prieteni pe mesenger! Putem vorbi despre orice! Sunt cam singuratic pe mesenger! Multumesc
In ultimul timp m- am documentat despre societatile secrete, illuminati, stapanii din umbra etc. Voi credeti in asa ceva? Adica, ma gandesc ca daca ar fi adevarat nu ar sti toata lumea despre ei...Cat...? (mai mult)
Cum repar o ruleta de 3 metrii care are blocata masuratoarea pe dinafara? Ca sa stiti la ce ma refer cand zic ruleta: http://www.allz.ro/foto- produse/stanley- 1- 30- 497.PNG Am tras prea mult de ea...? (mai mult)
Care e faza cu Kessab? Sunt multe paginii pe facebook cu "Savekessab" si Kim Kardashian a scris pe twit :"Please let's not let history repeat itself! Let's get this trending! #SaveKessab #ArmenianGenocide...? (mai mult)
.cum este cand iti pierzi cel mai bun prieten? mie asta mi s-a intamplat.iar acum ..suntem prieteniiii de 9 ani, Ce ar trebui sa fac, cel mai frumos, uimitor primeste funda
Credeti ca varsta de 16 ani jumate este potrivita pentru primul contact sexual la o fata? Sunt adevarate riscurile care se spun despre un fel de cancer? Riscurile se intampla daca baiatul nu este...? (mai mult)
Am nevoie de titluri pentru o poveste in wattpad... Ma apuc de una si nu stiu ce sa pun la titlu. Ceva despre iubire daca stiti. Multumesc, funda.
Cum pot scapa de singuratate? Am 19 ani, n- am nici prieteni, nici prieten, sunt o persoana inchisa in sine si nu am incredere in oameni, deoarece foarte multi m- au inselat. Vreau foarte mult sa...? (mai mult)
Ce parere aveti, oare vor mai scadea mediile de admitere la licee? Daca ar fi sa ne dea examen mai greu + ca acum examenul reprezinta 75% din media de admitere, adica aproape deloc oare ar mai scadea...? (mai mult)
Stiti vreun program care goleste tot ce nu trebuie in pc?
Ce pot duce ca pachet la scoala si sa nu ma ingras? Eu merg dupa amiaza la scoala la 12. si trebuie sa imi cumpar de la magazin :( si vine vara ce pot duce ca pachet? va rog sa imi raspundeti cat mai ...? (mai mult)
Vreau sa va rog ceva pe cei care stiu cum e. Dati- mi o compunere subiectiva despre satul meu natal, sa fie descrierea satului cu epitete.Nu am timp sa mi- o fac pentru ca am de invatat 7 pagini...? (mai mult)
Bună TPU am 12 anisori si am par sau puf pe burtica ce imi indicati sa fac? Pot sa ma epilez daca da cu ce? va rog sa ma ajutati :( Scuzati categoria -_-
Am o problema.Prietena mea cea mai buna ma barfeste si parca nu as vrea sa nu mai fiu prietena ei? Ce sa fac?
Stiti niste farse de 1 Aprilie? :D Fundaa;)
Vreau sa am buze mai mari, mai carnoase. Ce pot face in afara de botox?:))
Buna vreau si eu intrebari pentru oracol doar 20. Vreau din cele mai bune.
Dati- mi niste farse/pacaleli prefer dar sa tina.Stau la sat si sa nu fie ceva de genul: Opriti- va pe trecerea de pietoni, sunati la bloc si spuneti sa deschida usa ca e politia etc.Dau...? (mai mult)
Hey TPU dati-mi si mie va rog niste farse de 1 aprilie pentru prieteni parinti etc cel mai bun raspuns primeste funda
m- am apucat acum o luna sa fac exercitii pentru celulita cu ajutorul a doua filmulete de pe youtube timp de doua saptamani.Simteam ca mi se formeaza muschii, cam atat, in schimb am facut o foarte...? (mai mult)
Care este cel mai bun doctor la ginecologie de la Policlinica cu plata din Constanta?
Care ma ajuta si pe mine cu niste noutati in informatica trebuie sa fac un referat la TIC si pe google nu imi da.dau funda celui mai bun raspuns :*
Imi dati niste nume smechere de bluetooth sau site-uri unde pot gasi nume de bluetooth?
Cum pot sa aflu cate kg am, daca n-am cantar? :D
Ca studenta e mai bine sa stai in camin sau cu chirie?
Are cineva lista celor admisi la Drept UAIC Iasi in 2013?
As vrea sa stiu, (din curiozitate) : In cazul unui presupus razboi mondial, armata din ce oameni se va forma? Vor constitui armata doar cei angajati (cu contract ) si, eventual, cei care au ...? (mai mult)
Va salut din nou. Inca nu m- am hotarat pentru numele fetitei mele pe care o astept in curand. va rog sa- mi spuneti care din aceste variante e mai frumoasa si suna mai bine: Sara Diana Diana Sofia Sara...? (mai mult)
multi copii spun ca daca stai la vila se intampla lucruri ciudate, EU stau la vila, si nu este niciun lucru ciudat, ei spun ca se aud zgomote, nu este asa, oricui i se intampla ca mi se intampla...? (mai mult)
Imi place mult de un baiat.Nu ne cunoastem.nici nu cred ca stie cum ma cheama.a fost dragoste la prima vedere.Sunt clasa a 5a.Stiu ca sunt cam mica sa ma indragostesc.El este in alta clasa.cand...? (mai mult)
O parere despre blog si despre artista? http://demilovatonews-romaniahq.blogspot.ro/
Sărut mîna la serviciu de obicei purtati tocuri? Sau optati pentru ceva comod. Multumesc.
Cum ajungi hostesse la formula 1?
ce cadou propuneti sa ii i-au la soramea pentru logodna :)) ofer funda!
.. cine este cel mai bun jucator de fifa 07 din România...dau funda + vot multumesc.
SALUTARE. Imi spuneti si mie cateva jocuri cu grafica foarte buna pentru ipad mini.Dau funda
Stie cineva cum se numeste melodia dupa fundal http://youtu.be/QDDtTscVcyg? Va multumesc!
vreau si eu niste expresii despre mare/pasari(la mare) Multumesc. funda.
Hei TPU.Imi puteti da niste citate sau versuri in engleza pe care sa le adaug la postarile mele la poze pe facebook? Mersi. Funda care da cele mai multe si de buna calitate.
Ce puteti sa-mi spuneti despre Berlin in perioada Interbelica?
Buna am si eu o intrebare La cati ani ati avut primul sarut? si cum a fost? Ce-a mai frumoasaa povestioara primeste funda
De ce oare oamenii mai tot timpul deschid gura cand se uita la acoperisul casei?
Vreau sa-mi fac un tatuaj in zona renela. Ce imi recomandati?
Cati km sunt de la Colegiul National Petru Rares pana la Colegul National de informatica Spiru Haret, ambele din Suceava?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!